Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Nasao sam neka podesavanja za e mail u nekim novinama za 063 mrezu i mogu da saljem e mail sa telefona na racunar ali ne mogu da dobijem e mail sa istog racunara.U podesavanju telefona Mailbox settings ne mogu da zamenim Mailbox type stalno mi izbacuje: unable to edit mailbox type once selected Define new mailbox , sada mi trenutno stoji IMAP 4 pa ako neko zna nesto o ovome
IMAP 4 protokol ne funkcioniše kod Mobtela, pa zato ne možeš da primiš mail sa računara... Moraš postaviti protokol pop3 (to je dolazni mail server). E sad, iz nekog razloga telefon ne dozvoljava editovanje te kategorije kada si već napravio kompletan mailbox (ni kod mene na 3650)... Obriši taj mailbox koji si napravio pa napravi novi. Sve o e-mail podešavanju imaš na Mobtelovom sajtu www.mobtel.com.
Inače, ovaj post si trebao da postaviš u kategoriju "Konfigurisanje telefona za..."
sada mi radi ali ne mogu da ih obrisem sada su mi stigla 4 e- mail-a dok sam vezbao i stoji mi nesto kao postansko sanduce u cosku gde pokazuje bater
iju
Procedura brisanja je sledeća: označiš ih za brisanje i pri prvoj sledećoj konekciji i povezivanju sa pop3/smtp serverom, telefon će ih (posle provera stanja) obrisati... Znači, ne brišu se odmah, direktno, kao SMS poruke, nego otprilike tako kako sam opisao...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.