Fon do 200e
Fon do 200e
uzeo bih neki telefon do 200e. Gledao sam nov k850 ali kazu svasta o njemu, intresuhe me sta vi mislite o kvalitetu kucista i kakav je za kuckanje poruka?a brzina software?neka druga opcija je polovan n95 (i svidja mi se sto ima wifi,jer kuci imam bezicni net).slobodno preporucite neki drugi model,najvazniji su mi kvalitet izrade(da se ne izgrebe brzo,da nema "plastican" osecaj),da je dobar za kuckanje poruka i po mogucstvu kamera od 5mp, mada moze i neka dobra od 3,2. I naravno,strasno me nervira spor telefon.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
N95 IMA taj plasticni osecaj.. .al je neosporivo dobar... u svakom pogledu... K850 najblaze receno preskoci... Bag od telefona... A posto si rekao da ti je kamera vazna... skupi jos neki kes, pa uzmi N82... Posto dobijas i xenon koji je i vise nego dobar nocu... a ima sve kao i N95...
Nokia E71... Elegant, but deadly
- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert
Podržavam predlog... A što se tiče K850, dva momka koja znam ga imaju i nemaju problema sa njim, tako da mi je malo pretjerana sva ta skepsa povodom njega i pljuvanje na sva zvona... N95 je plastična kanta, ali ako ti to ne smeta, to je softverski fenomenalan telefon sa odličnom kamericom.
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
vukdusan, Hm,K850 bih preskocio,N95 bih ti preporucio ali u verziji od 8 GB,ali je frka sto nema njega za 200 evra.Ja bih ti na kraju predlozio SE K810,posto ti je kamera bitna stavka, a on pravi odlicne fotke, a i ostale su mu specifikacije dobre.Takodje ostace ti nesto novca i mozes uzeti vecu memorijsku karticu i onda slikaj dok se ne onesvestis.
Ne zaboravi nije sve u mpx-lima.

Ne zaboravi nije sve u mpx-lima.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E, izes stalno to uslovljavanje sa kamerom... da toga nema E71... ali kad si zapeo... ma ne znam da ti kazem, E serija je sinonim kvaliteta (pojedine modele prakticno ne zelim ni da rachunam u ovu seriju - odnosno kad bolje razmislim tu spadaju E50, E60, E61(i), E71, E66 i delimicno E90 - steta za plastiku; ono ostalo je luk i voda sve)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!