Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
markosvaba, haah malo raspada se petosmerni kurzor samo sto ti ne otpadne a da ne pominjem otiske srafcigera i deo oko kamere sto je ofiljen a ekran nebi da komentarisem salim se ne menjaj jos tu masku moze ona jos da izdrzi
i tako kupih ja tu 82-u ali kasnije videh da mu vibracija ne radi,u profilu vibr. ukljucena i tamo u personalizacija,tonovi isto ukljucena,ok,imam garanciju,ali ima li mozda jos negde gde treba pogledati za tu vibr.?
ubacili mi u odmah u radnji softver v30,bio v20,lda nije mozda i do toga,inace made bu nokia je....
Jel radio neko update telefona preko fona. U smislu programa koji se nalazi menu-tools-utilities-device mgr. Pa preko toga meni nom stop pise not update a treba neki profil da se podesi jel moze pomoc?
Ja sam danas saznao da je moj telefon sa Tajlandskog trzista. Videh neku malu hologramsku nalepnicu na bateriji i telefonu i neki mali logo MFA i nadjem poreklo http://www.mfa.ais.co.th/Home.
Nije da je vazno, ali je simpaticno.
Слике једино да сакријеш или да их убациш у системски фолдер, тако ћеш једино спречити да галерија препозна слике.
Ја гaлерију не користим,видео иде преко Core playera a слике гледам у Resco Photo Viwer-u.
Koji je sistemski folder, to mora preko kompa da se odradi? To je bzvz odradjeno, treba makar da sortira video i slike u galeriji, ako vec ne mogu da se podele po folderima. Neke slike nisu za svacije oci..
Најбоље да инсталираш X-plore нађеш слику на картици или меморији телефона притиснеш број 6 на тастатури и чекираш hidden и то је то.После кад хош да виш слику,уђеш у X-plore и отвориш је. . .
Desava mi se nekada da mi se fon zakoci na trenutak,to mozda traje jednu sekundu ili dve i onda nastavi dalje normalno.To se desava i kada gledam video i kada kucam sms.Sta moze biti problem?I da li mi mozete reci kako se proverava da li se sms poruke skladiste na memorijsku ili na memoriju samog aparata?Imam sw v.31.0.016 i memorijska je Transcend od 2gb
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.