Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Dotore, Na WM aparatu je nemoguce pogledati taj podatak. komsa, To je "boljka" mnogih FW kod SAMSUNG telefona.Nadajmo se da ce biti ispravljen taj "Increasing" efekat buducim FW.
Vlada Zem, ako koristis Windows Media player onda samo treba da smestis jpeg sliku u folder u kome su pesme.
Slika mora da se preimenuje u "folder.jpg".
imam jedno pitanjce...danas sam uzela omniu,i malo mi je tesko da se naviknem na win i TS, ja bih da pitam jel to normalno da kada ocu da izaberem neku opciju pa ima ona kvacica da se pritisne da aktiviram,moram ko u taj kvadratic pritisnut jedno 100 puta da je kvacira? jel to do mene il stvarno nije bas osjetljiv na dodir?P.S.IMa li neki program da povecam slova jer su jakooo mala,cak kada pisem sms nista ne vidim sta sam napisala
To je normalno.OMNIA jeste "Finger Friendly",ali ne u tolikoj meri.Dosta stvari mozes raditi prstima,ali ti stylus ipak za nesto zatreba.Za velicinu slova ides Start-->Settings-->Screen-->Text Size Stavi na Largest.
I,naravno,cestitam na izboru i kupovini
hvala,evo malo se navikavam,sturila sam se ko dijete novom telefonu..a pokusavala sam i sa olovcicom al nesto tesko ide,prepostavljam da mi treba vremena da se naviknem... p.s kako teme mijenam? jel ima tema u telefonu ili moram da skinem tema sebi'
Zasto se neki programi koje instaliram ne prikazuju da postoje u programima kada idem start-->settings-->programs, a prikazuju se preko Main Menu-->programs???
vecinu stranica sam procitala i vidila sam da nema problema koji ja imam...cale, nasla sam zatebe
prebacila sam neke pjesme bleutooth-a na mobitel,i pjesme su naravno otisle u my device,i reklo mi je da mi je puna memorija telefona da necu moc dobit niti jednu sms,pa sam ja otsial tu gdje su pjesme u my device i document.i pokusala prebacit na storage,odnosno cut,al ipak su mi pjesme ostale u my device i samo se kopirale u storage..eh sada kada ocu da izbrisem pjesme sa my device onda mi pise da ima neki problem i da nemoze izbrisat..sta sad?? kako da izbrisem jer navodno zbog toga mi je memorija telefoona puna i nemogu dobit sms
Prvo Task Managerom zatvori sve app.Jer najverovatnije da player u pozadini "drzi" doticne pesme,ili pesmu,i samim tim sprecava brisanje.A sto se tice odlaska u My Device,to ces spreciti programom ObexInBox,sa kim ces odredjivati destinaciju dolaznih fileova.
EDIT:
Koristi opciju izmeni.Uzastopno postovanje je zabranjeno.
jaca_85, povezi telefon usb kablom sa PC-om i preko ActiveSync-a obrisi pesme na internoj memoriji. Prethodno preko task manager-a iskljuci media player ako je aktivan.
Da bi izbegla problem u buducnosti, instaliraj program ObexInboxEx (vidi temu o Windows Mobile aplikacijama u Kaficu za link) koji ce ti omoguciti da fajlovi poslati preko bluetootha budu preusmereni na "storage" memoriju.
uspjela sam rijesiti sve i za teme i ja ovu muziku sto nisam mogla izbrisat trebalo mi je malo vremena da se naviknem na win posto sam bila do sada na symbianu..
pitanje: kada mi je telefon u mirovanju ostaje citavo vrijeme upaljeno osvjetljenje,nije ono cisto nego ono dim,kako to da namjestim da mi se ugasi nakon npr 10-20 sec,a ne ovako mi telefon stalno osvjetljen..
Cao Drugari
Posle vise decenija sam konacno instalirao Obexinboxex, i pojavila mi se ikonica,ali kada je otvorim ne mogu da ukucam lokaciju,cak ni manualno,jer mi ne izbacuje mogucnost za tastaturom?
Sta da radim ? Veliki pozdrav Nenad In
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.