Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
tehno maniac, nažalost ne
Igor88bg, Rom patcher ti treba da bi mogao da aktiviraš c2z.rmp (njega smeštaš u E:/Patches, potrebno je da se napravi putanja), bez njega telefon ne bi mogao da prepozna one efekte. Evo ovde link za download, možda će još nekom zatrebati http://www.speedyshare.com/680811345.html
Da bi mogao da instaliraš RomPatcher potrebno je prvo da ubaciš CProfDriver_SISX.ldd u C:/sys/bin

Igor88bg, Rom patcher ti treba da bi mogao da aktiviraš c2z.rmp (njega smeštaš u E:/Patches, potrebno je da se napravi putanja), bez njega telefon ne bi mogao da prepozna one efekte. Evo ovde link za download, možda će još nekom zatrebati http://www.speedyshare.com/680811345.html
Da bi mogao da instaliraš RomPatcher potrebno je prvo da ubaciš CProfDriver_SISX.ldd u C:/sys/bin
Poslednja izmena od milann u Pon, 23. Feb 2009. 05:22, izmenjeno 1 put ukupno.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Pa pazi ako imas 5800 imas wifi koji nema 6220c i tu si pokriven ako ti treba isti, opet imas kvalitetnu kamericu + Xenon sto nisi imao na 95-ici tako da ni tu nisi na gubitku.
Razmisli sam sta dobijas/gubis sa tom zamenom i onda ces znati sta ti je isplativije!
Razmisli sam sta dobijas/gubis sa tom zamenom i onda ces znati sta ti je isplativije!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
IDzO, evo ovako, na 6220c dobijam bolju kameru (na 5800 je loša, a na N95 8gb mi smeta nedostatak xenona), FP2, lepši dizajn kompaknost, bolji ekran (po pitanju kvaliteta, ne po veličini, jer se na N95 mnogo vide pixeli.
Gubim wi-fi tu sam pokriven jer wi-fi ima 5800, manji ekran, 8gb memorije (mem. kartice su jeftine) i muzički talenat (ali i tu 5800 pokriva)
Ne znam, možda i padne promena, 6220 može da se nođe polovna za 180€...će vidimo
Gubim wi-fi tu sam pokriven jer wi-fi ima 5800, manji ekran, 8gb memorije (mem. kartice su jeftine) i muzički talenat (ali i tu 5800 pokriva)
Ne znam, možda i padne promena, 6220 može da se nođe polovna za 180€...će vidimo

Nokia C6
Ako uvek nosis dva telefona sa sobom onda ti se isplati zamena jer ispada da ne gubis nista cak dobijas Xenon. 

tehno maniac, sta si na kraju odlucio, jesi li isprobao 6220c pa da doneses konacnu odluku?
Vincent,
Vincent,

- tehno maniac
- Mobil manijak
tehno maniac, evo ti nesto sto sam uspeo da odradim uz pomoc milana i ovim putem mu se zahvaljujem
http://www.youtube.com/watch?v=cRPnGILsc6Q

Pozdrav. Trebao bih za koju nedelju da nabavim doticni fon. Kontam da je najbolje kod ovlascenog distributera i cini mi se da je jedan od njih ovde u Novom Sadu "Mobis Electronic". Zanima me da li je neko mozda kupovao tamo i da li ima mozda jos na nekom mestu?
Unapred hvala!
Unapred hvala!
SE C901 Let There Be Rock!
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
da mobis je ovlasceni ali ja sam kupio jedan telefon kod njih, nebitno koji, i pisalo je made in germany a ne finland...
znaci dodji u bg i kupi u alpha copy-ju ako ti nije cimanje a posto ne zivim u novom sadu onda ne znam...
ja sam toliko ogorcen na sve te ''ovlascene uvoznike'' da mi je muka kada pomislim da moram da kupim sada telefon jer nemam nijedan
znaci dodji u bg i kupi u alpha copy-ju ako ti nije cimanje a posto ne zivim u novom sadu onda ne znam...
ja sam toliko ogorcen na sve te ''ovlascene uvoznike'' da mi je muka kada pomislim da moram da kupim sada telefon jer nemam nijedan
Even a clock that does not work is right twice a day
nebitan_lik61, nebitno je to sto ne pise Finland Germany telefoni su odlicni (iz iskustva 6233 - 3godine radi i prezivljava sito i reseto i dalje se unistava na moj nacin
) inace sada ces naci made by nokia znaci nokia je pocela da forsira to i kada nacisto svi pocnu da pisu made by nokia moci ces da proveris na sajtu gde ti je uredjaj proizveden pre toga nista
inace neki su pricali da se racuna odakle je tel i tim proracunima ispada da je moja n82 bila kineska,a pisalo je fonland nzaci smesno 

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
AC/DC, veruj mi da nema veze u kojoj je fabrici sastavljen telefon...sve je to proslo kontolu kvaliteta i standarda nokie,tako da i ona sastavljena u Rumuniji (
) je ista kao i ona sastavljena u Finskoj.
Pa Honda automobili za eropsko trziste se sastavljaju u V.Britaniji,pa se retko ko buni sto nije iz Japana...

Pa Honda automobili za eropsko trziste se sastavljaju u V.Britaniji,pa se retko ko buni sto nije iz Japana...
D500&E71
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40