za koliko mogu da prodam
samsung e730(perfektno ocuvan bez ijedne ogrebotinice, i sve u fullu), i nokia 6120c(ne bas najbolje ocuvan....ima mali broj malih ogrebotinica, i poklopac sve dosta lako skida jer se jedno perce izlizalo(sto je mana mnogih nokijinih telefona)).
mezzano, ne vise od 70-75e...mozda i manje,ali sa karticom ces toliko izvuci! daxsm91, e730 za 50-60e,a 6120c u takvom stanju oko 80e (ocuvanije su oko 90-100e)
nemoj da te cudi... Za N82, koji je daleko bolji i noviji model K800 ti nude 150 u radnji... tako da si ti jos i dobro prosao ako ti 50 nude. Zato su oglasi zakon
Realna cena za K800 u fullu je 75-85eur, posto je tvoj ogreban max 75eur, i mnogo se teze preodaje oigreban telefon, znaci nacekaces se i mnogi ce odustati od kupovine.
A posto je ova tema otkup 50 eur maximalno za takav K800 u otkupu
Koliko bi mogao da uzmem za nov SE C702i? Ima Comtrade garanciju na 12 meseci. Dobio ga preko MTS-a, a ne treba mi. Po radnjama mi daju 120 evra i to u zamenu, a sto se tice oglasa prvo sam krenuo od 160 evra da bi spustio prvo na 150 pa na 140 i niko da se javi.
ivanjer89, pa ako si ga dobio onda ce i 130e biti sasvim dovoljno da zadovolji tvoje apetite...
MIslim sta ti drugo preostaje kada se niko ne javlja za 140e...
Stvarno zalosno za takav aparat.
g600 realno u fullu 100eur, taj tel nema cenu tzv " levi model " mada je za te pare mozsda tel koji najvise pruza. U otkupu se placa do nekih 75eur maximum
da,to je zaista malo,a telefon je vrh...primetio sam da cene na ovom sajtu nisu vise pouzdane kao pre,pa ne mogu ni cene polovnih telefona da procenim toliko tacno
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.