GPS navigacija
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
mrkixxx, i ja koristim mape 1.9 sa 5.00.20 ali to nije do mapa jer pre sam imao mape 1.9 i garmin 5.00.00 i nije pravio taj bug na toj istoj krivini (za one iz Novog Sada to je kad iz Kosovske ulicce skrecem u Stevana Milovanova ako neko zna gde je to). A ako neko moze da mi da uputstvo za instalaciju tomtoma bio bi mu dozvotno zahvalan xD
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
araphel, sve je to tačno ali ako neznamo koji je program u pitanju i ako npr koristi NM samo sa basic mapom, a uradi to što si mu rekao, neće imati nikakav prikaz na ekranu dok ne ucita preko NPCS mape koje mu trebaju na karticu.
Drugo...AGPS koristi toliko malo kb da je smešno ga isključivati uopšte a preciznost sa njim je mnogostruko uvećana.
Drugo...AGPS koristi toliko malo kb da je smešno ga isključivati uopšte a preciznost sa njim je mnogostruko uvećana.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Samo da kazem za 035 da ides na tools pa setings pa Go online at start-up pa tu ides No i nece ti skidati kredit a skida ti kredit jer nemas instalirane mape srbije npr. pa ti on skida sa neta mape a GPS ti na nokia maps radi bez neta.... ma da ti preporucujem da skines Garmin xT 5.00.00 ako ti treba uputstvo javi mi se xD na pm
Ja sam testirao uz pomoc Nokia Energy Profiler-a kolika je potrosnja baterija kada posle koriscenja Garmina ostane aktivan TSRautostart.exe. Na mom tel(N82) nisam primetio nikakvu dodatnu potrosnju,dok sam na netu procitao da problem potrosnje sa ovim fileom imaju vlasnici E71. Ako vas mrzi da stalno iskljucujete pomenuti proces,testirajte potrosnju sa i bez aktivnog filea pa uporedite... 

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Dizzy_Reed
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 09. Maj 2007. 15:23
- Kontakt:
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Cooomi, i ja sam siguran da to nije pirOterija, pirAterija mozda, ali pirOterija sigurno nije
Mada, pirOcanci su poznati kao stedljivi ljudi, pa nerado placaju softver, mozda odatle potice taj novi termin pirOterija?

Mada, pirOcanci su poznati kao stedljivi ljudi, pa nerado placaju softver, mozda odatle potice taj novi termin pirOterija?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Cooomi, Znaju oni kojima je upućeno o čemu pričam
Taj deo je kod Dizzy_Reed obrisan a ostavljeno ono što je dozvoljeno.
Pored upozorenja njima to može biti i dobar podsetnik za ostale.
Rasprava na forumu o tome nije dozvoljena pa te upućujem na moj potpis.

Taj deo je kod Dizzy_Reed obrisan a ostavljeno ono što je dozvoljeno.
Pored upozorenja njima to može biti i dobar podsetnik za ostale.
Rasprava na forumu o tome nije dozvoljena pa te upućujem na moj potpis.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Hahahaha-pirOterija-sjajno!
U svakom slucaju mislim da molba da mi se preporuci besplatan program za GPS nije ni pirAterija ni pirOterija.
Zato molim nekog ko je koristio neki OK besplatan GPS softver da ostavi preporuku a ako moze i neka kratka uputstva posto sam nov u toj oblasti.
Ako je od ikakve pomoci imam Samsung i550
Hvala
U svakom slucaju mislim da molba da mi se preporuci besplatan program za GPS nije ni pirAterija ni pirOterija.
Zato molim nekog ko je koristio neki OK besplatan GPS softver da ostavi preporuku a ako moze i neka kratka uputstva posto sam nov u toj oblasti.
Ako je od ikakve pomoci imam Samsung i550
Hvala