Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
pa sa jedne strane je USB koji ide u komp a sa druge strane prikljucak koji ide u telefon( mislim na taj prikljucak da li je kao kod n95-n76 itd ili je kao kod 6500)
Poslednja izmena od dimi89 u Sre, 25. Feb 2009. 05:15, izmenjeno 1 put ukupno.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
ok carov hvala........samo mi nije jasno zasto su to uradili? lepo da su stavili kao kod n95 itd.... inako imam 5 kabla od tih telefona pa mi nije problem a ovako ako ovaj izgubim bice gusto...... 
P.S. MCone nem potrebe da pises 100 puta reciceti neko ako zna.......pitaj po servisima uostalom
P.P.S.( da ne otvaram novi post)
carov svaka cast . i hvala (znaci to je onaj mali- bedni-sugavi USB)

P.S. MCone nem potrebe da pises 100 puta reciceti neko ako zna.......pitaj po servisima uostalom
P.P.S.( da ne otvaram novi post)

Poslednja izmena od dimi89 u Sre, 25. Feb 2009. 05:28, izmenjeno 1 put ukupno.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- dimi89
- Mobil manijak
to sam i ja komentarisao......... mini USB ims ili od fotoaparata ili od nekog telefona/mp3/mp4 playera a ovaj micro ako izgubis kabl moras da kupis....taman sam pomislio da mu je dizajn jedina mana kad ono ima i micro umesto mini(nije mu mana u pravom smislu ali je prakticnije koristii mini USB) A sto se tice onog dugmenta za padajuci meni kod nekih telefona radi super kod nekih baguje tako da ako mi se nasmesi ovaj cika odozgo i dobijem telefon(napokon) to prvo da proverim......
tehno maniac, micro usb postaje standard sta je sa vama pa garmin je u svoje nuvi aparate poceo da ubacuje mikro usb pa samsung, pa camere samsungove! ne razumem vas ja sam prezadovoljan nista teze se ne ubacuje nego u n95 ne kapiram vasu (FILOZOFIJU) malo filozofiirate ali ok
to je ko da sam ja sada rekao joj ala je jada ovaj punjac tanak bio mi je lepsi onaj stari
Sto je veci od samog telefona 

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Sad gledam nešto po netu, i naleteo sam na ovo 3D EyeTracking i kapiram ako uđe u upotrebu, mora izaći i za 5800, al izgleda bolesno, pa reko da podelim sa vama 

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26