Upravo sam pazario Nokiu 6220 ^.^ Telefon ziva milina! Kamera extra zvuk dobar,preko sluski je extra,ekran milina ma idi telefoncina ^.^ dosta sam i ja bio u bedi,jedino sto me muci je GPS nece da nadje satelite pa to ti je :/ Inace strava fon
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
vostezmaj, Odlican je to mail telefoncic ja sam jako zadovoljan njima ps ne znam dal ces igde naci masku za njega Super Sayian koliko si pukao nek te 10 godina sluzi odlican je to aparat
Hvala Pa uzeo sam preko Mts-a garancija 2 godine za 11.000 dinara mislim da je to dobra investicija Nego imam problem ne znam kako da stavim pesme u music lajberi :S Ludim ne vidim nigde uptade ili refresh help plz
Super Sayian, uz koju tarifu si ga uzeo za 11000 din, ako nije tajna
Ortak hoce da ga uzme, ali smo i on i ja nesposobni da nadjemo 6220 na sajtu mts-a......
cebzab, :/ vidis... srbija i internet ne idu... Uzeo sam mix 1000 i placam toliko... Mislim da je sasvim dovoljno jer toliko i trosim, isplati se... Sve ukupno telefon i paket kostaju 12.035 dinara ... tako da je dosta powoljno... dobijes full pakovanje i tako to... idi u Knez Mihajlovu tamo sam kupio, ali ne u MTS-u nego u nekoj radnjici gde su samo Nokijini telefoni...
Super Sayian, cestitek i od mene! cebzab, to ti je mts-ova akcija preko partnera (alpha copy,com trade,tehnomobil...)
Pa tako imas n95 uz mix 1000 za 15k,n82 mix 14k,6500 slide mix 1000 10k,6500 c 9k mix 1000,ma mali milion telefona...e da i ne placa se 3g pretplata
Super Sayian, ok je to bar imas original tel ne sekiras se za kvalitet dal je iznez i dal ce ti se raspasti za mesec dana kao sto neki kukaju sto ga plate 220 evra npr ja ga konkretno imam sace 10 mes i telefon je foncuga ipo tacno za 12 dana 10 mes haha
Extra ^.^ pazi ja ovo ne mislim da menjam uopste zato sto bukvalno imam sve na ovom telefonu jedino sto nemam WiFi ali ko da ga koristim Ajd ako imas neke dobre programe za ovaj fon posalji mi na PM ^.^
Wicker Man, vec je bolja moram priznati da se odusevljavam ^.^ Necu sad nesto da hvalim telefon ali shljaka ko lud,ceo dan sam na njemu i jos mi drzi baterija (puna je) Igrice lete,programi isto brz telefon dosta... za sada jedina mana sto je lagan puno i sto nema tezinu :/ ostalo je extra ^.^
Zahvaljujem.. si zadovoljan sa 6220? brat je misio da je uzme, pa je na kraju resio da uzme 5800... ubrzo cu i nju imati kuci, a onda se bacam na sredjivanje 6300...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.