Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
mladen81, Mozes kupiti kabal kod proverenog online prodavca.
Uslov je jedino da imas Visa Virtuon karticu(koja sluzi iskljucivo za placanje preko interneta) i da salju u Srbiju.Mada ti je optimalnije resenje da pazaris kabal koji ide za U700,pre ces ga naci a konektor je isti.
zegz23, Zavisi na koju instalaciju mislis.Piraterija je zabranjena na ovom sajtu.
A sto se tice Garmina i iGO 8 navigatora,najbolje ces se informisati tako sto ces posetiti njihov officijalni sajt.

Uslov je jedino da imas Visa Virtuon karticu(koja sluzi iskljucivo za placanje preko interneta) i da salju u Srbiju.Mada ti je optimalnije resenje da pazaris kabal koji ide za U700,pre ces ga naci a konektor je isti.
zegz23, Zavisi na koju instalaciju mislis.Piraterija je zabranjena na ovom sajtu.
A sto se tice Garmina i iGO 8 navigatora,najbolje ces se informisati tako sto ces posetiti njihov officijalni sajt.

Naisao sam na Youtube na fantastican imageviewer http://www.youtube.com/watch?v=jKOOYG1yZzY (pogledajte, vredi) ali ne mogu da procitam naziv koji je. Dali neko moze da prepozna o kom se viewer-u radi i da samo napise njegov naziv ili preporuci neki dobar kao ovaj sa youtube. Mozda je to cak i neki player. Poneki od njih imaju mogucnost gledanja slika. Koristio sam Resco Photo Viewer i nisam bas odusevljen.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Vec sam rekao da je to na WM uredjajima nemoguce.
Call Log na WM belezi samo vreme pojedinacnih razgovora,ali ne i ukupno vreme.
Jedino da probas sa nekom app. koja je tome namenjena.
banelaki, Proveri pp.Imas link ka doticnoj app.
EDIT:
Ukoliko vas nervira inicijalni incrase ring na OMNIA-i,uradite sledece:
Nekim registry editorom otvorite HKEY_CURRENT_USER/CONTROLPANEL/SOUNDCATAGORIES/INCALL = INITVOL je 2, promenite na 4
Radite na sopstvenu odgovornost!

Call Log na WM belezi samo vreme pojedinacnih razgovora,ali ne i ukupno vreme.
Jedino da probas sa nekom app. koja je tome namenjena.
banelaki, Proveri pp.Imas link ka doticnoj app.
EDIT:
Ukoliko vas nervira inicijalni incrase ring na OMNIA-i,uradite sledece:
Nekim registry editorom otvorite HKEY_CURRENT_USER/CONTROLPANEL/SOUNDCATAGORIES/INCALL = INITVOL je 2, promenite na 4
Radite na sopstvenu odgovornost!

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
madness99, kod instalacije Windows Mobile firmvera za Omniu postoji procedura kako da uradis upgrade sa firmverom koji nema istu oznaku regiona/provajdera kao onaj na telefonu. Proceduru mozes da vidis u tredu o i780 - za Omniu bi procedura trebala da bude skoro ista (i900 umesto i780 itd).
Najbolja opcija, sto se tice izbora verzije firmvera, je neki predvidjen za nas region - neki koji pocinje sa i900XF.
Za oznake Omnia firmvera: viewtopic.php?t=15670&postdays=0&postor ... &start=240
Za proceduru pogledaj ovde: viewtopic.php?t=15810&postdays=0&postorder=asc&start=80
Najbolja opcija, sto se tice izbora verzije firmvera, je neki predvidjen za nas region - neki koji pocinje sa i900XF.
Za oznake Omnia firmvera: viewtopic.php?t=15670&postdays=0&postor ... &start=240
Za proceduru pogledaj ovde: viewtopic.php?t=15810&postdays=0&postorder=asc&start=80
[Edit 3]: Uspeo sam da instaliram ovaj "singapurski" (i780DX) firmver preko originalnog "bugarsko-hrvatskog" (i780XF) na sledeci nacin:
1. EXE update fajl sam raspakovao pomocu 7zip-a
2. Datoteku DXHL2_XP.EXE sam otvorio pomocu hex editora.
3. String i780DX sam zamenio sa i780XF.
4. Setup je odradio update na WM 6.1 - ovim sam verovatno ponistio garanciju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
E ljudi, jedno pitanje? Procitao sam ovo za mass memory, al me zanima jel samo pomocu ovog programa moze ili ? i kako da ubacujem pesme? 
Cale, ja moram da ti se izvinim, posto sam bio bolestan, nisam izlazio iz kuce... Tako da nisam nabavio nista. Nadam se da ne zameras.

Cale, ja moram da ti se izvinim, posto sam bio bolestan, nisam izlazio iz kuce... Tako da nisam nabavio nista. Nadam se da ne zameras.
Nokia E71... Elegant, but deadly
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
kapoerista90, Da prebacis pesme na Omniu najbolji i najbrzi nacin je USB kabl i prebacivanje u mass storage mod. Onda ce se Omnia videti kao USB memorija.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora