Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
kada malo vise citam videh da mnogima baterija drzi oko 2 dana, naravno da je pitanje koliko se koristi u ta dva dana, a ja recimo nikad ne punim pre treceg dana, stim sto ne cekam da se isprazni do kraja...podosta razgovaram,okinem koju fotku, malo slusam muziku i posaljem po koju poruku !!! te mislim da ima veze ona prica koliko para toliko muzike, zato sto sam ja uzeo full od ovlascenih prodavaca Nokia fona...ne kazem da mi telefoni koje sam ranije kupovao nisu bili dobri, al mi se nekako cini da ovo podosta bolje radi(a pogotovo bolje traje baterija)...
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
meni traje i do dva dana,s tim da stvarno 'dosta' koristim fon...tako da sam zadovoljan!
sad imam jedno mozda glupo pitanje...kako se ubacuju teme u fon(u nth formatu su)?poceo sam da citam od pocetka,ali se malo smori
ako hoce neko da mi odgovori,moze da napise i na PP

sad imam jedno mozda glupo pitanje...kako se ubacuju teme u fon(u nth formatu su)?poceo sam da citam od pocetka,ali se malo smori

ako hoce neko da mi odgovori,moze da napise i na PP
Poslednja izmena od francy u Pet, 20. Feb 2009. 02:08, izmenjeno 1 put ukupno.
N95 8GB + k750i + MP3 4GB + 5800 + SE XperiaPRO ... sta jos fali ?

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
e ovako jedna kratka zapažanja i par pitanja za dati model.
kao prvo uopšte nije loš iako ga nisam voleo ni malo.stavio sam neki šit od garmina na njemu koji nije ni radio tj nije mogao da pokrene u settingsu ona čudesa za gps i tome slično da ne govorim da mi je multimedia bila blokirana konstantno...e i još i to da mi je baterija trajala svega jedan dan sa 2h razgovora 2 h muzike i 20sms-a.e onda sam izbrisao garmina koji je bio šit i sada je sasvim druga priča baterija još ima sve crte od jutros.bilo je pola sata razgovora i 2h slušanja muzike i oko 15sms...garmine piiiiiiiiiiiiiiiipppppp....
koristim onaj screencaller full ili več kako se zove i nije uopšte loša stvar nego mi nekako fali da slika postoji i u toku razgovora a ne samo kada me neko zove ili kada ja pozivam...
čuo sam da postoji i neki program da bi slike izlazile u porukama kao nešto što uiq ima...šta da radim kada mi je SE u srcu i dalje a i biće...e sada koji je to program??
i šta bi bilo dobro da se koristi od navigacije a da ne pravi probleme
e da i još jednu stvar da pitam.pošto sam uzeo glanc nov mob več sam video da se ono čudo od slajdera klati pomalo.šta i gde se tačno zateže'???
kao prvo uopšte nije loš iako ga nisam voleo ni malo.stavio sam neki šit od garmina na njemu koji nije ni radio tj nije mogao da pokrene u settingsu ona čudesa za gps i tome slično da ne govorim da mi je multimedia bila blokirana konstantno...e i još i to da mi je baterija trajala svega jedan dan sa 2h razgovora 2 h muzike i 20sms-a.e onda sam izbrisao garmina koji je bio šit i sada je sasvim druga priča baterija još ima sve crte od jutros.bilo je pola sata razgovora i 2h slušanja muzike i oko 15sms...garmine piiiiiiiiiiiiiiiipppppp....
koristim onaj screencaller full ili več kako se zove i nije uopšte loša stvar nego mi nekako fali da slika postoji i u toku razgovora a ne samo kada me neko zove ili kada ja pozivam...
čuo sam da postoji i neki program da bi slike izlazile u porukama kao nešto što uiq ima...šta da radim kada mi je SE u srcu i dalje a i biće...e sada koji je to program??
i šta bi bilo dobro da se koristi od navigacije a da ne pravi probleme
e da i još jednu stvar da pitam.pošto sam uzeo glanc nov mob več sam video da se ono čudo od slajdera klati pomalo.šta i gde se tačno zateže'???
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
VeNoM, sad si u full-u sa symbianom,hehe
Za prvo pitanje ti treba program skycaller.
Sto se tice navigacije mozes probati nokia mape,ali je garmin daleko bolji za nase prostore zbog detaljnijih mapa.
Slajd moze da ti sredi bilo koji vestiji serviser.

Za prvo pitanje ti treba program skycaller.
Sto se tice navigacije mozes probati nokia mape,ali je garmin daleko bolji za nase prostore zbog detaljnijih mapa.
Slajd moze da ti sredi bilo koji vestiji serviser.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet