Upgrade slušalica i preporuka
Par stvari ovde, NIKO ko nije probao/koristio određeni tip slušalica ne može dati tačan savet, preporuku.
1. ako niste u mogućnosti da isprobate neke sluške, Google.com, razni sajtovi, revije itd, birajte one "ozbiljne", tipa headphone.com itd
2. preporuke tipa "Beats by Dr.Dre" bih 'ladno zaobišao...
3. showrooms, ili mesta gde možete da isprobate slušalice je najbolje rešenje, razlike koje čujete preko hi-fi uređaja odraziće se i na mobu, that's for sure
4. "Skuplje je uvek bolje" ili "Koliko para toliko muzike", to nema veze sa životom u ovom slučaju.

1. ako niste u mogućnosti da isprobate neke sluške, Google.com, razni sajtovi, revije itd, birajte one "ozbiljne", tipa headphone.com itd
2. preporuke tipa "Beats by Dr.Dre" bih 'ladno zaobišao...
3. showrooms, ili mesta gde možete da isprobate slušalice je najbolje rešenje, razlike koje čujete preko hi-fi uređaja odraziće se i na mobu, that's for sure

4. "Skuplje je uvek bolje" ili "Koliko para toliko muzike", to nema veze sa životom u ovom slučaju.

Kao sto je Vlada Zem rekao, ja nisam probao, i ne mogu nista da ti kazem za sigurno. Ja bi njih uzeo jer je meni in-ear obavezna stavka prilikom uzimanja slusalica.. a kod nas ne postoji veliki izbor istih.
Tako da, ako ne preferiras in ear, mislim da neces pogresiti ako uzmes MX460..
Sacekaj, mozda se javi neko ko je zapravo probao ove sluske..

Tako da, ako ne preferiras in ear, mislim da neces pogresiti ako uzmes MX460..
Sacekaj, mozda se javi neko ko je zapravo probao ove sluske..

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Postoji li neki sajt technomax-a na kojem se moze preuzeti katalog proizvoda sa cenama ili bar da moze na sajtu da se pogleda,jer im onaj kao oficijalni ne radi bas dobro?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da li ima neko iskustva sa Sennheiser CX 400-II Precision Black?
http://www.sennheiser.com/sennheiser/ho ... ies_502743
Trenutno imam Koss Plug i razmišljam se da ih zamenim sa Sennheiser-om ako su bolje?
http://www.sennheiser.com/sennheiser/ho ... ies_502743
Trenutno imam Koss Plug i razmišljam se da ih zamenim sa Sennheiser-om ako su bolje?
cebzab, što se tiče konkretno tvog pitanja, ne mogu pomoći. Ali što se tiče modela, čitao sam da su slušalice jako udobne i preporučljive za outdoor varijantu, ali da "puštaju" zvuk od spolja da bi mogao da imaš pojma šta se dešava oko tebe. Znači, nemaju "punu" izolaciju spoljnih zvukova, čisto da to imaš u vidu... Dok ove PX 200 koje sam ja naručio na preporuku Vlade Zem i gomile reviewova imaju punu izolaciju i navodno su dosta bolje. Napraviću kao N91 Sennheiser verzija - "flawlwss perfection: pure audio bliss" 
Link: http://www.evenmobile.com/forum/index.p ... topic=1633
Pozdrav!

Link: http://www.evenmobile.com/forum/index.p ... topic=1633
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Pazi Vincent, koliko sam chitao, jer na zalost nisam imao priliku da ih poslusham, skapirao sam sledece.
Sto se tiche izolacije bolje su px200, sto im pruza to sto su zatvorenog tipa. Medjutim sto se tiche kvaliteta zvuka, kao i sve ostale slusalice, u vecini slucajeva, u stvari maltene uvek ce proizvoditi bolji kvalitet zvuka otvorene slushke.
Opet, vracamo se na ono prvo. Sta vredi kvalitet zvuka, ako ce neka okolna buka, koliko god bila malo primetna, da uchini svoje i da ne dozvoli da chujesh tu razliku u kvalitetu zvuka.
Ja cu sigurno zavrshavati ove px100 u narednih nedelju, nedelju-ipo dana.
Kada tebi stizu px200?
I preko koga ih naruchujesh, ako nije tajna?
Sto se tiche izolacije bolje su px200, sto im pruza to sto su zatvorenog tipa. Medjutim sto se tiche kvaliteta zvuka, kao i sve ostale slusalice, u vecini slucajeva, u stvari maltene uvek ce proizvoditi bolji kvalitet zvuka otvorene slushke.
Opet, vracamo se na ono prvo. Sta vredi kvalitet zvuka, ako ce neka okolna buka, koliko god bila malo primetna, da uchini svoje i da ne dozvoli da chujesh tu razliku u kvalitetu zvuka.

Ja cu sigurno zavrshavati ove px100 u narednih nedelju, nedelju-ipo dana.
Kada tebi stizu px200?
I preko koga ih naruchujesh, ako nije tajna?
Jedna muzička radnja u Podgorici naručuje preko (kako mi je drug koji ih poznaje rekao) neke hrvatske ili bosanske firme koja se zove Brothers Music ili tako nešto i ne uzimaju skoro nikakvu proviziju - barem ovom drugu nisu kad je on nešto naručivao. Kucaš "brothers music" na Google-u i ispadne ti njihov sajt prvi. Preksinoć mi je čovjek poslao poruku da ih očekuju ovih dana...
A što ti ne potražiš na Internetu (kad si se već odlučio za PX 100) da li su kompatibilne sa iPhone-om? Sigurno ima... Kako me nervira to, povrh svih najgluplje, ograničenje iPhone-a za slušalice! Bezobrazno od njih!
Što se tiče kvaliteta zvuka, sve revije kažu da su PX 200 bolje, što je nekako i logično jer je upgrade u odnosu na PX 100 (koliko sam razumio, brojke to govore kod njih), a i Vlada Zem ih hvali kao izuzetno kvalitetne, što je meni dovoljna preporuka.
Ali su skuplje možda i 20€ od PX 100... I ne razumijem se u odnos kvaliteta reprodukcije kod otvorenih i zatvorenih slušalica, pa ne znam.
Pozdrav!
A što ti ne potražiš na Internetu (kad si se već odlučio za PX 100) da li su kompatibilne sa iPhone-om? Sigurno ima... Kako me nervira to, povrh svih najgluplje, ograničenje iPhone-a za slušalice! Bezobrazno od njih!
Što se tiče kvaliteta zvuka, sve revije kažu da su PX 200 bolje, što je nekako i logično jer je upgrade u odnosu na PX 100 (koliko sam razumio, brojke to govore kod njih), a i Vlada Zem ih hvali kao izuzetno kvalitetne, što je meni dovoljna preporuka.

Pozdrav!

cebzab, ako imaš Iphone 3G nema problema, ako je "2G" moraćeš da zasečeš plastiku oko džeka da bi (s oproštenjem) "ušao". Guglaj recimo "iphone headphone jack" i naći ćeš neka rešenja.
Isto, ne razumem "otvorene-zatvorene slušalice", PX200 jednostavno imaju dosta bolje rešenu spoljnozvučnu izolaciju (znači dosta) u odnosu na (sjajne) PX 100
Isto, ne razumem "otvorene-zatvorene slušalice", PX200 jednostavno imaju dosta bolje rešenu spoljnozvučnu izolaciju (znači dosta) u odnosu na (sjajne) PX 100

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Koliko sam ja shvatio, PX 200 vrijede svoju razliku u cijeni u odnosu na PX 100, posebno zbog te izolacije, ali da imaju i bolji kvalitet zvuka... Ispravite me ako griješim. Mada sam se bio definitivno na PX 100 odlučio jedno vrijeme, dok nisam pročitao nekoliko revija PX 200 i dobio uputstvo našeg stručnjaka iz Munzea
. Inače, "sun" dolje u potpisu, osim ako nije neka fora.
Pozdrav!

Pozdrav!

Ha-ha, nije fora
Novije ovde ne znači uvek i bolje, u šta sam se i sam uverio pre par godina kupujući HD 477 model a ne "svežiju" varijantu istog. Ako se gro vremena krećete po bučnim sredinama, PX 200 je sjajan izbor.
Evo OVDE nekih ocena sluški i OVDE PX100/200.
pozz

Novije ovde ne znači uvek i bolje, u šta sam se i sam uverio pre par godina kupujući HD 477 model a ne "svežiju" varijantu istog. Ako se gro vremena krećete po bučnim sredinama, PX 200 je sjajan izbor.
Evo OVDE nekih ocena sluški i OVDE PX100/200.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Juče su stigle PX 200! Evo malog reviewa nakon sinoćnjeg slušanja nekog jazza, Marka Knopflera, Josipa Bočeka, Bate Kostića na kompjuteru i shuffle reprodukcije na N91:
Moram da kažem da im je kvalitet reprodukcije na veoma visokom nivou (as expected) - ja sam prezadovoljan. Takođe su i dosta glasne, u kombinaciji sa N91 su mi služile kao mini-zvučnici sinoć (radi pokazivanja njihove "moći").
Kvalitet izrade je isto sjajan, oduševljen sam kožom, metalom i kevlarom - fantazija. Ona fora sa preklapanjem i pakovanjem slušalica u onu kutiju mi se mnogo sviđa, iako mi je trebalo 5-6 minuta minimum da provalim kako ide (od straha da ih ne polomim).
Savršeno su udobne, imam osjećaj da ni poslije sati slušanja muzike ne bih osjetio da ih imam na glavi, zaista su se potrudili u tom dijelu. Izolacija zvuka je takođe na visokom nivou, meni vrlo koristi, a i štediće bateriju (izgubio sam negdje rezervnu!!!), jer mi nema gubljenja zvuka kao na onim Panasonicovim, koje sad idu u zasluženu penziju (a i kad sam išao na Maidene izgubio sam jedan sunđerčić). Što se tiče kvaliteta zvuka, nemam zamjerke ni na reprodukciju visokih, ni niskih tonova, a ni basova (mada nisam neki stručnjak). Ako i bude nekih neujednačenosti, tu su ekvilajzeri, koji itekako rade radnju na N91. Evo sad sam slušao Stingovu "Cool Breeze", a za njom mi na shuffle ide Iggyjev "Passenger" na tzv. "L" ekvilajzeru i obije pjesme mi savršeno reprodukuje. Evo opet ide Sting sa "My Funny Friend and Me" i sve je i dalje kako Bog zapovijeda. Zaista kombinacija N91 + Sennheiser PX 200 jeste "pure audio bliss". Još da probam kako će da mi se čuje novi Darkwoodov album, koji sam snimio na kompjuter u full audio kvalitetu (album je skoro 400MB). Jedina zamjerka na slušalice je ta što su bijele boje - radije bih da su crne, ali da sam uopšte znao da postoje bijele, naglasio bih da mi pošalju crne. Ali ovako bar imam slušalice koje nema svako.
Inače, kod nas vrlo malo ljudi nosi kvalitetne slušalice. Ali ja imam super brata koji mi ih je kupio za rođendan i razumije moje prohtjeve.
Nadam se da vam se dopao moj mini-review. Ja sam presrećan! Tnx, Vlada Zem! Evo ide Songhai "Pozo del Deseo", možete misliti kako sviraju akustične gitare na PX 200!
P. S. Svima predlažem kompilaciju akustičnih gitara Obsession.
Pozdrav!
Moram da kažem da im je kvalitet reprodukcije na veoma visokom nivou (as expected) - ja sam prezadovoljan. Takođe su i dosta glasne, u kombinaciji sa N91 su mi služile kao mini-zvučnici sinoć (radi pokazivanja njihove "moći").

Pozdrav!

-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Stigle mi juce hejzerke mx60 street.Au ljudi koliko te slusalice imaju jak bas
Ja sam mislio da je mx classic serija plafon sto se tice malih no in iear modela,ali ove ih siju bar duplo.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
Poz.svima!Ja moram da nabavim ad-15 da bih mogao da kupim dobre sluske jer imam Nokiu N73me. Ja citao ovde da mogu da se nabave u svakoj bolje snabdevenoj radnji u Beogradu. Ja nisam iz Bgd-a a decko koji je trazio adapter dobio je zuljeve na nogama i opet nista. Ako neko zna konkretno neku ,,bolje snabdevenu radnju mobilnih telefona,, u Beogradu gde ih ima neka kaze. Odlucio sam se za ad-15 jer ima kratak kabal. Hvala!