Kako ubaciti nesto u 3510i?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Kako ubaciti nesto u 3510i?

Post od Sasa_NS »

Zna li neko jednostavan nacin da se ubace igrice i fotke u 3510i?
Brat mi ima pomenuti telefon i 064 karticu... Pozivcanio sam vec od pokusaja da ubacim nesto u njega!
IC nema - otpada..
Kabl nema - otpada...
Surfovanje wap-om u potrazi za necim - ide, ali traljavo i sporo, otpade kosa dok nadjes nesto... Ne ide ni to.
E-mail? Pokusao sam da posaljem nesto sa racunara sebi na mail kod Mobtela (imam 063 karticu), zatim da ubacim svoju karticu u 3510i i da skinem to u telefon... Ne ide ni to. U "porukama" taj telefon ima opciju "napravi e-mail" i mozes da ga posaljes ali izgleda nema nacina da skines postu iz svog sanduceta kod mob. operatera!? Gresim li?
Sledece sto sam probao je da odem na Mobtelov wap sajt, na link Moj Mail i da tim putem ucitam poslate mailove sa igricama... Ni to ne ide - ne prikazuju se atačmenti i ne da mi da ih ucitam - samo da pregledam...!?
MMS? jos nisam probao, ali se razmisljam: slanje MMS-a nije moguce sa 063 na 064, znaci najjednostavnija varijanta verovatno otpada... Sam sebi da posaljem MMS sa igricom? Bojim se da cu je primiti nazad cim je posaljem...?
Da posaljem MMS sa suprugine 063 kartice na svoju, ubacenu u 3510i? Da li ce to funkcionisati?
Cini mi se da ce jedini lek biti poseta nekom servisu da preko spec. kabla iz "servisnog moda" ubace nesto....

Ma ludnica!!! Bež' te ljudi od ovakvih telefona! Spasavaj se ko moze!
Ljubljena moja 3650... ne dam te ni za koje pare... Kada kupim noviji fon ici ces u zasluzenu penziju, necu te prodati - obecavam!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ja mislim da postoji neki kabl za 3510i, barem neka improvizacija ako ne original. Inace ja sam imao tu Nokiu (prije mozda 1 god, ne daj Boze da je i sad imam! :mrgreen: ) i skidao sam igre preko WAP-a tako da ne znam za ostale opcije, ako ih uopste ima, jeste da ide sporo al bar ide... To s MMS-om bi valjalo bar pokusati... Mada taj tel ionako ne valja nista... A i na 600 kb memorije ne mozes da stavis toliko igara. :?

brat_coa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 01:50

Post od brat_coa »

imao sam 3510i kad je izasao ,i uz njega sam dobio kabl tako da 100% postoji i nije skuplji od 10 evra !Nadji negde po N Sadu.

DrunkDwarf
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 09. Jun 2005. 00:27
Kontakt:

Post od DrunkDwarf »

Postoji nachin!
Ja sam pre imao n3510i, tako da sam ispitao sve zive (i nezive, you don`t wanna know) nachine da nesto prebacim na taj tel bez kabla (kupovao sam i kabl, ali 2 su bila neispravna), program se zove Polyphonic Wizard

Naime program poseduje nesto sto je mene iznenadilo, mislio sam da je samo za melodije, kad ja tamo a ono medjutim :)

Pored toga sto mozes da konvertujes midi melodije u razne formate (i broj kanala), kroz wizarde automatski menjas velicinu slika time sto odaberes model i sl, program ima jednu genijalnu opciju: WAP server!

1.Dakle u folder (koji se zove server ja mislim) na rachunaru ubacis ono sto si skinuo sa neta ili mirca
2.Nakacis se na net (na kompu)
3.Otvoris program
4.Opcija start wap server (ili sl)
5.startuje se wap server i da ti link koji otkucas na mobilnom telefonu u web browser-u
6.sa moba downloadujes preko gprs-a (ima chak i lepo odradjen meni da selektujes sta ces da skines)
7.downloadujes sve sto ti treba ugasis server
8.Uzivaj u melodijama, programima i sl :))

Zmaj program, podrzava veliki broj razlihitih telefona!
Pozdrav DrunkDwarf

Odgovori