Medjunarodne garancije
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Medjunarodne garancije
Drugarici je umrla nokia 5800... al fora je u tome, sto tel nije kupljen ovde, vec napolju, kod zvanicnog dilera... e sad, pise da je garancija takoreci medjunarodna... jel to znaci da ako odnese tel ovde u Alpha copy, oni moraju da ga uzmu?
Nokia E71... Elegant, but deadly
Neka proveri da li joj igde pise World wide warranty, moze da se pozove na to.
Znam da za Apple proizvode to vazi dok za Canon i Nikon ne.
Mozda ako su ti u Alpha Copyju susretljivi pa da joj izadju u susret ali opet pitanje je kakvi su oni sto se toga tice.
Znam da za Apple proizvode to vazi dok za Canon i Nikon ne.
Mozda ako su ti u Alpha Copyju susretljivi pa da joj izadju u susret ali opet pitanje je kakvi su oni sto se toga tice.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
moraju ali nece
kod nas u alpha copy tesko da ce da joj urade to za dz. cak sta vise najverovatnije nece. pa oni jedva popravlaju i ove telefone koji su kod njih kupljeni...odugovlace i odugovlace... bolje neka ona ode kod nekog majstora koji se razume u to pa neka plati popravku....
eeee, zato ne uzimati telefone iz inostranstva i ''inostranstva'' (cest izgovor za nemanje garancije) jer je ovo srbija i daleko je od evrope..
madness99, i u hrvatskoj to funkcionise samo ovde ne.
kod nas u alpha copy tesko da ce da joj urade to za dz. cak sta vise najverovatnije nece. pa oni jedva popravlaju i ove telefone koji su kod njih kupljeni...odugovlace i odugovlace... bolje neka ona ode kod nekog majstora koji se razume u to pa neka plati popravku....
eeee, zato ne uzimati telefone iz inostranstva i ''inostranstva'' (cest izgovor za nemanje garancije) jer je ovo srbija i daleko je od evrope..
madness99, i u hrvatskoj to funkcionise samo ovde ne.
Even a clock that does not work is right twice a day
iz mog iskustva, neće ništa da urade.Imao sam mob kupljen u Grckoj ,u alpha copy prodavnici.Pitao sam da li vazi garancija u Srbiji posto i kod nas postoji alpha copy i naravno dobio potvrdan odgovor.U beogradskom predstavništvu su hteli samo da mi "izađu u susret" i ubace novi softver...
Samsung S10+ red
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
kapoerista90, ovlasceni servisi bi morali da priznaju ispravnu medjunarodnu garanciju. To je jedan od uslova da bi bili zvanicni servis za Nokia-u (ili neku drugu firmu). Problem je sto se to nasim servisima ne isplati pa se oni radije "prave ludi", odnosno tvrde da servisiraju iskljucivo telefone prodate kod nas.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB