Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Neko je ranije pitao za iskljucivanje tona kamere, mada ja to ne iskljucujem. Ja sam to slucajno iskljucio iskljucivsi tonove upozorenja u profilu. Ipak se cuje nesto, ali sasvim tiho.
Jos nesto. Skoro sam uporedjivao slike na n82 i n95, nema razlike u rezoluciji, ali ima u kontrastu i to prilicno. Rekao bih da je default kontrast na n95 veci...
Igor88bg,
Бесплатно је...
Мени је прошли пут избацио неку грешку и немам потребу да покушавам поново.
Таман треба да заменим онај метални део око камере јер се ољуштио!
Не стигох вечерас,идем ујутру....
bestboy, n82 nema gram metala batice sve je to plastika koliko para je taj deo??? pitaj koliko je maska za n82 i dal treba da se ostavlja telefon ili moze da se uzme maska i pali kuci npr mobis nece da proda tako masku!
evo stigla mi n82 pre nekih sat vremene...telefon je extra,samo me zanima,da li su vama navigacioni tasteri za gore dole levo desno onako meksi tj lako se stiskaju bas meko..?pozdrav!!!
hoce li mi ko pomooooci aaaamaaan?:)))) Nervira me telefon kad mi ne radi bluetoooth dajte pomagajte..Nece da se aktivira,a drug je sjebao lock code,tj.ne zna sta mi je stavio kreten,i sad kazu da ne moze da se flesuje bez tog coda.Ima li neki program da ja sama mogu da ga flesujem preko usb cabla?unapred hvala...
Tamara_Km, ugasi telefon, drzi "zelenu slusalicu" + "3" + "*" i upali tako telefon drzeci to i resetovace ti lock code na fabricki 12345 i telefon ce biti vracen na fabricko stanje.
hej sredilo se to,sve je vraceno na fabricka podesavanja,ali i dalje bluetooth ence da se aktivira,pise unable to perform bluetootg operation?sta da radim?do cega je to?ae me obraduje da je crkao i da se odmah obesim
Nikola gr,
Па можда мало мекши.. Tamara_Km,
Волео бих га грешим али мислим да се бт покварио.
Пробај да поновиш ресет или флеш да одрадиш мада тешко.
Немој да се нервираш
hvala Besstboy,ali tek sam sad provalila da se lock code nije vratio na fabricki tj.12345,kad ga ukucam posle *#7780# pise code error....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..pa kao da se ne nervirammkad je lepo radio i sad je nasao da me zaje*ava....
ljudi izvinite ako sam dosada ali ,da li vama tasteri za levo desno gore i dole,bas onako izgledaju krhki i veoma su meki...?tastatura i ostali tasteri su mnogo tvrdji,da li je tako i vama ili da nastavim da se brinem? :oops:mada ni meni ne izgledaju krhko,imao sam 6500 slide i ovi su mnoooooooooooooooooogo meksi tako da sta vi mislite??
Ja ne primecujem neku razliku u mekoci izmedju tastature i tog centralnog petosmernog tastera, mozda je taj petostepeni za nijansu meksi ali nista preterano .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.