Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sihnal ne zavisi od zemlje u kojoj si,nego najvise od trenutnog okruzenja i vremenskih prilika tj ako se nalazis bas negde izmedju visokih zgrada ili u nekoj prostoriji ili je vreme npr. mnogo oblacno tad teze dolazi do lociranja.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
@loki13: Tako sam i mislio. Hvala!
Cini mi se da cu ipak onda uzeti u Mobisu. Telefon je odlican sudeci po specifikacijama ali i vasim komentarima. Koliko vidim kvalitet izrade je izgleda diskutabilan ali sta sad, meni ne smeta.
Javicu se jos kad nabavim fon pa da mi neko samo ukratko objasni kako funkcionise Garmin i da mi eventualno baci link na PP gde mogu da ga "nabavim".
Cini mi se da cu ipak onda uzeti u Mobisu. Telefon je odlican sudeci po specifikacijama ali i vasim komentarima. Koliko vidim kvalitet izrade je izgleda diskutabilan ali sta sad, meni ne smeta.

SE C901 Let There Be Rock!
Igor88bg, Druze, posto vidim da si veliki "obozavalac" ovog fona da li bi ti bio problem da snimis njime neki video u najvecoj rezoluciji i na najvecem kvalitetu pa da ga uploadujes na YouTube ili jos bolje negde drugde kao fajl ako imas vremena i volje? I mozes li da mi potvrdis koja je max rezolucija videa? Na 90% sajtova vidim da je 640x480 @30 fps ali sam na nekom forumu procitao da je 320x240. A Eldar kaze da je 640x480 @15 fps.
Unapred hvala!

Unapred hvala!
Igor88bg, Ma ne sumnjam ja da je fon sjajan. Ima tacno sve sto mi treba. Jedina mana mu je nedostatak WiFi-ja koji mi realno ne treba. 
Evo, ovo me je brinulo oko videa. Pogledajte link:
http://web.me.com/jamesburland/Nokia_Cr ... pture.html
E sad, moguce je da se kvalitet snimka poboljsao izlaskom novijeg firmvera posto je ovaj test radjen u Avgustu, bar tako kaze neki lik u jednom od postova na datom linku pri kraju stranice.
Sta kazu vlasnici?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Evo, ovo me je brinulo oko videa. Pogledajte link:
http://web.me.com/jamesburland/Nokia_Cr ... pture.html
E sad, moguce je da se kvalitet snimka poboljsao izlaskom novijeg firmvera posto je ovaj test radjen u Avgustu, bar tako kaze neki lik u jednom od postova na datom linku pri kraju stranice.
Sta kazu vlasnici?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!
AC/DC, iskren da budem ne znam meni je Sw od 5 og meseca znac 3.06 prvi sw sada cu ti staviti video!
http://rapidshare.com/files/205002526/17082008.mp4 <b><<<-- VIDEO</b>
Evo ti video i da tacno je preostar je video ali malo je ostriji nego sto teba ako hoces stavicu ti i dnevne snimke!
http://rapidshare.com/files/205002526/17082008.mp4 <b><<<-- VIDEO</b>
Evo ti video i da tacno je preostar je video ali malo je ostriji nego sto teba ako hoces stavicu ti i dnevne snimke!
jerkann, Druze, na datom linku se prica o poredjenju video zapisa na N95 i 6220c a ne fotografija.
A da su fotografije bolje na 6220 od N95 kada se koristi blic ne sumnjam jer je ocigledna prednost Xenon blica u odnosu na LED.
Igor88bg, Hvala za video, ako ti nije frka i ako imas vremena da okacis jos koji ti kaci. Ako pravila foruma zabranjuju postovanje rapidshare linkova (ne vidim zasto) ti mi ih baci na PP.
Hvala na pomoci!

Igor88bg, Hvala za video, ako ti nije frka i ako imas vremena da okacis jos koji ti kaci. Ako pravila foruma zabranjuju postovanje rapidshare linkova (ne vidim zasto) ti mi ih baci na PP.
Hvala na pomoci!