Evo, našao sam nešto sasvim čudno na Tube-u pa vidite i sami :
http://www.youtube.com/watch?v=7SImOIMcMlk
Kako se navikavate na telefone bez tastature?
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Pre skoro dve godine,sam useo iphone,navikao sam se veoma brzo i to bas mnogo ,tako da kad sam uzeo e71 iako ima qwerty tastaturu,mogo mi je zgodnija ova na iphone,tako da...imao sam neku kao krizu kad me je smorio TS,ali posle nekoliko dana koriscenja obicne testure ,vratio sam se na iphone,a moram da se ogradim da nisam bas koristio neke druge TS telefone,tako da pricam samo za iphone.
A sto se tice poruka i voznje kola,prosto sam srecan od kada imam iphone,jer je ne moguce voziti i kucati,ali valjda je to i poenta,majka mu stara
,evo bas danas,sam na mojoj 8310 kucao poruku i vozio,ma idi,mnogo ometa...
jos uvek ne mogu da drzim mob,a sa palcima da kucam poruku,mada sam video da ljudi otkidaju tako kako kucaju,ja ga u jednoj ruci drzim,a kaziprstom kucam i mogu reci da ne gersim!!

A sto se tice poruka i voznje kola,prosto sam srecan od kada imam iphone,jer je ne moguce voziti i kucati,ali valjda je to i poenta,majka mu stara

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
da kad je slajder otvoren to je milina.... ali za tako nesto treba imati mogucnosti i vremena plus sto mi qwerty tastatura ne radi onako kako sam ja zamisljao, recimo prvi red brojeva ne radi, kada pritisnem aFN on mi ulazi u kalander...
inace koristim tu tastaturu za 12 dugmicja.. probao sam jednom onu qwerty i ispostavila se da je gora od te klasicne, klasicna mi gura razmak, slova, itd
inace koristim tu tastaturu za 12 dugmicja.. probao sam jednom onu qwerty i ispostavila se da je gora od te klasicne, klasicna mi gura razmak, slova, itd

- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
sa obzirom da TS telefon(bez ikakve testature) imas 3 dana i ako ovako nastavim sa vezbanjem porkica nece biti nikakvih problema za mesec dana.......a sto se tice kucanja poruka dok vozite video sam na netu program koji ima kvertz(ili kverty sve jedno) testaturu i pritiskom na svako slovo mob ga izgovara.nisam skidao ovo jer mi je nepotrebno ako googlatre mozete naci(mislim da sam trazio neke testature sa HTC telefona pa sam naiso na to) 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...