Servisiranje - pitajte
Telefon je danas predat u roaming glavni servis, gledali su garanciju i racun i nalepnicu i prihvatili su telefon na servis, znaci izgleda da je sve ok sa tim
traze da se popuni neki obrazac na kom se napise kratak opis koji je kvar u pitanju i kod zakljucavanja telefona. i kazu "javice kad bude gotov". bili su dosta profi i ljubazni prilikom prijema telefona na servis.
nadam se da ce ga popraviti u okviru garancije

nadam se da ce ga popraviti u okviru garancije
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
imam problem sa nokiom 6125.telefon se restartuje cim se za pozadinu postavi neka slika ili ako se melodija za zvono promeni..bluetoohth nece uopste da se upali nego se telefon u tom trenutku restartuje...ako se postavi neka tema pozadina ili melodija za zvono zna zaredom 45 puta da se restartuje...radio sam update softvera menjao product codove ali opet isto...sta moze da bude upitanju i koliko bi servis kostao?interesuje me i kako se skida gornja maska tj ona na delu telefona de je ekran
- ProfiTel
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 15:27
- Kontakt:
u BGu ima sigurno
u NSu proveri u nekom od bolje opremljenih servisa Cityshop,Marvel...
Mi ih imamo nekolicinu u servisu ali kod kineza je problem sto uprkos istoj oznaci touch moze i ne mora da odgovara,jer ih razlicite firme proizvode.
pozz
p.s. ako ne probaj
http://www.2simbg.com/
mislim da ih oni uvoze!
u NSu proveri u nekom od bolje opremljenih servisa Cityshop,Marvel...
Mi ih imamo nekolicinu u servisu ali kod kineza je problem sto uprkos istoj oznaci touch moze i ne mora da odgovara,jer ih razlicite firme proizvode.
pozz
p.s. ako ne probaj
http://www.2simbg.com/
mislim da ih oni uvoze!
@Profitel,
Nemam jos uvek ni sam telefon, a kamoli problem
nego imam ponudu da uzmem telefon drasticno jeftinije s'polja, ali u tom slucaju ne dobijam garanciju, a znajuci da jedan od najcescih problema moze da bude sa zvucnikom, samo se raspitujem vredi li uzimati bez garancije telefon za 60-70 E manje nego sa njom...
Hvala u svakom slucaju...
Nemam jos uvek ni sam telefon, a kamoli problem

Hvala u svakom slucaju...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 21. Mar 2009. 08:08
pozz...imam 2 pitanjca...uzela sam motorolu razr2 v9,preko mts u paketu,kada razgovaram dolazi do prekidanja,nekada ja necujem sagovornika,a nekada i mene necuju,bas zna da prekida,mozda je do mreze,to mi se ranije nije desavalo na samsungu d900,jel to problem do aparata?
...i... ubacila sam memorisku karticu od 1G iz samsunga i prihvatila je motorola,slike mi cuva na njoj,ali bas veceras mi se ispraznio tel,ugasio, i ja ga stavim na punjac,napunim,upalim i da vidim slike kada njih NEMA,povezem se preko usb na komp,odem na slike sa memoriske i sa telefona i izbaci mi sledeci text "ERROR ON LINE 16,POSITION 51...A STRING LITERAL WAS EXPECTED,BUT NO OPENING QUOTE CHARACTER WAS FOUND" bas sam se smorila
jel to problem do tel ili do memoriske?i kako da resim taj problem jer se ja bas nesto i ne razumem u te stvarcice
HVALA
...i... ubacila sam memorisku karticu od 1G iz samsunga i prihvatila je motorola,slike mi cuva na njoj,ali bas veceras mi se ispraznio tel,ugasio, i ja ga stavim na punjac,napunim,upalim i da vidim slike kada njih NEMA,povezem se preko usb na komp,odem na slike sa memoriske i sa telefona i izbaci mi sledeci text "ERROR ON LINE 16,POSITION 51...A STRING LITERAL WAS EXPECTED,BUT NO OPENING QUOTE CHARACTER WAS FOUND" bas sam se smorila

HVALA