Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Pa ti sigurno nećeš da kažeš da ti je padao telefon već samo glavnu stvar, a to da nalepnica je takva kakva je, verovatno bi trebalo da je priznaju, a to što je tako zatečen tokom kupovine je druga stvar i to oni najbolje znaju zašto stavljaju holograme
Nokia Lumia 630

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

Telefon je danas predat u roaming glavni servis, gledali su garanciju i racun i nalepnicu i prihvatili su telefon na servis, znaci izgleda da je sve ok sa tim 8) :) traze da se popuni neki obrazac na kom se napise kratak opis koji je kvar u pitanju i kod zakljucavanja telefona. i kazu "javice kad bude gotov". bili su dosta profi i ljubazni prilikom prijema telefona na servis.

nadam se da ce ga popraviti u okviru garancije

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

ilkebgd,

Nada umire poslednja :smutny:

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

Epilog je ocekivan:

"U telefon je prodrla vlaga i garancija ne vazi!"

ima li neko preporuku za dobar servis za samsung? moze i na pp.

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

imam problem sa nokiom 6125.telefon se restartuje cim se za pozadinu postavi neka slika ili ako se melodija za zvono promeni..bluetoohth nece uopste da se upali nego se telefon u tom trenutku restartuje...ako se postavi neka tema pozadina ili melodija za zvono zna zaredom 45 puta da se restartuje...radio sam update softvera menjao product codove ali opet isto...sta moze da bude upitanju i koliko bi servis kostao?interesuje me i kako se skida gornja maska tj ona na delu telefona de je ekran

maarko83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Mar 2009. 17:11

Post od maarko83 »

pozz svima,imam problem sa nokia-OM n82,nece da mi upali bluetooth,kada zelim da ga aktiviram pise mi na display-u unable to perform bluetooth operation,pomozite!!!!!!!!!!

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

Jel bilo nekih nezgoda..da ti je ispadao i sl...Odnesi u servis da ti urade flash ukoliko ne budu uspeli neka srede Bt modul i bice sve ok :D

mispajdo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 19:48

Post od mispajdo »

moze li mi neko pomoci, treba mi zvanicni serviser za nokiu

u alphacopy-ju se ne javljaju, broj wsc-a vise ne postoji

Čurug67
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Jun 2008. 23:42

Post od Čurug67 »

Da obavestim zainteresovane- k 810 popravljen,nešto oko softvera... 1500 dinara. Ništa od padanja ili vlage...
Novo pitanje, ustvari molba- Anycool 808, naprsao ekran, ne reaguje na olovku, ne mogu mu ništa,samo se upali i ugasi. Rekli da je tačskrin. Savet, cena, ako može u N. Sadu. Hvala

ProfiTel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 15:27
Kontakt:

Post od ProfiTel »

u BGu ima sigurno
u NSu proveri u nekom od bolje opremljenih servisa Cityshop,Marvel...
Mi ih imamo nekolicinu u servisu ali kod kineza je problem sto uprkos istoj oznaci touch moze i ne mora da odgovara,jer ih razlicite firme proizvode.

pozz

p.s. ako ne probaj
http://www.2simbg.com/
mislim da ih oni uvoze!

kushja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 17:02

Post od kushja »

trebam pomoc ako neko ima manual za koriscenje ustpro2 boxa za flesovanje samsunga
jednostavno imam problema sa instalacijom i nacinom njegovog koriscenja
unapred hvala..

ProfiTel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od ProfiTel »

kushja napisao: jednostavno imam problema sa instalacijom i nacinom njegovog koriscenja
unapred hvala..
na njihovom sajtu postoji manual za instalaciju 8)
nikakva komplikacija

a sto se koriscenja tice... ono zavisi od modela do modela... videces sam vremenom

Milanokos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 22:55

Post od Milanokos »

ProfiTel, imam k550 vec je dva puta vracen sa servisa pod izgovorom da nemoze biti popravljen a signal dodje i ode najcesce kad sam na nekoj visini dodje...moze li malo vise informacija i o kom delu se radi? :|
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850

ProfiTel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od ProfiTel »

@Milanokos:

mrezni modul ili popularno ``plocica`` :uhuh:
popravka je moguca ali i skupa :disgust:
pozz

meex
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Feb 2007. 16:30

Post od meex »

Drugari, nisam imao vremena da listam forum, mozda je i bilo price na tu temu, ali nadam se da mi necete zameriti ako spomenete jos jednom, dakle, zna li neko koliko kosta zamena zvucnika za nokiu 5800 koja nije u garanciji, a eventualno joj se javi problem te vrste da mora da se menja zvucnik?

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

zvucnik...hmmm zavisi od lokala..svako ima neku svoju cenu negde oko 20evrica racunaj da ce te izaci ako ne i vise...sto skuplji telefon samim tim je i deo malo skuplji:)

ProfiTel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od ProfiTel »

@meex:
a sta je uopste problem?Ne cuje se,zuji,prekida...
Moze i ne mora biti do zvucnika naravno,
Ali ako vec pricamo o njemu do 20e,nikako vishe od toga!

meex
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Feb 2007. 16:30

Post od meex »

@Profitel,
Nemam jos uvek ni sam telefon, a kamoli problem ;) nego imam ponudu da uzmem telefon drasticno jeftinije s'polja, ali u tom slucaju ne dobijam garanciju, a znajuci da jedan od najcescih problema moze da bude sa zvucnikom, samo se raspitujem vredi li uzimati bez garancije telefon za 60-70 E manje nego sa njom...
Hvala u svakom slucaju...

maramarica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Mar 2009. 08:08

Post od maramarica »

pozz...imam 2 pitanjca...uzela sam motorolu razr2 v9,preko mts u paketu,kada razgovaram dolazi do prekidanja,nekada ja necujem sagovornika,a nekada i mene necuju,bas zna da prekida,mozda je do mreze,to mi se ranije nije desavalo na samsungu d900,jel to problem do aparata?
...i... ubacila sam memorisku karticu od 1G iz samsunga i prihvatila je motorola,slike mi cuva na njoj,ali bas veceras mi se ispraznio tel,ugasio, i ja ga stavim na punjac,napunim,upalim i da vidim slike kada njih NEMA,povezem se preko usb na komp,odem na slike sa memoriske i sa telefona i izbaci mi sledeci text "ERROR ON LINE 16,POSITION 51...A STRING LITERAL WAS EXPECTED,BUT NO OPENING QUOTE CHARACTER WAS FOUND" bas sam se smorila :( jel to problem do tel ili do memoriske?i kako da resim taj problem jer se ja bas nesto i ne razumem u te stvarcice
HVALA :D

ProfiTel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od ProfiTel »

bice da je do memorijske,najjednostavnije probas sa drugom i utvrdis za 1min...
sto se prekidanja tice- koliko cesto se to desava?

Odgovori