Gde u BG moze da se nadje Nokia 6630 a da nije sa TIM-a
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Gde u BG moze da se nadje Nokia 6630 a da nije sa TIM-a
Potrebna mala pomoc. Trazim da kupim 6630 ali maltene ne postoji ni jedna radnja u gradu ( a da nije CT gde je cena 500EU ), da se prodaje ok telefon, da nije skidan sa neke strane mreze. Uglavnom su sa italijanske TIM. Voleo bih ako vec dajem tolike pare za telefon da nadjem neki koji nije skidan sa mreze, u originalnom pakovanju. Verovatno se vec neko susreo sa ovim problemom. Mnogo ce mi pomoci informacija gde bih mogao da nabavim 6630 a da nije skidan sa mreze. Unapred Hvala. Mozete napisati post ovde ili poslati mi mail na aleksandar@beogrid.net
Ovo pitanje sam postavio zato sto imam informaciju da moze legalna da se nadje za isto para kao i skidane sa mreze. Cak sam i ja naleteo jednom u jednu radnju gde je ostao samo jedan primerak a nisam imao pare kod sebe. Tako da znam da moze da se nadje za 300 i kusur evra samo mi je potrebna informacija gde....
A vi kako te?
e ja ih zovem da pitam za neke telefone kad sam kupovo pitam 6230i nema, pitam 6680 nema, pitam 6630 570€!!!!!!!! ko im to kupuje?stefank napisao:Originalna cijena Nokie 6630 je 500+e... Tako da 99% neces da nadjes original pak legalnu 6630 za manje od 500e...![]()
U Nokia Shopu u Podgorici je cijena 530e...
Hm... Pa niko nije rekao da ne mozes da nadjes full pack za te pare... Samo tesko da je to bas legalna Nokia, jedino ako je maznuta pa je original pack... Za te pare...
Mada ono, ne znam... Ipak je ovo nekakvo predstavnistvo Nokie, a cijena 570e... Onda je jako cudno da za 200-250e manje mos da uzmes isto tako original pak... Ne znam...