Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 22:45

Post od bjela »

ako imaju nove zvucnike, sigurno da su mogli da zamene za 6 sati... ako procitate clanak sa mobile-review-a, pise da oni nisu zalemljeni za plocu, nego samo naslonjeni, tako da zamena moze i mnogo krace od 6 sati da traje :)
NOKIA 5800

proroki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Mar 2009. 17:43

Post od proroki »

Ma zamena traje kratko, tu nema sta, samo se nadam da me nisu nesto izradili, al kako bilo da bilo, radi i ja sam srecan:D

yugollac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 07. Mar 2009. 01:45

Post od yugollac »

Dobri ljudi... Zahvaljujuci vasim savetima i mojoj zelji i volji od danas sam ponosni vlasnik ovog telefona... Samo bih vam zahvalio za sve korisne savete...

Telefon sam uzeo danas, u mt:s paketu (jeste puno al sta sad) i jos cekam da mi odblokiraju karticu jer sam bio prepaid...

Da li mogu da ocekujem neki savet vezano za pocetak koriscenja ovog telefona, formatiranje baterije i tako to...?!
I da li neko moze MOLIM VAS da okaci link gde se mogu vise informisati kako funkcionise ceo taj fazon sa mt:s postpaid paketima, kako da proveravam minute, da pratim racun, kako ide oko placanja...

Hvala unapred i svako dobro...!!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

yugollac,
Za bateriju pogledaj ovde:
Formiranje i punjenje baterija
A teme za operatere su ovde:
Operateri
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

gameforce je vec okacio ono sta ti treba
proroki kako mislis da ti brljavi softwer? jel si ga updatovao ? Svuda na netu hvali ovaj Symbian v60 5th kazu da je super i da donosi dosta poboljsanja a evo sad ti napisao da ti vec poceo da brljavi.Cuvaj ti masinu pusti softwer lako ces da ga reinstaliras....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Uskoro novi update v.21 koji će doneti pobošljanja u kameri i nove home screenove (možda home screen sa 5630, koji izgleda vrhunski) :)

EDIT:prvi screensot:meni je sad soft taster!
Slika
Nokia C6

proroki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Mar 2009. 17:43

Post od proroki »

Uradio sam danas update sa matore verzije 10.0.010 koju sam imao na 20.0.012 i rezultati su ocigledni 8)

nemus95
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Mar 2009. 14:58

Post od nemus95 »

zdravo svima posto se bas nerazumem u simbian a ni u nokiu 5800 jel moze neko nesto osnovno da mi kaze korisne stvari i kako se updejtuje sistem i da li da kupim ovaj telefon i zasto

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

nemus95, lepo budi ti nama vredan i pročitaj temu o 5800 i biće ti sve jasno :wink:
Nokia C6

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

nemus ako ti i posle citanja ovih 40 strana nesto nije jasno i dalje se dvoumis oko necega postuj.....ili si mogo vec ako te mrzi da citas posalji privatnu poruku nekom ko ima telefon pa ce verovatno da ti odgovori. pozz Evo naprimer Tehno Maniaku 8)

P.S. ( da ne pisem novi post za 2 recenice) Tehno video sam tvoj potpis i bas zbog toga sam i nasalio pa sam reko da ti pisu..... ;)
Poslednja izmena od dimi89 u Sre, 11. Mar 2009. 21:19, izmenjeno 1 put ukupno.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

dimi89, pročitaj moj potpis :wink: ...Stvarno me smorilo da pišem i proveravam pp da me neko pita kako se radi hard reset i sl...sve to može da se pita na forumu...za sve ostalo tu je PP :wink:

btw:za mesec dana će biti dostupna verzija 21.Ja jedva čekam ! :)
Nokia C6

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

A odakle vam imformacija za firmware v.21 i sta ce da bude novo ako neko zna. Ja jos uvek ne mogu da nadjem da kupim telefon. Imao sam ga pre pa sam ga prodao kao neki idiot i sad nemam gde da kupim. Strasno

Pozz za sve

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

tehno maniac, ako si expert nema tu sta da te smara da odgovaras...nije u pitanju smor,nego letnjost i ne zelja da pomognes ljudima...e u tome je stvar :wink:
mozda ti je pogresna titula dodeljena,verovatno... :lol:
nemoj da si toliko lenj,i ako ti neko posalje pp bilo bi fer da pomognes,mozda se i ti nadjes u takvoj situaciji i zatreba ti pomac ali onda cvrc... :P

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

BracaCakic, biće novi home screen ekrani i poboljšana kamera :wink: .Informacija je sa dailymobile.se :wink:

Što si ga prodavao?Ja ne mogu više ni jedan telefon koji nema TS da koristim...sve bockam noktima po ekranu :lol: od sada samo TS 8)
Nokia C6

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bjela »

Tehno, naravno da je dosadno da ti salju PP stalno ljudi sa nekim pitanjima... Moj predlog je da neko (ti, mod, admin, neki drugi ekspert) napravi Obavestenje o svim bitnim stvarima vezanim za telefon (reset telefona, precice za proveru npr verzije softvera telefona, tj sve ono sto se radi sa *# i brojevima :) ). Ovako ljudi stalno pitaju iste stvari :)
NOKIA 5800

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

bjela ljudi pitaju iste stvari ili iz neznanja ili zato sto ih mrzi da citaju 40 strana neke teme( iskreno i mene bi ) da bi bili u toku......a zasto bi admin ili neko pravio obavestenje kad o osnovnim funkcijama pogledas specifikaciju sve lepo pise(mada nekad zaborave neke stvari da napisu) a za detaljan opis pogledas review ako ne onda odes na forum pa na temu telefona oji te interesuje.Ukrato nema za tim.

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bjela »

pa znam ali tako sto bi to jednom napisali, ne bi ih vise ljudi pitali, i pomogli bi sami sebi :) ovo sam najmanje predlozio zbog sebe :)
NOKIA 5800

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

bjela, bravo,tako i ja mislim,npr kada je meni trebao hard reset,nisam znao,i pitao sam tehno maniac, koji mi to nabija po forumu na nos :uhuh:
ja sam trazio ,ali nisam nasao,nisam mogao da izgubim bas 3h na to,kada mi je jedan "expert" mogao reci odmah,i mislim da je potrebno ono sto je bjela, rekao...naravno smara stalno neki pp ali bio bi red pomoci ljudima,barem ja tako mislim ne znam za vas... :blinky:

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bjela »

Ne znam da li je dozvoljeno linkovanje ka drugim sajtovima (valjda jeste), ali sve jedno evo jednog korisnog linka koji otprilike sumira ovo sto sam ja predlozio, pa ako vam se svidja napravite jedno obavestenje ili makar sticky sa ovim sadrzajem :)

linak
NOKIA 5800

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

pa kad ponovis 100 puta nesto nije bas da ti postane interesantno.....i dalje mislim da nema potrebe za onim sto je bjela predlozio jer koga stvarno interesuje on ce da pogleda na forumu ako bas ne moze da nadje neka pita niko nece da mu zameri(naravno ako ne postavljas non-stop pitanja za koja odgovori vec postoje).........koliko vidim tehno nikog nije spomeno oi naveo tak oda nema razloga da se osecas prozvanim...

P.S. uostalom nikola pogledaj Tehno Maniakovu profil sliku...........zar ti to ne daje povod i ti njega da zezas :D mada moram da priznam da sam i ja hteo da stavim doduse ceo south park :oops:

Odgovori