Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ne znam koliko je ko upucen ali nema veze ipak da pomenem.
Najlaksi i najbolji nacin za hakovanje ovog fona je preko HelloOX_v1.04, a radi i na najnovijim verzijama softvera.
Мора да се одради потписивање са личним сертификатом.
Ја користим програм што је MilančeBGD поставио.
Међутим на 6220 код ортака никако неће да се инсталира HelloOX_v1.04.
Дође до одређеног корака и стане.
jel bi moglo neko krace upustvo ili link kako da se instalira garmin na ovom telefonu. tj ja sam fa vec instalirao ne trazi mi nikakvu sifru ubacio sam mu mapu scg samo je problem sto nece da mi nadje satelit,tj trazi ga preko blututa. cuo sam da ima neka fora da se ubaci neki fajl tj patc koji dozvoljava navigaciju i sa internim gpsom. stvarno mi treba navigacija jer moj otac stalno putuje pa bi mu mnogo znacilo imati navigaciju na ovom fonu. molim vas za pomoc!
inace sto se tice telefona,moj otac ga ima mesec dana i stvarno je super. sve pohvale!
bestboy napisao:Мора да се одради потписивање са личним сертификатом.
Ја користим програм што је MilančeBGD поставио.
Међутим на 6220 код ортака никако неће да се инсталира HelloOX_v1.04.
Дође до одређеног корака и стане.
Kod mene isti problem... Zabaguje kod dela instaling rootCert...
Kupio sam ga u radnji, isto kao i moj drugar. I na jednom i na drugom telefonu baterije drze po jedan dan. Ne znam zasto toliko malo, ali vidjao sam da se jos neki ljudi zale da im kratko drzi baterija jer je od 900 mAh.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.