Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
tehno maniac, ma to je do kamerice brate nije ljubicassta ja npr kada slikam sa 6233 izbliza boje gube svoju ostrinu i crvena mi postaje ZUTA haha znaci ja sam se krstio kada sam to uradio i tako i na svim telefonima 2 mpx bez macro moda!
imam problem kad slusam muziku na slusalicama i kad mi dodje poruka prestane sa reprodukcijom na sluskama i pusti na zvucnik i posle sec se vrati na sluske, zna li neko u cemu je fora?
evo ti tvoja zelena daj neku ne kojoj je vise telefona a npr 5800 sa zelenom
jer kada gledam ove slike okolina je mutna i vuce na zeleno
Evo ti 1000 din pa vidi sta se danas moze u PS :
Igor88bg, ne moze da vuce pozadina na zeleno jer je uradjena samo maska oko telefona ne i na pozadinu.... a pozadina je mutna jer je slikano onom kineskom kamerom za web....inace odradio sam to za 5 min cisto da vidim kako ce da reagujete... ali eto ima i onih koji znaju nesto o ps-u... pozzz
Imam problem, ne mogu ni da šaljem ni da primam MMS, na mts mreži sam, dobio sam kao neka podešavanja, ali sa njima ne šljaka... Jel vama ostalima radi? Pomagajte šta da menjam da bi radilo, pozz
Kako sam se smorio... malopre sam izasao iz auta i posto mi je telefon bio na u dzepu jakne dok sam je oblacio ispao mi je i fino pao na zemlju... srecom imao sam ga u fotroli ali se od pada maska malo razdvoila (za koji milimetar) u gornjem desnom uglu odmah iznad + tastera za pojacavanje i sada baca svetlost kroz to... i primeti se ako se zagleda covek...
Sta mi je ciniti... da li da ga sam rastavljam i da sredjujem to ili pak da nosim u servis???!
Igor88bg, ne bih rekao da je osetljiv... cvrst je telefon kada je ovako u ruci ali je bas fino pao... sa velike visine a i to je izgledalo kao da sam ga bacio na beton...
tehno maniac, hvala na razumevanju... nadam se da cu moci da sredim ovo, vec pola sata zevam u taj deo...
yugollac samo opusteno takvi su svi telefoni, ispadali ili ne
Imam jedno pitanje,cackao sam po telefonu,ali nisam uspeo da nadjem odgovor, interesuje me da li ima da se podesi opcija "press any key" da bi se odgovorilo na poziv ili ono da se pritisne samo slusalica?
yugollac, pa brate prvi put cujem da zeva tel kada ispadne cak i tel koji vecina pljuje konkretno 6220 mi je ispao vise puta i nista ne zeva tako da mi je bilo jako cudno za to padanje i zevanje maske probaj stisni je jace mozda legne?
Igor88bg, probao sam ali nece, mislim da bi trebao da se otvori pa da se namesti, tj nadam se... A sto se ispadanja tice imao sam Nokiu 6680 koja je pretrpela pakao od plivanja po barama do snega i betona pa joj nije nista falilo... Sve zavisi od pada...
yugollac, ma da ti ne pricam o mojoj 6233 hahah znaci neunistiva ps ja bas jurio negde 6680 dobro ocuvanu obozavam taj jel kao i 7650 moja 2 omiljnena telefona!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.