Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
yugollac, taj luft nije veliki, barem kod mene, ali ako si ga dobro odvalio nije isključeno proširenje lufta, ipak nije od kamena ali ne brini se, taj luft smeta jedino tvom oku
pozdrav svima pre tri dana postao sam vlasnik ovog telefona i jako sam zadovoljan
jel moze neko da mi kaze sta bi
h prvo trebao da uradim i neke zanimljivosti o telefonu i njegovim karakteristikama
prochitah celu temu,ali nigde nisam nashao...
onih godinu dana koje nokia daje na 'nokia music' ili kako im se servis vetj zove,za neogranichen daunload muzike kod nas ne vazhi ili...?
poshto vidim da je lelenor uradio slichnu stvar-samo dosta manje,da daje dva meseca muzike za dzhabe...?
Ljudi, zna li neko koliko moze da kosta zamena zvucnika ako telefon nije pod garancijom?
Treba mi sto preciznija informacija, a ne nagadjanja tipa "ja mislim..." i slicno... hvala.
tehno maniac, na 38 strani si stavio ,ako ne ko vidi one folije za ekran neka ti javi , ja sam nasao, za 3.38eura( sa postarinom) 18 folija tankih 0.05mm ako te zanima odakle posalji mi PP
Imam problem, kada slusam muziku na slusalicama(u playeru kad pustam, radio nema problem) i stigne mi sms muzika se cuje na zvucniku(a ne na slusalicama) i kad zavrsi sa vibracijom vrati se na slusalice. da li neko zna u cemu je problem i kako mogu da ga resim?
tehno maniac, 4 slika s leve strane u gornjem redu, kada je zumiras i pogledas tu oko -/+ tastera (tacnije kod +) na ivici telefona vidi se da je maska odvojena isto kao i meni posle pada.
Da li je ovo normalno ili sta vec jer sam gledao druge telefone i prilicno su utegnuti..
I jedno pitanje da li i vama telefon u ruci po malo krcka, tj. ona plastika pozadi na poklopcu od baterije ili je sve "savrseno" zategnuto??!
yugollac
1.To je na slici ispalo jako uočljivo zato što je slikana sa "blicom", inače se zazor jedva vidi
2.Malo krck poklopac baterije, nešto minimlno
tehno maniac, da to je to, sto se tice krckanja... iscimao sam se da nije zbog pada... ali to je tako uopste...
Da li se vama koji imate Garmin navigaciju desava da samo izadje iz nje... i to par puta... uglavnom kada ga okrenem da gledam navigaciju po sirini...?!
meex, ja sam zvao generalnog uvoznika u NS (mobis), rekose mi da je zamjena slusalice 1300-1400 dinara.ne znam gdje je milos 92, pitao ali ako mozes ustediti 600-700 dinara zasto da ne.
looka17 ja sam nosio telefon od drugara u mobis u Beogradu i oni su mi naplatili menjanje zvucnika i apdejtovanje softvera 1950 din !!!! Ali ako je u NS jeftinije sto da ne bolje ustedeti !!!
milos 92, mislim da ni apdejtovanje softvera nije besplatno pa je zato ta cijena. meni je receno da kosta 1300-1400 dinara, nisam ga nosio jos ali kad budem postovacu to ovde i imacete tacnu informaciju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.