Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
e sad jedno pod pitanje kako funkcionisu ti pluginovi planiram da instaliram jedno 5-6 komada jel se svaki posebno ukljucuje ili moze da radi samo po jedan!!kontam da kad se instalra jedan on prikazuje fise informaciaja,da uprostim hteo bih da na ekranu u isto vreme imam ikonicu baterije,memoriske,propustene pozive,kalendar,
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Miloske83, NemanjA^, bice da nije bio problem u memoriji za smestanje fotografija nego da je RAM memorija bila prepunjena.
Miloske83, kada dobijes slicne poruke pokreni task manager i proveri koliko imas pokrenutih aplikacija i koliko memorije trose. Ne zaboravi da kada tapnes na [x] to ne gasi aplikaciju vec je samo baca u pozadinu (foreground), ali je ona jos uvek pokrenuta.
Miloske83, kada dobijes slicne poruke pokreni task manager i proveri koliko imas pokrenutih aplikacija i koliko memorije trose. Ne zaboravi da kada tapnes na [x] to ne gasi aplikaciju vec je samo baca u pozadinu (foreground), ali je ona jos uvek pokrenuta.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
Miloske83, verovatno je jos nesto bilo pokrenuto pored pasijansa, ne jede on bas toliko RAM-a.
Sto se tice "mass memory" i "my storage" trebalo bi da je na i900 "mass memory"="my storage". Kako ja koristim i780 kod mene je "mass memory" = "storage card", a interna memorija="My Device (storage)". Koje ti opcije nudi aplikacija kamere za izbor memorije na koju smestas fotografije?
Sto se tice "mass memory" i "my storage" trebalo bi da je na i900 "mass memory"="my storage". Kako ja koristim i780 kod mene je "mass memory" = "storage card", a interna memorija="My Device (storage)". Koje ti opcije nudi aplikacija kamere za izbor memorije na koju smestas fotografije?
Ma memoriska je samo 1gb
i skoro je popunjena nalazi se program za navigaciju igo8 sa mapama
I jos nesto jel moze da se iskluci da mi ne pise 3g to je ona kockia cas stoji E pa 3g nervira me i mislim da trosi bateriju!!!

I jos nesto jel moze da se iskluci da mi ne pise 3g to je ona kockia cas stoji E pa 3g nervira me i mislim da trosi bateriju!!!
Poslednja izmena od Miloske83 u Sub, 21. Mar 2009. 00:37, izmenjeno 1 put ukupno.
- tomas.hokenberi
- Moderator
Miloske83, "My Storage" ti je ocigledno tih 8/16 GB. "My Device" ti je "osnovna" storage memorija od 100-ak MB. "Storage card" je naravno memorijska kartica. Na "My Device" nemoj smestati muziku, fotografije i slican sadrzaj. Da proveris koliko imas slobodnog prostora na svim "storage" memorijama: Start->Settings->System->Memory.
Da bi iskljucio 3G uradi sledece: Start->Settings->Personal->Phone pa na tabu "More" tapni na "Band Selection" pa "Get Settings". Umesto "Automatic" izaberi GSM 900/1800.
Da bi iskljucio 3G uradi sledece: Start->Settings->Personal->Phone pa na tabu "More" tapni na "Band Selection" pa "Get Settings". Umesto "Automatic" izaberi GSM 900/1800.
Znaci poludecu vise i na kraju cu telefon da zapalim!!nikako ne mogu da podesim da proradi gprs danas sam bio do telenora i uzeo podesavanja uneo bas kako pise i opet nece a da ne pricam da sam pokusavao i sa mts-om i nista!!jel ima neko na forumu da ima omniu sa wodafonm a da mu radi gpr ajde neka mi neko pomogne...