Samsung i780
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
ilkebgd, onda ti ostaju oglasi ili da obilazis radnje po gradu - mozda ga, po nizoj ceni, ima u nekoj radnji koja se ne oglasava ovde. Nazalost kod njih, najverovatnije, neces moci da kupis legalno uvezen primerak sa dvogodisnjom garancijom.
Da li si pitao u Roamingu da li planiraju uskoro uvoz novih kolicina?
Da li si pitao u Roamingu da li planiraju uskoro uvoz novih kolicina?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Jesam, zvao sam vise roamingovih telefona, svi kazu da ga nece vise dobijati a poneki na to dodaju i da se vise ne proizvodi...
no o tome se vec pricalo ovde...
zvao sam i njihove partnere i neki mi rekose da se vise ne prizvodi nego da se ceka naslednik, koji ce se uskoro pojaviti... zna li se o kom telefonu je rec??
sto je najgore i u oglasima ih nema, u halo i novosti oglasima ni jedan, a ovde samo jedan jedini al ne za prodaju nego sikljucivo za zamenu za e71...
tomas.hokenberi jel mi mozes odgovoriti na ono pitanje kako radi gps na i780, da li gubi signal ili ne itd i moze li mi odraditi posao umesto gps navigatora? (velicina ekrana nebitna)

zvao sam i njihove partnere i neki mi rekose da se vise ne prizvodi nego da se ceka naslednik, koji ce se uskoro pojaviti... zna li se o kom telefonu je rec??
sto je najgore i u oglasima ih nema, u halo i novosti oglasima ni jedan, a ovde samo jedan jedini al ne za prodaju nego sikljucivo za zamenu za e71...
tomas.hokenberi jel mi mozes odgovoriti na ono pitanje kako radi gps na i780, da li gubi signal ili ne itd i moze li mi odraditi posao umesto gps navigatora? (velicina ekrana nebitna)
djoxie,Druze,poslao sam ti tri poruke na PP,neznam o cemu se radi.Odgovoricu ti onda ovde.Akcija u vezi telefona je zavrsena,ja sam uzeo poslednji koji je tamo bio,ostao je tad(to je bilo pre mesec dana)jos jedan i550.Ne bih ovde navodio koja je prodavnica u pitanju,jer nije u skladu sa pravilima foruma.Prodavnica nije u Beogradu.
- tomas.hokenberi
- Moderator
ilkebgd, GPS na i780, barem meni, radi sasvim OK. Sa Garminom XT i odgovarajucim mapama moze sasvim lepo da zameni "standalone" GPS uredjaj. Medjutim nemoj ocekivati da ce prikaz mapa na 2,55" i na 4.3" biti jednak dozivljaj. Moj utisak je, inace, da kvalitetni "standalone" uredjaji ipak bolje "hvataju signal" od bilo kog uredjaja u mobilnom telefonu.
To je verovatno posledica resenja antena GPS prijemnika, kojima su morali da pribegnu projektanti, da bi ih ugradili u manji prostor, u kome pored njih treba da se nalaze i GSM i bluetooth antene.
Inace i780 se i dalje proizvodi ali samo u verziji sa WM 6.1. Cinjenica je, medjutim, da jos uvek nema verzije i780 WM 6.1 firmvera za nase trziste. Moguce je da se ceka da se pojavi odgovarajuci firmver i da je to "naslednik" o kome su ti pricali.
To je verovatno posledica resenja antena GPS prijemnika, kojima su morali da pribegnu projektanti, da bi ih ugradili u manji prostor, u kome pored njih treba da se nalaze i GSM i bluetooth antene.
Inace i780 se i dalje proizvodi ali samo u verziji sa WM 6.1. Cinjenica je, medjutim, da jos uvek nema verzije i780 WM 6.1 firmvera za nase trziste. Moguce je da se ceka da se pojavi odgovarajuci firmver i da je to "naslednik" o kome su ti pricali.
- tomas.hokenberi
- Moderator
djoxie, probaj da se raspitas i na roamingovom sajtu posvecenom samsung mobilni. Postoji i forum: http://www.samsungmobile.rs
- tomas.hokenberi
- Moderator
ilkebgd, kada prihvatis poziv, touchscreen se gasi posle par sekundi i mozes ga pritiskati koliko hoces nista se nece desiti.
- tomas.hokenberi
- Moderator
ilkebgd, neces verovati ali jos nikada mi se nije desilo da me neko pozove dok mi je pkrenut Garmin. Medjutim ponasace se isto - kada se javis iskljucice ekran - svejedno ne vidis mapu kada ti je telefon prislonjen uz uvo. Cim se poziv zavrsi ekran ce se ponovo ukljuciti.
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Ne znam da li primecujete ali evo otkada je pocelo lepo vreme, vidljivost displeja i780 na otvorenom prostoru je prilicno problematicna
... a jos veci problem je sto, pod direktnom suncevom svetloscu, mis kao da se "smrzne" i ne reaguje ili reaguje dosta slabo, tako da moram da pomerim fon u senku da bih mogao bilo sta da radim na displeju
. Moram da primetim i da E65 pa cak ni N91 nisu imali ni priblizno ovakve probleme sa citljivoscu

Motorola Moto G
- tomas.hokenberi
- Moderator
nick6, "mis" je opticki pa mu direktno svetlo ponekad pravi smetnje. Vidljivost na jakom suncu je veliki problem vecine TS ekrana (slicno se ponasaju npr. UIQ SE P990, W950, ...)
UTNAPISTIN,Druze iz nekog razloga ne mogu da posaljem PP,ali cu pokusati da odgovorim na tvoje pitanje ovde,a da ne prekrsim pravila foruma.
Ta futrola o kojoj me pitas,nije orginalna,niti pravljena za i780,vec univerzalna torbica,koja kao da je pravljena za ovaj telefon.Telefon je odlicno zasticen,moze se nositi oko vrata,na kaisu i naravno u dzepu.
Da ne prekrsim pravila foruma,necu napisati bas firmu gde sam kupio,ali imas skoro u svakoj prodavnici opreme za mobilne telefone.
Da li neko zna iz kog razloga ne mogu da posaljem PP?
Ta futrola o kojoj me pitas,nije orginalna,niti pravljena za i780,vec univerzalna torbica,koja kao da je pravljena za ovaj telefon.Telefon je odlicno zasticen,moze se nositi oko vrata,na kaisu i naravno u dzepu.
Da ne prekrsim pravila foruma,necu napisati bas firmu gde sam kupio,ali imas skoro u svakoj prodavnici opreme za mobilne telefone.
Da li neko zna iz kog razloga ne mogu da posaljem PP?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 28. Jan 2009. 23:01
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2009. 19:08
Da li moze neka slika torbice da je vidim posto idu topliji dani pa nece biti vise jakne,gde do sada nosim telefon.SaleCool napisao:Da li bi neko mogao da mi kaze koja je maksimalna velicina(nadam se da sam se dobro izrazio)memorijske kartice koju podrzava ovaj telefon.Posto trenutno imam u njemu mem.karticu od 2 GB.
Negde sam ranije na ovom forumu pronasao i znam da je napisano,ali sad ne mogu da ga nadjem nikako.Koliko se secam,tomas.hokenberi je negde napisao da on koristi 4 GB,ali nisam bas siguran.
Sad se setih jos neceg.Da li ste negde uspeli da nadjete odgovarajucu futrolu ili eventualno crystal case za ovaj telefon?
Ja sam slucajno nasao neku futrolu,marke West(ma sta to bilo),nije mnogo velika,kao da je radjena za ovaj telefon.Moze da se nosi na kaisu,oko vrata....Kosta nepunih 500 dinara,a u njoj ima dovoljno mesta i za rezervnu bateriju.voleo bih da cujem Vasa resenja za zastitu(koliko-toliko)telefona od spoljnih uticaja.
Mozda ovako nesto postoji i kod nas,mada.......
http://www.pdair.com/catalog/product_in ... s_id=14709
Nadam se da ovim linkom nisam prekrsio neko pravilo foruma,postavio sam ga iz najbolje namere.
@miroslav78
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3508318
ja sam juce instalirao po tom guideu i mogu reci da radi savrseno stabilno, bez ikakvih bugova (do sada).
I btw, mnogo mi je bolji od spb shellova i ostalih gluposti.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3508318
ja sam juce instalirao po tom guideu i mogu reci da radi savrseno stabilno, bez ikakvih bugova (do sada).
I btw, mnogo mi je bolji od spb shellova i ostalih gluposti.