Ovako, treba mi što jeftiniji telefon, ali da je funkcionalan. Drugim rečima, ne želim da prolazim kroz sto menija da bih poslao poruku ili upisao kontakt u imenik i ostalo, dok me kolor ekran, kamera i ostale džidže bidže ne zanimaju.
Treba mi vaša preporuka pošto se ne razumem, a vidim da je nokia 1110 i 1200 ono što tražim, ili možda nije ?? Zato pitam vas, koji model da uzmem.
Naravno, tastatura da je prijatna za kucanje.
Funkcionalan, a jeftini telefon
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Corey, Pa pazi kod telefona ove klase nema mnogo filozofije i razlike su minimalne,ja ti navedoh npr 1200 jer mislim da bi ti odradio zahteve koje si naveo a i baterija je super.
U principu koji god da uzmes neces pogresiti.Najbolje je da odes u shop i pogledas te modele i uveris se licno koji ti vise lezi.
Btw, prvi put cujem za ovo da se tastatura ljusti kod 1200 a imam mnogo prijatelja koji ga koriste kao sekundarni telefon,znaci samo razgovor i sms i nemaju tih problema.
U principu koji god da uzmes neces pogresiti.Najbolje je da odes u shop i pogledas te modele i uveris se licno koji ti vise lezi.
Btw, prvi put cujem za ovo da se tastatura ljusti kod 1200 a imam mnogo prijatelja koji ga koriste kao sekundarni telefon,znaci samo razgovor i sms i nemaju tih problema.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!