Nokia 5220
Nokia 5220
Imam zelju da pazarim ovaj telefonic...
Uzeo bih "full" Telenor paket <100 jura.
Ima li mu konkurenta(samo nov) do 100 eura?
Sta mislite o 5220?
Koristi li ga neko,kakva su iskustva?
Meni "igra" + baterija,
ulaz za sluske,
"cokoladica" izgled,
muzika,
mogucnost prosirenja memorije dodavanjem kartice 4gb,
kamera mi nije bitna,2Mpx mi zavrsava posao.
Ima li mu konkurenta za ovo sto je meni bitno a da je do 100 eura(nov)?
P.S.U obzir dolaze samo na Telenor mrezi ili otkljucani.
Uzeo bih "full" Telenor paket <100 jura.
Ima li mu konkurenta(samo nov) do 100 eura?
Sta mislite o 5220?
Koristi li ga neko,kakva su iskustva?
Meni "igra" + baterija,
ulaz za sluske,
"cokoladica" izgled,
muzika,
mogucnost prosirenja memorije dodavanjem kartice 4gb,
kamera mi nije bitna,2Mpx mi zavrsava posao.
Ima li mu konkurenta za ovo sto je meni bitno a da je do 100 eura(nov)?
P.S.U obzir dolaze samo na Telenor mrezi ili otkljucani.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
pa za te pare si nasao pravi telefon za tebe..mada ima mnogo nejasnoca kod tvojih zelja npr. "ulaz za sluske"???? ako si mislio an standardni jeck od 3.5mm onda ok inace svi teleofni imaju ulaz za sluske samo se razlikuju od proizvodjaca do proizvodjaca a uz neke dobijas sluske iz 2 dela 1 da sa standardnim ulazom tog proizvodjaca na kome se nastvlja deo gde ubodes 3.5 mm jeck.A to sto si naveo "cokoladica" izgled meni nije jasno kakav je to izgled jer se ukusi razlikuju tako da o izgledu telefone ne vredi komentarisati i pisati.
P.S. ovo "jura" bas bode oci(barem meni)......uostalom juropa ne postoji postoji Europa i Evropa pa je shodno tome euro ili evro...
P.S. ovo "jura" bas bode oci(barem meni)......uostalom juropa ne postoji postoji Europa i Evropa pa je shodno tome euro ili evro...

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Ostaces bez ociju
jer...
Moram malo da te edukujem,"postoji Europa i Evropa "i ako nije pravilno napisano razumeo sam na sta si mislio.Da li si cuo za sleng(jura)?
Plasticno za tebe:baterija=duzina trajanja iste,
ulaz za sluske=3.5mm "dzek",
"cokoladica izgled"(nije sa lesnikom)=candy-bar,
muzika=tasteri,softver,namena,
mogucnost prosirenja memorije dodavanjem kartice 4gb=mogucnost prosirenja memorije dodavanjem kartice 4gb,
kamera mi nije bitna,2Mpx mi zavrsava posao=kamera mi nije bitna,2Mpx mi zavrsava posao.
P.S.Oko za oko,pasta za zube
@dimi89,salim se malo...
Cenim sto hoces da mi pomognes,nadam se da sada razumes sta sam hteo reci u prvom postu i da nema nejasnoca.
Telefon sam narucio,nov,Telenor-ov,"full"(usb,sluske,m.kartica 512,kartica sa 200 Rsd kredira i svakog meseca do kraja 2009 100 poruka i 100 minuta u mrezi),garancija.
Uzeo sam ga za 80 jura(eura,evra,aka...juromira,evropljana)
Ako ga neko koristi neka ostavi komentar.

Moram malo da te edukujem,"postoji Europa i Evropa "i ako nije pravilno napisano razumeo sam na sta si mislio.Da li si cuo za sleng(jura)?
Plasticno za tebe:baterija=duzina trajanja iste,
ulaz za sluske=3.5mm "dzek",
"cokoladica izgled"(nije sa lesnikom)=candy-bar,
muzika=tasteri,softver,namena,
mogucnost prosirenja memorije dodavanjem kartice 4gb=mogucnost prosirenja memorije dodavanjem kartice 4gb,
kamera mi nije bitna,2Mpx mi zavrsava posao=kamera mi nije bitna,2Mpx mi zavrsava posao.
P.S.Oko za oko,pasta za zube

@dimi89,salim se malo...
Cenim sto hoces da mi pomognes,nadam se da sada razumes sta sam hteo reci u prvom postu i da nema nejasnoca.
Telefon sam narucio,nov,Telenor-ov,"full"(usb,sluske,m.kartica 512,kartica sa 200 Rsd kredira i svakog meseca do kraja 2009 100 poruka i 100 minuta u mrezi),garancija.
Uzeo sam ga za 80 jura(eura,evra,aka...juromira,evropljana)

Ako ga neko koristi neka ostavi komentar.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD

P.S. da si postavio odmah normalna pitanja dobio bi odmah i normalan odgovor uostalom i dalje mi nije jasno zasto si uopste otvorio temu meni ovo deluje kao da si trazio od nas da ti mi odobrmo kupovinu teleona jer si sam i postavio pitanja i odgovorio na ista.....Radovan III: " Jel tako? Tako je! <<meni o vako deluje tvoj post

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Opet moram vaspitne...
Telefon narucen i moje ruke ga jos nisu "videle",pitam za misljenje nekog ko ga koristi jer "na papiru" sve izgleda odlicno a da li je tako u praksi???Trebalo bi da glasi zadrzati 5220 ili proslediti?
Mi ne citamo iste postove,ja nigde ne vidim da sam pitao za karakteristike!
Zelim da mi kaze vlasnik 5220(nadam se ponosni) da li su karakteristike sto sam naveo tacne samo na papiru...da li je baterija zaista jaka,da li ima "bagove" sa 4+gb karticama,da li ima neku manu koja bi me naterala da razmislim o drugom slicnom(po karakteristikama) telefonu i dr.???
P.S.Postoji jos nesto osim Cece i splavova,otvorite oci,citajte izmedju redova...
Telefon narucen i moje ruke ga jos nisu "videle",pitam za misljenje nekog ko ga koristi jer "na papiru" sve izgleda odlicno a da li je tako u praksi???Trebalo bi da glasi zadrzati 5220 ili proslediti?
Mi ne citamo iste postove,ja nigde ne vidim da sam pitao za karakteristike!
Zelim da mi kaze vlasnik 5220(nadam se ponosni) da li su karakteristike sto sam naveo tacne samo na papiru...da li je baterija zaista jaka,da li ima "bagove" sa 4+gb karticama,da li ima neku manu koja bi me naterala da razmislim o drugom slicnom(po karakteristikama) telefonu i dr.???
P.S.Postoji jos nesto osim Cece i splavova,otvorite oci,citajte izmedju redova...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
ione, ovo nije forum za citanje izmedju redova. Ako ne napises jasno sta hoces to ne znaci da su oni koji su ti odgovorili idioti koji znaju samo za "Cecu i splavove".
Tvoj post je bio tako pismen i jasan da je deluje kao pisanije nekog cije su osnovne aktivnosti upravo "Ceca i splavovi".
A suvise si "zelen" na MS forumu da bi ovde propisivao "vaspitne mere".
Tvoj post je bio tako pismen i jasan da je deluje kao pisanije nekog cije su osnovne aktivnosti upravo "Ceca i splavovi".
A suvise si "zelen" na MS forumu da bi ovde propisivao "vaspitne mere".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
ione, sa takvim stavom, ponasanjem i vaspitanjem ti ne predvidjam posebno svetlu buducnost na ovom forumu.
Ne vidim svoju buducnost na forumu(forumima)!
Za stav razumem,svako bi trebao da ga poseduje.
Sto se tice ponasanje direktan sam i iskren,ne volim da uvijam u sarene folije.
Ako je vaspitanje=nazivati stvari pravim imenom,ok.
Mislimo globalno,radimo lokalno
P.S.Pitanja o 5220 nisu retoricka,ako nema nikog da "turi"2,3 reci o 5220 moze kljucic na temu.
Za stav razumem,svako bi trebao da ga poseduje.
Sto se tice ponasanje direktan sam i iskren,ne volim da uvijam u sarene folije.
Ako je vaspitanje=nazivati stvari pravim imenom,ok.
Mislimo globalno,radimo lokalno

P.S.Pitanja o 5220 nisu retoricka,ako nema nikog da "turi"2,3 reci o 5220 moze kljucic na temu.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
ione, Polako covece nema potrebe za tenzijama i za "vaspitnim" jos uvek.Moras da priznas da si u prvom postu bio konfuzan i da je to sa tvojim "visokim gardom" prouzrokovalo ove nesuglasice.Dosao si po odgovor i najmanje sto mozes da uradis jeste da cenis forumase od kojih ocekujes odgovor,zar ne? Razmisli o tome.
A sad da ti kazem za 5220.Ja ga nemam licno ali ima ga moja koleginica.Cini mi se da je ga dobila preko neke nagradne igre,Coca-cola,ako se ne varam.Ona ga koristi za sms i razgovore i tu joj se pokazao kao dobar i koliko sam primetio ne pravi joj probleme.Za nesto vise ja bih ipak isao na drugu varijantu,tj njega bih prodao i za tih 150 evra uzeo SE K800 ili nesto drugo.
A i brate mnogo je ruzan.(subjektivno)

A sad da ti kazem za 5220.Ja ga nemam licno ali ima ga moja koleginica.Cini mi se da je ga dobila preko neke nagradne igre,Coca-cola,ako se ne varam.Ona ga koristi za sms i razgovore i tu joj se pokazao kao dobar i koliko sam primetio ne pravi joj probleme.Za nesto vise ja bih ipak isao na drugu varijantu,tj njega bih prodao i za tih 150 evra uzeo SE K800 ili nesto drugo.
A i brate mnogo je ruzan.(subjektivno)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ja sam ga narucio ali ne za 150 nego 80 eura.
Nisam ljubitelj Se ali je k800 odlican aparat,i ako mogu da ga uzmem za manje od 150(prilicno)nisam se vodio ekonomskom racunicom,5220 mi treba kao sekundarni telefon koji bi mi olaksao trening sa 3.5mm jack-om.
Odusevilo me je kada sam procitao da je na testu izdrzao preko 23h.(fabricki 24h.) pri reprodukovanju muzike,to me je prilicno "kupilo"...nadam se da ovo nije marketinski trik
90% ga ostavljam sebi,za par dana javljam utiske.
Sto se tice izgleda on mi je ok,nista posebno ali ne i odbojno,nadam se da se diode mogu iskljuciti da mi ne bude vasar u dzepu
Nisam ljubitelj Se ali je k800 odlican aparat,i ako mogu da ga uzmem za manje od 150(prilicno)nisam se vodio ekonomskom racunicom,5220 mi treba kao sekundarni telefon koji bi mi olaksao trening sa 3.5mm jack-om.
Odusevilo me je kada sam procitao da je na testu izdrzao preko 23h.(fabricki 24h.) pri reprodukovanju muzike,to me je prilicno "kupilo"...nadam se da ovo nije marketinski trik

90% ga ostavljam sebi,za par dana javljam utiske.
Sto se tice izgleda on mi je ok,nista posebno ali ne i odbojno,nadam se da se diode mogu iskljuciti da mi ne bude vasar u dzepu

- Wicker Man
- Expert
- :: Sony Ericsson K800
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Dobio sam nekoliko preko nagradne igre i naravno,zadrzao jedan za sebe.Iako nikad nisam bio ljubitelj Nokia dumb telefona,ovaj mali,lagan telefoncic me odusevio.Kao sto sam napisao,mali,lagan,simpatican,lepog ekrana sa lepim izborom tema,3,5 mm izlazom za sluske,fenomenalnom baterijom i kvalitetnim zvukom.Zvuk na slusalicama nema dobar bas ali ako promenis slusalice,zvuk je fantastican.Najnovija verzija serije 40 je dosta unapredjena,pa se mogu videti neke slicnosti smart telefona.Kamera je solidna za jedan muzicki telefon,ni dobra ni losa i i moze posluziti u odredjenim situacijama,postoji i blic koji cak blinka na propusteni poziv ili sms.U toj ceni nema boljeg uredjaja(prodaje se oko 100 e) i nema konkurenciju.Prosao si izuzetno povoljno sa tom cenom za takav telefon(ako je nov) i zelim da te lepo sluzi.
LG G2 Black,16GB
Nov je telefon,nisam znao da poseduje blic...AnGeL oF LoVe napisao:Dobio sam nekoliko preko nagradne igre i naravno,zadrzao jedan za sebe.Iako nikad nisam bio ljubitelj Nokia dumb telefona,ovaj mali,lagan telefoncic me odusevio.Kao sto sam napisao,mali,lagan,simpatican,lepog ekrana sa lepim izborom tema,3,5 mm izlazom za sluske,fenomenalnom baterijom i kvalitetnim zvukom.Zvuk na slusalicama nema dobar bas ali ako promenis slusalice,zvuk je fantastican.Najnovija verzija serije 40 je dosta unapredjena,pa se mogu videti neke slicnosti smart telefona.Kamera je solidna za jedan muzicki telefon,ni dobra ni losa i i moze posluziti u odredjenim situacijama,postoji i blic koji cak blinka na propusteni poziv ili sms.U toj ceni nema boljeg uredjaja(prodaje se oko 100 e) i nema konkurenciju.Prosao si izuzetno povoljno sa tom cenom za takav telefon(ako je nov) i zelim da te lepo sluzi.
Posle ovakvog posta jedva cekam da stigne telefon

Hvala.
- tomas.hokenberi
- Moderator
ione, viewtopic.php?t=2364 pa pogledaj "ODGOVORI" stavka #4.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58
- Wicker Man
- Expert