Mobilni do 130,140 e,sto da ne,samo koji?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
Mobilni do 130,140 e,sto da ne,samo koji?
Koliko puta vam se dogodilo da imate nesto kinte u steku a da zelite da je potrosite,na kupovinu novog mob.tel?......U redu ne bas mnogo puta,ali.....Kupovina mob.tel.za mene je kao i kupovina kola,mislim nije sto cu da dam 10-15 e vise vec jednostavno zelim nesto savrseno sto ce dugo da traje i nece brzo da dosadi.Dakle ako se osecate kao mobilni strucnjaci eto prilike da malo popricamo o tim telefonima,da pomognete meni da se za neki odlucim,a mozda i jos nekom neodlucnom kupcu.Dakle svaka sugestija je toplo dobrodosla,preporucite taj telefon do 140 evrica...a zeleo bih da tel.bude sa extra ekranom,da ima ekstra izgled(da privlaci paznju),da ima zanimljiv softver(smart po mogucstvu)marka nije vazna ali zna se koje imaju prednost(nok.se).Znam koliko para toliko i muzike,ali verovatno postoji neka kombinacija.Vazno mi je da tel.ne dosadi posle mesec dana!
-
- Redovni učesnik
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
raso sta je bilo sa tvojom replikom nokie carbon arte??? Po tvojim zahtevima telefin definitivno mora da bude smart...... moje izbor je 3250 ( u obzir sam uzeo samo noce telefone) drug je imao ovaj ekstra telefon.ima Symiban (doduse zastareo) tako da ces moci da ubacuje programe i 2 mpx kameru za po koju sliku....jedino da uzmes neki polovan naprimer 5320 ka o sto ti je predlozio Nemanja......uostalom uvek mozes da uzmes nekog kineza za te pare....
P.S. pogledaj i 7310 veoma neobican telefon ima javu tak oda ces moci da ubacujes neke programe....
P.P.S. ako hoces bas smekersi dodaj jos koji evropa pa uzmi 7500 Prism ja sam imao taj telefon i strava je a i koliko vidim tebi je stalo i drugima da se svidja( devojkama se svidja provereno)
P.S. pogledaj i 7310 veoma neobican telefon ima javu tak oda ces moci da ubacujes neke programe....
P.P.S. ako hoces bas smekersi dodaj jos koji evropa pa uzmi 7500 Prism ja sam imao taj telefon i strava je a i koliko vidim tebi je stalo i drugima da se svidja( devojkama se svidja provereno)

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Redovni učesnik
Nista furam ga i dalje....Extra mi cuci,ali jbg...ima dosta seljaka koji cak i nisu culi za taj model
Tako da mi nista ne znaci....tel.ne mora da bude smart
ali da mi jednostavno ne dosadi.Kad pogledam u njega da me ne smori recimo tipa imao sam pre siemens s65,kakav je to tel.bio u to vreme(370 e),ali siemens brzo propade,tipa motorole v3 koji nema neke opcije ali mi nije smor....e da voleo bih da bude slajd.ili da mu se izvlaci tast.sa strane,sto da ne moze i polovan.Ajde ljudi potrudite se...e da razlika izmedju kop.iphona i n.k.a je u tome sto kad su me gledali
sa iphonom,dok je reakcija sa nokiom car.arte
kao da nije to tel.za mene!

-
- Redovni učesnik
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Radisa Rasa, ako bi mogao da potrosis jos 20-ak evra (a mozda i da vidis da li moze da se nadje za manje pare) Samsung I550 je sasvim zgodan telefon.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Radisa Rasa, mozda SE K800i?? Zaista odlican telefon sa kojim se svasta moze uraditi. Cena mu je 140 evra kod mene u Uzicu, pa pretpostavljam da se i u BG-u moze naci za slicne pare. Od nokie mi jedino pada na pamet 5320 ili 5700, ili sto je predlozio dimi89 uvek mozes uzeti nekog kineza za slucaj da nisi zadovoljan ponudom Nokie ili SE-a za te pare.
Pozdrav!

Pozdrav!

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
-
- Redovni učesnik
Idemo redom 3250,za sad dolazi u obzir,mada ekran mi malo smeta,hokenberi da li si mislio na i660(slajder)?Nikola mislim da sam sa kinezima za sada odlucio da prekinem,dok ne izbace nesto
,sto se tice se k800i,tu bih morao da razmislim.Slazem se da je odlican,evo sad sam komentarisao sa drugom o samsungu d nesto,ne mozemo da provalimo koji je ima dve kartice i extra je a nije nesto ni skup.Sve su mu opcije extra,mada nisam neki ljubitelj samsunga1

-
- Redovni učesnik
ja mislim da je d880 duos,koliko je sad on?A da li postoji sgh d880 ili tako nesto,ja mislim da je to taj!mislio sam da je reko za samsung i560...
Poslednja izmena od Radisa Rasa u Ned, 22. Mar 2009. 04:50, izmenjeno 1 put ukupno.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Radisa Rasa, Sjajan predlog dade Nikola031, znaci sad da mi neko da 150 evra i da mi za nesto drugo nisu potrebne odmah bih otisao i kupio SE K800,ali odmah.(u stvari sad je noc,ipak bih sacekao jutro
)
Telefon je ekstra,sa odlicnom kamerom i ako imas zivaca mozes da ga modujes i onda postaje jos bolji.Topla preporuka.
Od nokije bih predlozio E50,odlican telefon.Symbian i plus fantasticna izrada a i na oko je lep,mada je to subjektivno.Samo kamera mu nije jaca strana,inace sve ostalo je ok.

Telefon je ekstra,sa odlicnom kamerom i ako imas zivaca mozes da ga modujes i onda postaje jos bolji.Topla preporuka.
Od nokije bih predlozio E50,odlican telefon.Symbian i plus fantasticna izrada a i na oko je lep,mada je to subjektivno.Samo kamera mu nije jaca strana,inace sve ostalo je ok.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
NemanjA^ , mozda su i D880 ili D980, ali sam prvo mislio na D780 Duos jer je on najjeftiniji i jedini se uklapa u njegov budzet. 
EDIT: Radisa Rasa, postoji D880 Duos, njegova cena na sajtu je oko 265 evra(mada mislim da je manja kada se licno ode u prodavnicu).

EDIT: Radisa Rasa, postoji D880 Duos, njegova cena na sajtu je oko 265 evra(mada mislim da je manja kada se licno ode u prodavnicu).
Poslednja izmena od Nikola031 u Ned, 22. Mar 2009. 04:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
-
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik