WoW samo 950e Malo su otisli za nekih +300e Necija placa heh, A je li barem originalni, mislim jel nije brandiran. A madness kako to ide preko ebay-a jel to 100% sigurno
Hektor, procitaj prvi post na ovoj stranici,mislim da ces dobiti odgovor na svoje pitanje!!!
A sto se tice cene,pa vec i mravi znaju da ovce sluze za sisanje...tj naci ce se neki baja koji ce ga kupiti iza taj novac....
Izasla je cijena X1 na sajtu ... Cijena , ma nistaaaaaaaa samo 7 3 0 E V R A ... Cestitamo srecnim dobitnicima Kao sto jednom R. Amadeus rece " Treba biti umjeren u svemu osim u pretjerivanju "
Ja ne videh da ih ima na ebay za 300 evra. Uglavnom im se krece cena od 500$ do 650$
Cena ce svakako da mu padne sa sadasnjih 700 evra, ali se to nece desiti tako brzo! Verovatno ce cena da mu padne za par meseci na nekih petstotinak evra1
Eto od juce koristim telefon i mogu reci da sam bas zadovoljan
Prvo sto je SE a drugo Win.
Verzija koju sam nabavio drugaru (kada je izasla) bila je jako spora i ekran nije radio narocito dobro ali to je ocito bilo do roma.
Mogu reci da je telefon lepo uradjen,bas je dobro sto je malo tezi i nije plastikaner.
Ekran jako dobro reaguje,ali prevelika rezolucija iako izgleda fantasticno za tu velicinu ekrana.Malo su sitnija slova,ekran je malo ubacen tj nije kao na Diamond,Tpro,HD-u u visini tastature.Pa je malo teze pritiskati u coskovima,ali za to ima dugme "ok".
Telefon je lepo brz,vecinu vremena mi je procesor sa ukljucenim msn-om,mailom na 26% dok je na HD-u oko 40%.
Tastature je malo tvrdja ali se covek navikne,cak mislim da je bolje nego na Tpro-u jer je lep razmak ali mana sto nema brojeva.Lepo lezi u ruci i moze da se kuci.Juce sam nekih 3h koristio tastaturu i lepo mi je islo.
Baterija mi je juce izgurala jedva ceo dan sa ukljucenim mailom koji skida poruke na svakih 5 minuta,msn-om i nekih 3h kucanja.Oko 10-tak poruka i jedno 20-tak minuta razgovora i 3h Radia.
Ovaj opticki jostik je dobra stvarcica moze lepo da posluzi,takodje "OK" taster.
Paneli su prakticni,radio je dobar,zvuk preko sluski takodje dobar.
Telefon ima sa strane illimunation koji sija kada se telefon puni,propusten poziv,poruka itd kao na Tpro onaj krug.
Eh to pakovanje,recicu samo sramota za ovakav telefon.
Ja sam uzeo bez kutije ali pakovanje je sr...
Bedna kartonska kutija,punjac,usb kabal,cd-ovi,sluske i adapter za sluske.
Stvarno sramota za ovakav telefon,HTC ne uporedivo bolja pakovanja ali o tome u drugoj temi.
Mane za sada nisam nasao osim to sto se dosta grebe zadnja strana tj spada sjaj aluminijuma.Inace telefon je ceo uradjen od aluminijuma i bas lepo izgleda.
Ja sam mogao da biram izmedju sive i crne verzije i odabrao sam sivu koja mi je nekako bolje legla.
Sada cu da vidim da ubacim neki noviji rom,ako nekoga nesto interesuje neka slobodno pita.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Meni se ne svidja slajd, ne znam, nekako mi deluje labavo... A u principu, utisak nije los, samo mislim da su malo zakasnili s objavom, ipak sada ima jeftinijih telefona sa boljim performansama. Ali u principu, telefon je korektan...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.