Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Azimuth, mozda nece da mu prepozna jer neka aplikacija koristi vec mass memoriju.To se cesto desava na symbian telefonima.Nek proba sa soft resetom,ako ne pomogne onda jedino hard reset resava problem.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

ma Garmin radi odlicno, nemam zamerki na sam rad... jedini problem je hvatanje signala, zna da potraje !!!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sale_M, probano sa soft resetom i nikakve promene nema. Kako se ono bese radi hart reset? :unsure: Cudi me jer je nov telefon, ima samo 2-3 aplikacije tj igrice i to je to.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

reset - ugasis telefon, drzis dugme za paljenje+zelenu slusalicu+zvezdicu+broj 3 i cekas da se pojavi biranje grada... 8) 8) 8)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

luca, e hvala ti. Ako ni ovako ne bude hteo da proradi, sta dalje da pokusam? Jel ima neko neku ideju? Ne bih bas da ga updatujem zbog hakovanja posto koliko sam razumeo necu moci da mu to uradim ako je verzija softvera posle ove koju ima 30.0.018 ili sam nesto prevideo?

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Azimuth, prevideo si novu verziju hakovanja...hello ox :)

Inače, hard reset bi trebao da ti reši problem :wink:
Nokia C6

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Hard reset resava sto posto problem ukoliko je problem bio u telefonu .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

tehno maniac, nisam prevideo nego treba da se potpise aplikacija a u to bas i nisam upucen... :unsure:
A ovo oko mass storage je resen problem, hvala vam drugari za pomoc :wink:

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

VeNoM, imala sam ja garmin i staru verziju i sada onu novu 2009 i nisam imala nikakvi problema,ama bas nikakvi bila sam prezadovoljna

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

jbt citam ove postove sa pocetka ove teme i ljudi nisu normalni.....spyker se hvali da ima 2 auta u vrednosti od 150000 evra........nasao si na internetu da se hvalis sta sve ti imas,strasno,i posle kazes da su ljudi seljaci kad cuju da fon ima 5mp kameru i svi trce da ga kupe da se kurabecaju(po meni ti si seljak).pa mogu i ja da stavim slike kola,kuca itd od ortaka,kazem da su moja i da glumim smekera i vi svi mislite da sam ja burzuj,mamin i tatin sin itd......aj bezi bre sapke!!!! Kao fon ne valja,de bre ne valja,jeste da mu je cena veca i to me jedino nervira ali jbg.Sto se tice kamere kome treba extra slika nek kupi fotoaparat od 12 megapixela za 130 eura i nek se slika do mile volje,spominje sharp aj bezi bre,ko sisa kameru .Telefon je extra i tacka.poz za sve

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

makibiki, u pravu si telefon je zaista odlican... ja sam nedavno kupio HTC Touch Pro, i odlucio sam ipak da ostanem na n95-gb

nigde nisam nasao da se spyker hvali niti da pljuje n95... :wacko:

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od makibiki »

brate pogledaj na stranici 1,2,3 videces,..... :) jel zna neko kolko kosta dekodiranje ovog fona? pozzzzzzz

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post iznad svog... pretpostavja se da na njega odgovaraš... Takođe, nemoj koristiti uvredljive izraze...

ripy13
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 16. Okt 2008. 18:10

Post od ripy13 »

Imam jedan problem...listajuci ovu temu nigde nisam naleteo na to...

Elem, nedavno sam uzeo n95 8GB, update-ovao software sa neta, preko pc suite-a i ispostavilo mi se da mi je sa originalnog, nokiinog software-a prebacio na software od one mreze 3...imao sam nokiin software, srpski jezik, sve super...
I o.k. radi on i sad normalno, ali je kada se pali i gasi, prikazuje mi onu veliku trojku...i od tada, non - stop mi je upaljen gprs...iako sam podesio da mi pali samo kada mi treba...koliko god puta da ga ja preko Conn. mgr. ugaqsim, on ce se posle nekog vremena upaliti...

Ne znam sta da radim...da li da ga nosim u servis...da mi ubace cist softwer...
da ponovo odradim update...ili sta...
Samsung c3322 + 4GB, Sony Ericsson Arc + 8GB

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ripy13 uradi onu stvar sa nemesisom pa sa updateom ali nadji produkt kodovoe...ako nemaš dovoljno znanja nosi u servis jer je to najbolje rešenje.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ripy13, u ovoj temi Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater" imaš sve o promeni produkt koda... koji bi trebalo staviti i kako ga promeniti... Prati linkove iz mog prvog posta u temi... :) ;)

Kad promeniš product code ponovo ga update-uj preko NSU-a... i rešićeš problem... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

Ja samo da javim da me kamera ovog telefona ponovo oduševila!!

Nedavno se vratih sa nekog putovanja, i kada sam slike sa fona i foto-aparata prebacio na comp imao sam šta da vidim... ;)
Slike u mraku su bile bolje sa telefona nego sa aparata! Takođe, i ostale slike napravljene sa telefonom su bile fantastične,
bilo da je u pitanju portret ili neka UDALJENA građevina (što me posebno oduševilo)
(aparat je Olympus FE-280!)

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od makibiki »

jel moze samo neko da mi objasni to u vezi dekodiranja,sta oni rade i kolko od prilike kosta za ovaj fon? Hvala vam

ripy13
Novajlija
Novajlija

Post od ripy13 »

Ninolina napisao:ripy13, u ovoj temi Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater" imaš sve o promeni produkt koda... koji bi trebalo staviti i kako ga promeniti... Prati linkove iz mog prvog posta u temi... :) ;)

Kad promeniš product code ponovo ga update-uj preko NSU-a... i rešićeš problem... 8)

Evo, sad cu to da odradim, pa cu da vam javim sta sam uradio...

ripy13
Novajlija
Novajlija

Post od ripy13 »

Evo, zavrsio sam!
Sad je sve o.k.!
Sve radi onako kako bi trebalo!

Hvala vam puno na pomoci!

:):):)

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od makibiki »

oce li mi neki ljubazan gospodin ili gospodjica odgovoriti na pitanje 3 posta gore :wink: :wink: ,interesuje me,a i hitno mi je....Hvala puno.pozzz

Odgovori