Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
negde sam procitao da ce ovaj model nositi arm11 procesor na 369MHz,koliko bi bilo pametno staviti jaci,to bi se dosta odrazilo na autonomiju baterije.
Igor88bg, jel ima igde slicica tog restilizovanog?
Zanimljivo mi je to sto niko ne zna koji je CPU u njemu, a vec nekoliko meseci se provlace razlicite informacije po netu. Cuvaju taj info kao kec u rukavu.
NemanjA^, ne znam brate ali za ovakvu masincinu zar nije greota da ima 370 mhz pa pazi na ovoliki ekran ta sramota od procesora svaki klip ce seckati u full sccreen u itd!
Ova slika se bila pojavila skoro istovremeno kada i slike predstavljene N97.
Mislim da je Kapoerista okacio ovu slicicu u neku temu koju je bio otvorio.
Stvarno nemam pojma!
Ali znam da se ova slika pojavila kada su se pojavile i zvanicne, uz propratni komentar da je procurela slika jos jednog noviteta.
E sad znas po onoj procureloj specifikaciji moze se nagadjati da je ovo neki drugi Nokiin model.
moguce famozna n98 ica sa 8 mpx i hd videom sta znam videcemo iskreno ako najave n98 n97 ce biti cist propalitet jer ce svakako n98 biti superioriniji mada verovatno i skuplji ali iskreno ova nokia sa slike koju sam postavio izlgeda mocnije od n97 koja je za sada proto Tako ga i ako bude ovakvog izgleda bice extra a ne kao n92 idite na mob svet i uporedite slike uzivo i sliku koja je postavljena dok je bio proto
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.