Win mobile - korisne aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

SPORE
Slika
SlikaSlika
SlikaSlika
Eat-or-be-eaten in SPORE: Origins mobile!Guide your creature through its early evolution and shape its destiny.Devour smaller creatures,explore primordial worlds filled with bizarre organisms,and avoid larger,lethal life forms.Grow your creature from single-cell to complex predator as you rise through 18 interactive levels.Customize your SPORE creature, increasing offense, defense, perception, and movement.Take on your friends by exporting your creature or fighting online in Arena mode against players around the world!
Features:
* An original mobile action-puzzle game based on Spore for the PC and Mac, from the creators of The Sims™.
* Explore 6 unique zones on an engrossing evolutionary journey.
* Customize your spore with parts (over millions of different combinations) to fit your play style.
* Enjoy three distinct game modes: Evolution, Survival, and Arena.
* Protect your spore and attack bizarre creatures in dynamic settings.
* Vivid graphics, and unique animated environments.
* Dramatic ambient effects and original soundtrack enhance the action.
* Challenge the global community via your phone or web-interface.
Ko voli ovaj zanr.Igra je izuzetna!
Slika

domlans
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Mar 2009. 08:12

Post od domlans »

Pozdravljam sve članove foruma!Molio bih neko rešenje za učitavanje titlova :oops: pregledao sam po forumu i nisam našao konkretno objašnjenje! P.S.Novopečeni vlasnik omnije i900 16g.Unapred hvala

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

domlans, Pitanja u vezi telefona OMNIA,postavljaj u temi Samsung-->Samsung i900 Omnia.
Inace,o tome je vec bilo reci,tako da ces tamo naci i odgovor na svoje pitanje.
Slika

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

domlans, TCPMP sa pluginom koji čita prevode .
Nokia 5800XM

domlans
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Mar 2009. 08:12

Post od domlans »

Mislio sam da je to vezamo za aplikacije pa sam zato ovde postavio pitanje.NemanjA^hvala,može li na mail sajt?

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

domlans, poslaću ti, nije mi problem, samo mi posalji PP sa mail-om ;)
Nokia 5800XM

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

koji je najbolji program za pravljenje windows tema??? ja sam skinuo jedan ali nije hteo da radi kako treba pa me interesuje u kom programu vi pravite teme?
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

dimi89, ja za teme ne koristim softver vec on-line generator tema na http://ppcthemeonweb.benthon.com/ThemeOnWebEn.htm
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

tomas pokusao sam da se snadjem na tom satu ali nikako :? Ne mogu da definisem koji mi je theme format potreban za LG ks20... mala pomoc bi dobrodosla :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

dimi89, kako LG KS20 koristi format 240x320 odgovaraju ti sledece teme:

QVGA (2 img)
QVGA USI (1 img)
QVGA P + L (4 img)
QVGA P + L USI (2 img)

Prve dve koriste istu sliku i za portrait i za landscape orijentaciju. Ako zelis da ti se razlikuju slike za portret i lendskejp onda izaberi druge dve.

Evo primera jedne QVGA teme koju sam napravio za 2 minute (vise mi je vremena trebalo da je postujem na filefrontu):

http://files.filefront.com/13511361

Slika Slika

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Ringo 1.4.0.3
Slika
There should be nothing “default” about your smartphone. Take complete control over your ringtones and SMS alerts to reflect your personality.
Turn your favorite tunes into ringtones and alerts for contacts and caller groups or, better yet, ignore the calls you don’t want! You can also set Ringo to Do Not Disturb mode and all calls will go quietly into voicemail.
Now you can know who is calling you without even looking at your smartphone’s screen. If it’s that sappy love song from your wedding, it’s your spouse. If it’s a party song, it’s your friends. If it’s the Darth Vader theme, it’s your boss!
In addition to customising each contacts’ ringtone, you can just as easily give your “Work” numbers, or any other group, the same ringtone or SMS alert.
To make Ringo even sweeter, we’ll get your ringtone collection off to a big start with 50 free MP3 ringtones from our catalog!
Key Features:
- Easily work with MP3 & WMA tones on your Windows Mobile smartphone.
- Set personal ringtones and message alert tones for your friends.
- Set different ringtones and message alert tones for address book groups.
- Easily silence calls from callers or groups - such as unknown or no caller id calls.
- Set your phone to “Do Not Disturb” at night, at the weekend, or even on vacation!
- Access more than 50 free MP3 ringtones from our pre-selected catalog directly from your Windows Mobile smartphone.
Slika

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

tomas kako resavas problem na ppcthemeonweb jer kad uploadujem sliku 240x320 on je resajzuje na dosta veci format i slika mi je onda mutna i moram da je secam da bi uopste mogo da je stavim u temu...pocinje da me iritira :dry:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

dimi89, ne treba da saljes slike u 240x320. Posalji sliku u bilo kojoj rezoluciji. Kada je uploadujes imas opciju da selektujes deo koji zelis da iskoristis za temu.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

cale, zanimljiva ti je ova aplikacija samo sto ima OGROMNU manu. Kad raspalis uninstall totalno s*jebe telefon, pa je tako meni npr. nestala tastatura tj dial pad i samo se bele kockice pojavile. Jos par aplikacija koje sam testirao takodje imaju grdne bagove pa molim one koji postuju aplikacije da pre postovanja provere iste cisto da drugi ne bi morali da rade hard reset jer nema pomoci telefonu. :wink:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Spb Weather 2.1.1 build 1532
SlikaSlika
SlikaSlika
Spb Weather is the most powerful Windows Mobile weather forecast program. It combines the detailed everyday forecasts for 10,000 cities worldwide from several weather sources with the beauty and friendliness of up-to-date satellite images on a 3D Globe.
Features:
Detailed weather forecasts from trusted sources
* 5 day weather forecast
* Detailed morning/day/evening/night forecast
* Pressure, humidity and wind forecast
* Custom weather source support
Download weather forecasts for all your favorite cities world-wide
* Add up to 10 favorite cities
* 10,000+ world wide cities database
* Sliding gestures to switch between cities
* Custom city support
Spin the World — see weather forecasts on a 3D globe
* Weather forecasts on 3D globe
* Animated weather info screensaver
* Rotate the globe with your finger
* Zooming
* Satellite image animation
Nice weather animation movies like on TV
* 3 day sky (clouds) forecast
* 3 day temperature forecast
* 3 day precipitation forecast
* Animation on the 3D globe
Powerful weather forecast Today plug-in
* Five different view modes
* Easy configuration from context menu
* Multiple cities as tabs
Po meni najbolja vremenska prognoza do sada.
Slika

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Azimuth, Ja postavljam applikacije koje prvo proverim,kako sam proverio ostale,tako i Ringo.
Normalno,pre svake provere nove applikacije uradim Spb Full BackUp.
Za kompatibilnost Vaseg uredjaja i eventualne posledice,ja nemogu da garantujem.
Posetite zvanicni sajt proizvodjaca.Applikacije koje ja postujem su legalne i namenjene WM platformi.
P.S.Sa Ringo applikacijom,nisam imao problema.
EDIT:Izvinjavam se na duplom postu,ali prethodni post opisa applikacije nema veze sa ovim odgovorom.
Slika

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

cale, nema potrebe za persiranjem :wink:
Nisam rekao da tebi ne radi nego da ima bagova ta aplikacija kao i jos neke koje mislim da ti nisi ovde nakacio. Desi se, nikog nisam osudio ali kazem, apelujem, proverite svaku aplikaciju pre nego sto je nakacite misleci na sve one koji ovde predlazu aplikacije.
Sto se konkretno mene tice, nije mi bio problem da sredim telefon, ali mozda nekome jeste pa zato i jesam napisao sve ono gore.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

cale, probaj Weather Panel ;)
Nokia 5800XM

Fery11
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 19:50

Post od Fery11 »

@ Azimuth
@Cale

Ringo definitivno ima nekih bagova,bar na 6.1 pro,to mogu sa sigurnoscu da tvrdim,imao sam i ja tih problema sa njim,probajte ali definitivno nije moja preporuka.Takodje sam sredio fon posle njega bez problema ali definitivno neko moze da zaglavi.Mislio sam da je problem u starijim verzijama ovog programa ali i sa poslednjom verzijom ima problema.Inace da radi kako treba bio bi odlican programcic.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

uocio sam jedan problem koji mi je stvarno veoma cudan naime bilo koj DvX player da instaliram Ks20 nikako nece da ga otvori...kao da se ukoci mogu da cekam i 5 minuta i nema sanse da ga otvori ali kad pokusam da ugasim telefon preko power dugmeta kad mi se pojavi meni da li zelim da ugasim telefon ili ne u pozadini se odjednom stvori program e sad ako kliknem cancel shut down i ceo program se iskljuci....citao sam o nedostatku nekih drajvera na win telefonima jel ima to neke veze sa ovim? Zna neko o cemu se zaista radi i kako da resim problem?
8)

Odgovori