Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
treba mi jedan savet,polomio sam displej na n82 preko telekoma uzet,pod garancijom je jos..Nije se polomio nekim padom,nema na masci mnogo ogrebotina i ostecenja..cenim ako im odnesem u alfa copy da ce da me izbace napolje naglavacke...Jel zna neko gde mogu da ga nadjem najpovoljnije posto je udarila ova ekonomska kriza i na moj dzep 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nennad, to ti dodje kao da pitas kako se klasifikuje Windows. I sta znace oznake win 95, win 98, win 2000, xp, vista...... Isto tako i za update software-a, znaci ako imas XP i instaliras update ostace ti isti OS, samo sa nekim ispravljenim greskama i zakrpama, to je ista stvar i sa Symbian OS. To je to, mislim da nisam nista pogresno rekao?
Jedino sto se na racunaru mogu mijenjati operativni sistemi dok na mobilnim to za sad jos nije moguce.... pozz

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Nennad, pa nije bolje reinstalirati ako na racunaru imas gomilu aplikacija i podesenih parametara, a racunar koristis za ozbiljne stvari a ne za igru pa ti vreme izgubljeno na reinstalaciju aplikacija i njihovo podesavanje znaci.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
To nesto ti nisi dobro video,jer svaki nokijin telefon ima mogucnost da postavi mp3 za ton poruke a na symbianu je to u profilima.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Slazem se u potpunosti, pre svega zbog programa i podesavanja. Ali kad mu dodje vreme, onda mora...Ja radim reinstalaciju jednom godisnje, ako me neki virus ne natera da to uradim ranije.tomas.hokenberi napisao:Nennad, pa nije bolje reinstalirati ako na racunaru imas gomilu aplikacija i podesenih parametara, a racunar koristis za ozbiljne stvari a ne za igru pa ti vreme izgubljeno na reinstalaciju aplikacija i njihovo podesavanje znaci.

Najveci problem su u stvari aktivni procesi koji posle dovoljno vremena i dovoljno programa toliko resursa zauzimaju da "ubiju i ram i procesor".
Ali, to je druga tema...
Sale_M, radilo je sve kako treba tj. video je svaku melodiju mislim format melodije ali od kako sam nabacao podosta video klipova dao mi je od izbora da biram samo te klipove i original aac njegove melodije,ne znam zasto je sve ostale izbacio od ponudjenih,mozda je nesto pobrljavio ili ima odredjen broj koji staje u taj spisak ili je to problem sa starijom ver. firmware-a v20,moracu ga update mada mi se nesto neda zbog hack-a imao sam prije ovog n73,upoznat sam dobro sa symbian-om i evo konacno sam provalio da mi prepoznaje samo melodije koje konvertujem u 3gp tako da... 

bio mi je fon u servisu,serviser je rekao mom prodavcu,da je u fonu bilo virusa sa neta
i da sam imao srece sto sto je sve ok,ubacio mi je nov original software,i sada sam skapirao za mape,udjam je u njih,izadjem i o5 blockira fon,ali kada sam odradio format kartice,usao u mape,trazilo mi je da definese acess point,i sada je sooper,taj mali znak,koji mi je blockirao fon,bilo je definisanje mreze,pa se zbrlja,sada je sve ok,nema bugova,extra radi,samo mi je malo izgluio zadnju masku,traljavi serviser...hehe
neki opaki virusi bili,sada je sve ok i ne idem vise na net...mada sam mislio da ne moze virus sa neta,tj tako mi je rekao tehno maniac i nemanja,ali ok...

neki opaki virusi bili,sada je sve ok i ne idem vise na net...mada sam mislio da ne moze virus sa neta,tj tako mi je rekao tehno maniac i nemanja,ali ok...