Samsung i900 Omnia

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

kapoerista90, ne bi trebalo da se to desava sa operom. Ako si povezan na wifi mrezu trebalo bi da je koristi iz Opere po default-u. Konektovanje preko gprs-a bi trebalo da proba samo ako nisi povezan.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

To sam i ja pomislio... Aj pokusacu... Nego, uspeo sam da pronadjem ObexInbox u telefonu, ali... Ne pruza mi mogucnost izbora, vec imam samo po defaultu FTP storage mesto, a dalje nemam padajucu listu za my storage...
Nokia E71... Elegant, but deadly

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

kapoerista90, probaj neki drugi Blutut Menadžer, npr. MoBlue ;)
Nokia 5800XM

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

kapoerista90, sto se tice ObexInboxEx-a to je bug. Dugme [...] je zasivljeno standardno. Medjutim mozes da upises putanju do zeljenog direktorijuma - posle OK ce je prihvatiti. Npr. \My Storage\Obex\ ili nesto slicno (folder mora postojati).

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Aj pokusao sam... Bas me zanima kako ce sad da odreaguje... inace, obex mi se pojavio tek kad sam telefon spojio sa kompom preko USB-a... do sad ga nije bilo.

EDIT:
RADI! :D Hvala tomas :D za ostalo sam se snasao, al ovo me je namucilo :) zahvaljujem... :)

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Hteo bih da se zahvalim kolegama sa foruma koji su se truduli dami pomognu oko resavanja problema sa omniom, danas sam USPEO da je prodam i to JEDVA razlog sto sam je prodao ima punmo.

Ovako najvise sto me nerviralo je to sto ne postoji slot za olovcicu pa mora da se kaci kao privezak i izgleda bas glupo!!

Baterija je ocajna ne moze da sastavi dva dana!!

Zvuk koji se postepeno pojacava kad telefon zvoni, provalim da me neko zove kad se telefon zalunfa i zvuk dostigne ful jacinu!! da ne duzim omnia samo izgleda lepo a u stvari je jedno veliko razocarenje isto kao kad vidis cur extra izgleda popricas sa njom 5min i vidis da je plitka samo tako :D

NAravucenije dobro razmislite pre kupovine 8)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Miloske83, to sto si se ti razocarao ne znaci da je Omnia los telefon, naprotiv. Ovde ima jako puno ljudi koji su izuzetno zadovoljni Omniom.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Miloske83, nisi se snašao :roll: WM, pogotovo Omnija je odlična stvar :roll:
Nokia 5800XM

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Drugari da ne idemo u OFF samo cu ovo da dodam ja sam promenio dosta telefona i od svakog sam gledao da izvucem max mogucnosti tako da meni kao zahtevnijem korsinku 8) :P omnija nije nista posebno dok za ljude sa skromnijim ocekivanjima OMNIA je BABAROGA!!!! po meni omnia ne vredi te pare!! eto toliko!! 8) 8)

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Miloske83, nije Windows Mobile za tebe, zato ti misliš da je Omnija loš telefon ;)
Nokia 5800XM

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Miloske83, bez ljutnje ali pricas besmislice. Ocigledno je da se nisi snasao sa Windows Mobile telefonom sto je ocigledno dovelo do izvesnih frustracija. Kao "zahtevniji" korisnik bi trebalo da budes sposobniji da procenis mogucnosti telefona.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Miloske83, Mi smo se iskreno trudili da ti pomognemo.
I mislim da nije u redu da "raspalis" negativno po telefonu jer si ga prodao.
Kada je OMNIA izasla,napravila je boom na trzistu.Sto dokazuju mnogi komentari korisnika kao i mnogobrojni review-i.
Ja licno koristim WM jos od izlaska verzije 2003.Tako da sam znao sta mogu da ocekujem i nisam se prevario.
Mislim da ovim zavrsimo,jer je tema otisla totalno u OFF.
Slika

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Dobro, svakome smeta nesto drugo... nekome je qwerty na E71 smesan a nekome odgovara savrseno... I meni je taj nacin cuvanja stylus-a glup, al nije telefon zobg toga los... Posebno sto vecinu stvari mozes prstom da radis. Za bateriju... Pa sta ocekujes? :) Otprilike si to trebao da ocekujes, da nece trajati vise od dan, dan ipo :D
Meni to konkretno ne smeta :) Cim traje jedan ceo dan, meni dosta :D al jedan njakanja, znaci, poruke i pozivi i tako dalje :D

komsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 07. Jan 2007. 09:15

Post od komsa »

Miloske smartphone nije za tebe.....krenuo si na pogresnu stranu pa si se smorio.....Omnia je za sada,extra telefon i skoro da ne postoji sta ne moze da uradi ali trazi ili znanje ili strpljenje i zivce.
I racunar kad ga kupis,kupis ga praznog pa onda krenes polako sa instalacijama, onda ne bi da platis
pa onda krekovi pa nestabilan softver.......poznajem jako puno ljudi koji nemaju zivce ili ne znaju pa
nose u servis.......ljudi im urade i naplate.Bez ljutnje pronadji se gde si i shodno tome kupi telefon.
Pozdrav......

Sh1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 18:32

Post od Sh1 »

jedan si od retkih koji se zali na ovaj telefon....verovatno si jedan od onih koji tvrde da je nokia 3310 zakon

nego ljudi da vas pitam, malo pre kad se pomerilo vreme unapred stvorilo mi se malo sunce na satu, nije valjda da ce to stojati sve vreme.....zna li neko kako to da sklonim i da vratim izgled sata kao pre...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Sh1, pa nece sve vreme - u oktobru ce verovatno da se vrati na normalu ;-). Salim se, nemam pojma, koji plugin za casovnik koristis?

stefanel.86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Mar 2009. 19:53

Post od stefanel.86 »

Experti, jel mozete da mi malo pojasnite kako da najlakse instaliram neke programe na omnia? hvala.... pozzzz :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

stefanel.86, prvo procitas sta sve pise na ovoj temi. Onda procitas malo temu o Windows Mobile aplikacijama (viewtopic.php?t=14779). I onda ces imati vecinu informacija.

Ako nisi shvatio - ovo je forum a ne korisnicka podrska. Odgovore na opsta pitanja, koja su vec vise puta odgovorena, moras potraziti sam na odgovarajucim temama. Ako imas konkretna pitanja, koja nisu vec ranije odgovorena, dobices odgvor.

Ne zaboravi da si uz telefon dobio i CD svim potrebnim softverom i sa uputstvima.

stefanel.86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Mar 2009. 19:53

Post od stefanel.86 »

hvala ti, tomas.hokenberi. Sad cu malo da istrazujem. Nemoj da zameris, novajlija sam... A i ne znam kako da namestim da mi operu otvara samo kad idem na wifi, a ne preko gprs? Jer nemam parametre za gprs, a i sta ce mi, jer imam wifi svuda... :wink:

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

To sam i ja isto pitao malo pre tebe... Odg je da bi opera trebalo automatski da ide preko Wifi-ja ako ima signala, a ako nema, onda da koristi gprs :) Jos jedno pitanje, jel mi treba neki antivirus ili nesto? :) nisam upoznat sa kolicinom virusa za WM pa da znam unapred.. :)

Odgovori