Igore, n-gage ni meni ne radi, prijavljuje takodje corrupted files, mada ja nisam instalirao puno aplikacija, 5,6 app i 4,5 tema. Bice da nije do toga. Ali, ipak ako te ne mrzi, seci ga, oslobodices memoriju i bice brzi.
Nennad, mislim da imam oko 40 + aplikacija u telefonu od tih 40 koristim 10 ak maksimalno ne racunajuci hak ali te sto n koristim ima kada mi zatrebaju znaci sve koristim ali nemas pojma koji je smor obet ubacivati maps,office itd bas me mrzi a bas tripuje moracu da ga resetujem
Ako si skidao divca n-gage, za njih ti treba n-gage instaler, tako nesto. Ne igram igrice, ali sam video na jednom sajtu da se to pominje. Jeste smor reinstalacija, ja ne bih imao zivaca ni volje za taj poduhvat, pogotovu sto nikada nisam radio to na symbianu.
Nennad, sta znam jos ga nisam sobalio cekam da pocne da baguje nacito haha za sada me jos mrzi jer backup nepostoji Ali cenim da cu uskoro to odraditi mes dana max!
nemus95, tema za S60v5 aplikacije, igre... je ova> viewtopic.php?t=17152
Znaci kada trazis neke programe gledaj da ti pise S60v5 i ti ce ti programi raditi na 5800.
Ljudi,kad ukljucim garmin on mi izbaci da nemoze da nadje gps zato sto je bluetooth iskljucen jer ja to dobro nisam instalirao ili nesto drugo?Pitam ovde jer je tema za aplikacije
majkon80 Уђеш у Гармин.
tools-settings-system-remote gps-означи-use att.gps и то је то.
Такође у подешавањима телефона - методу позиционорања- искључи бт. гпс.
majkon80, to se i meni desavalo,nisi napravio dobro SW.UNL file...kada ides save as,imas dole padajuci meni,i tu obelezi all files a ne nesto txt,nzm napamet ali to je to...imao sam isti problem,daj mi mail na pp pa da ti posaljem detaljno uputstvo,i sa time all filkes i sva otkljucavanja i linkovi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.