Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
majkon80, n73 pravi 4x bolje slike ovo pravi ocajno tehno maniac, molom te brate... slike su kao da si slikao tarabom! sve su ti zrnaste pa postavljas ih u BW modu jer su bruka lose pa mojne sada folirati budi realan jednom!
edit po suncu su mozda solidne ali ne u rangu n73!
@ nemanja pa brate zahtevam vise za tel koji kosta 250e mislim da ima ocaj kameru Sobziorm da su n82 i 6220 sa 5mpx oko 250 i 220e na crno zato mislim da je ovo suvise lose a n73 puca polje fotke a 150e inace ovo nije kamera phone pa i ne ocekujem puno od nje! Znaci slike se ne mogu porediti sa 73,n78,n93 its
edit po suncu su mozda solidne ali ne u rangu n73!
@ nemanja pa brate zahtevam vise za tel koji kosta 250e mislim da ima ocaj kameru Sobziorm da su n82 i 6220 sa 5mpx oko 250 i 220e na crno zato mislim da je ovo suvise lose a n73 puca polje fotke a 150e inace ovo nije kamera phone pa i ne ocekujem puno od nje! Znaci slike se ne mogu porediti sa 73,n78,n93 its
Poslednja izmena od Igor88bg u Pet, 27. Mar 2009. 21:31, izmenjeno 1 put ukupno.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Igor88bg, ko o čemu, ti o realnosti. Ja nikada ne bih kupovao telefon da bih kasnije pričao gluposti da bih sebe utešio. Unapred sam se pripremio na očaj kameru (po nekim slikama), ali sam se jako prijatno iznenadio. Drugo, u BW modu su mi 80% slika jer jednostavno volim BW mod.
Dosta offa, diskusiju možemo nastaviti u temi o 5800
Dosta offa, diskusiju možemo nastaviti u temi o 5800
Nokia C6
Posto vidim da se ovde izmedju ostalog diskutuje i o odabiru i kupovini ovog mobilnog,sto mislim da bi trebalo da bude cak i posebna tema jer su oglasi blago receno tesko upotrebljivi,rekao bih da sticajem okolnosti prodajem N82 koji je od zvanicnog distributera,sa vazecom garancijom i racunom,skoro nekoriscen i star oko mesec dana...
Vidim da je ova tema najposecenija,sto mi je i drago jer se bar ovde zna koji je najbolji fon,a buduci da ima samo dva zvanicna distributera-pri cemu cak i Alpha ima neke sheme pri slanju svojim prodavcima (moj je iz Mobisa),zato sam bas i hteo da bude zvanicni original i smatram da je bolji ili sigurniji od vecinske ponude novih,ali sveranih i skidanih fonova.
Ako je neko zainteresovan moze da posalje pm...
Vidim da je ova tema najposecenija,sto mi je i drago jer se bar ovde zna koji je najbolji fon,a buduci da ima samo dva zvanicna distributera-pri cemu cak i Alpha ima neke sheme pri slanju svojim prodavcima (moj je iz Mobisa),zato sam bas i hteo da bude zvanicni original i smatram da je bolji ili sigurniji od vecinske ponude novih,ali sveranih i skidanih fonova.
Ako je neko zainteresovan moze da posalje pm...
ljudi,jel ima neko dobrih iskustva sa gledanjem filmova na n82?pitam,posto ocu da prebacim,ali da ne prebacujem za dzaba,kakvi su vam utisci...ipak je to mail ekran al ajd... 
edit:evo upravo citam na nekom forumu da se moze podesiti da u mraku npr bude osvetljenje 90% na svetlosti 50% kao neki senzor....moze li to na n82,i ako moze,kako?

edit:evo upravo citam na nekom forumu da se moze podesiti da u mraku npr bude osvetljenje 90% na svetlosti 50% kao neki senzor....moze li to na n82,i ako moze,kako?

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ja sam gledao spotove (nisu filmovi ali to je isto sranje) i nije loše. Mada po meni se ne isplati jer se baterija brzo istroši.Nikola gr napisao:tehno maniac,..lepo sam pitao ako neko moze da kaze,da sam hteo da prebacim,prebacio bih,da ti nije to mozda palo na pamet?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White