Nokia i Video Projektori

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
serafin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2009. 20:15

Nokia i Video Projektori

Post od serafin »

Dali je moguce nokiu n73 spojiti na video projektor i pustati pp prezentacije sa telefona a ne nositi stalno teski laptop na posao. Ne vidim razloga zbog cega ne bi moglo jer te iste prezentacije mogu da gledam na telefonu samo jos kad bi postoja neki kabal da ga spojim na AVG izlaz na projektoru. Ukoliko neko nesto zna o ovome ili je imao iskustva sa slicnim, molim ga da mi javi.

Pozdrav!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kablom tesko, barem ja nisam cuo da ima, ali preko BT-a bi teoretski moglo, ako projektor to podrzava.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

serafin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2009. 20:15

Post od serafin »

Nemaju ovi projektori ni utor za USB a o BT i nevrijedi ni govoriti... Mada sam pronasao na netu jedan kabal koji izgleda ide sa telefona na AVG. Ali sa ove strane ne vidi najbolje pa bi vas zamolio ukoliko znate sta je ovo a ne moze mi koristiti da mi javite. Kako ne bih morao uzalud narucivati iz Kine. Evo link
http://www.ipmart.com/main/product/Noki ... prod=34337

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

serafin, ovaj kabl je za servisiranje telefona, nema veze sa tim što ti treba niti je to uopšte moguće sa N73. Jedina stvar koju bi mogao da uradiš je da zameniš N73 za neki od telefona koji imaju video izlaz (većina novih modela iz N serije). Uz te telefone dolazi kabl pomoću koga možeš video signal da proslediš na projektor pod uslovom da isti ima kompozitni ili s-video ulaz.

Odgovori