Servisiranje - pitajte
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 21. Mar 2009. 08:08
hvala na odgovoru,probacu sa karticom novom,ali nije do memoriske kartice,jer sam je izvadila i probala da se prikljucim na komp,jednostavno izbaci onaj text sto sam napisala u predhodnoj poruci i nece da otvori fajlove sa slikama....a sto se tice prekidanja,cesto,ako je malo slabiji domet,nesto zabacenije,mozda svaki 3-4 poziv..? 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 26. Mar 2009. 03:56
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02
Ovako : bratu je pukao(tj ispao mu je i razbio se) displej na D500, medjutim displej radi tj ima samo jedan deo ekrana koji je crn a ostalo je potpuno normalno. . .
Jasno mi je da mora da promeni displej(pa koliko bi to kostalo?) medjutim ima jos jedna stwar otkad mu je ispao telefon ne moze da se udje u kameru (slika ili snima video) tacnije ne moze ni da udje u aplikaciju kamere, kad probate uci on vas izbaci na pocetni ekran tj kao kad biste stisnuli crvenu slusalicu. . .Zna neko sta je?
Hvala unapred. . .
Jasno mi je da mora da promeni displej(pa koliko bi to kostalo?) medjutim ima jos jedna stwar otkad mu je ispao telefon ne moze da se udje u kameru (slika ili snima video) tacnije ne moze ni da udje u aplikaciju kamere, kad probate uci on vas izbaci na pocetni ekran tj kao kad biste stisnuli crvenu slusalicu. . .Zna neko sta je?
Hvala unapred. . .

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
veoma prosto........sjebao mu se telefon kad je pao ocigledno da nije samo displey nastradao i najpouzdanije je da ga odneses u neki servis i oni ce da ti kazu sta mu je sve otislo pri padu....neka ostecenja su vidna dok druga nisu dok se ne otvori telefon i ispita. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Pozdrav forumasima, molim za pomoc
Pre par dana crkao mi je flat kabl na SE520 koji imam zadnje 3 godine i koji je pre toga ODLICNO radio.
Dakle, u servisu su popravili flat, ali primecujem da sada telefon non-stop gubi mrezu ili signal varira (Telenor) sto se ranije nikad,ali nikad nije desavalo
Izvinite ako je pitanje malo banalno ali...Ima li veze jedno sa drugim, da li je 'majstor' mogao nesto ofrlje da uradi, prespoji....Thanks za odgovor

Pre par dana crkao mi je flat kabl na SE520 koji imam zadnje 3 godine i koji je pre toga ODLICNO radio.
Dakle, u servisu su popravili flat, ali primecujem da sada telefon non-stop gubi mrezu ili signal varira (Telenor) sto se ranije nikad,ali nikad nije desavalo

Izvinite ako je pitanje malo banalno ali...Ima li veze jedno sa drugim, da li je 'majstor' mogao nesto ofrlje da uradi, prespoji....Thanks za odgovor

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 08. Apr 2009. 15:56
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
angel of light, odgovorio sam ti na tvoje pitanje >>OVDE<<
Nema potrebe postavljati jedno te isto pitanje na više mesta. Sledeći put cu morati da ti obrišem takve poruke jer krse pravila foruma!

Nema potrebe postavljati jedno te isto pitanje na više mesta. Sledeći put cu morati da ti obrišem takve poruke jer krse pravila foruma!

- Vidovdanac-NS
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 15. Apr 2008. 04:35
pozz ljudi! evo ovako...imam nokiu 6288 i otishao mi je flat kabl (znachi,slika je pochela da se gubi,da se okrece naopachke da bi na kraju skroz nestala,pojavila bi se na 2,3sec ponekad
) i odnesem ga ja tamo gde sam qpio telefon i kaze mi radnik `da,to je flet,nece izaci nikako vishe od 2000` msm se vrh...sutradan mi javlja gazda lokala da su mu rekli u chonchu (servis preko puta mashinske,koji svi hvale koliko sam primetio...) da je pukao ekran!
i da je popravka min 30e...istog momenta sam mu rekao da ne popravljaju tel i da cu doci sutradan po njega,jer mi je bilo jasno da zele da me oderu za novi ekran,koji nije nigde pukao i delimichno je nov,poshto mi je pre pola godine stvarno pukao
kad je ispao na beton... e sad tu nije kraj prichi,jer su mi telefon vratili u gorem stanju nego shto je bio! nz shta su uradili,ali telefon uopshte nije primecivao kad je otvoren slajd a kad zatvoren...ja reko ajd i to cemo srediti...tel je radio nekih 5min da bi se na kraju iskljuchio i vishe nije davao znake zivota...
pitanje je jel` neko zna shta je telu i gde da ga odnesem a da me ne oderu neki chobani koji se nazivaju serviserima...? i da li je istina da u nokijinom ovlashcenom servisu (u maxima gorkog) rade samo original telefone?i koliko su sqplji original delovi...?
hvala

pitanje je jel` neko zna shta je telu i gde da ga odnesem a da me ne oderu neki chobani koji se nazivaju serviserima...? i da li je istina da u nokijinom ovlashcenom servisu (u maxima gorkog) rade samo original telefone?i koliko su sqplji original delovi...?
hvala
NOKIA 6288
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
vidovdanac lepo odi tamo gde su ti dali takav telefon i objasni im sta se desilo sa telefonom dok je bio kod njih na servisu....e onda posto verovatno ce i dalje da ti pricaju da nije to tako onda lepo pozoves trzisnu inspekciju i podneses tuzbu...ako ne zelis da se bakces oko svega toga onda odnesi u neki bolje provereni servis i neka ti kazu sta je u pitanju.Oni i mozda mogu da ti kazu oko cega je petljano u proslom servisu. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Vidovdanac-NS,
Nije da branim kolege,ali budi uveren da na tom telefonu strada displej a daje takve simptome...dakle nekad bude flet,ali cesce sam LCD....
To se ne moze utvrditi dok se ne proba jedno,pa drugo....
Ja sam imao slucaj da nije ni LCD,ni flet,ni gornja plocica,ni emi filtri LCD-a....rekao sam coveku jedno,misleci da je klasika ili flet ili LCD a nisam mu uspeo popraviti nikako.
Eto,pozdrav i srecno,jer sa tim telefonom ti je sreca stvarno potrebna.
ps.Ako ovo isto imate na 5610d isto po defaultu NIJE FLET NEGO LCD...
Nije da branim kolege,ali budi uveren da na tom telefonu strada displej a daje takve simptome...dakle nekad bude flet,ali cesce sam LCD....
To se ne moze utvrditi dok se ne proba jedno,pa drugo....
Ja sam imao slucaj da nije ni LCD,ni flet,ni gornja plocica,ni emi filtri LCD-a....rekao sam coveku jedno,misleci da je klasika ili flet ili LCD a nisam mu uspeo popraviti nikako.
Eto,pozdrav i srecno,jer sa tim telefonom ti je sreca stvarno potrebna.
ps.Ako ovo isto imate na 5610d isto po defaultu NIJE FLET NEGO LCD...