Ja nemam ni jedno loše iskustvo sa samim fonom do sada,otkako sam bacio firmware 20.149 na njega,samo reči hvale.Imao sam tu frku sa porukama,ali otkako je pao format i skinut Conversation program,nema nikakvih problema.Što se zvuka tiče,nalazim da mi je telefon preglasan.Držim melodije za zvono na 50% jačine,i to je sasvim dovoljno.Kod slušanja muzike nisam naišao ni na kakav problem sa distorzijom zvuka.ne koristim bass boost doduše,ali sam ga probao.Držim ekvilajzere podešene na Rock,jer je to najoptimalnije za ono što slušam,i veoma sam zadovoljan.Otkako sam kupio i Nokia BH503 stereo BT sluške,apsolutno sam prezadovoljan muzičkim doživljajem koji telefon pruža.Na 70% je sasvim dovoljno glasno da kida uši
Što se tiče same izrade telefona,kao što sam pri početku teme negde rekao,smeta mi malo što se zeznuto skida i stavlja poklopac baterije,i to je otprilike to.Ionako to jako retko radim.Ništa se nije izglilo,iskrivilo ili ogrebalo.Doduše,telefon je od prvog dana uvek nošen u futroli,a pre jedno mesec dana sam mu uzeo originalnu Nokia CP292 futrolicu koja je baš za njega,i ona ga baš lepo čuva,a da je pritom sve na telefonu upotrebljivo i bez vađenja istog iz futrole.
Razumem da nekome može da zaadne loš i problematičan primerak,ili da ne dobije ono što je očekivao,ali ja sam sa svojim primerkom jako zadovoljan,i ovo mi je posle dužeg vremena prvi fon koji je više od 3 meseca kod mene,a da ga posle tog vremena nisam stavio u fioku,i otišao i kupio drugi.Sad kad sam mu izbacio sve sitne bugove koji su nastali međusobnom nekompatibilnošću nekih aplikacija,ovaj telefon ispunjava dobro sve moje potrebe.Čak se usudim da ponekad i neki kraći Word dokument otkucam na njemu

Ne bih ga nikako menjao...do daljnjeg