Pozdrav ljudi!
Juce sam i ja pazario ovaj extra telefon.
Malo sam i sam sebe iznenadio, krenuo sam da trazim e51, a mozda i e63, a na kraju sam uzeo ono sto sam u stvari najvise zeleo, do duse uz mts-ov paket...
Cena je nesto veca od 14000din, a nadam se da ce mi slobodni minuti u paketu mts biti dovoljni.
Frka me je malo uhvatila zbog trosenja para u ovo krizno vreme... ali boze moj - jednom se zivi.
Inace, jos uvek imam e61, ali mi je postala nedovoljna zbog (meni) male RAM memorije i ponekad, sporosti telefona (ovo je ipak manje bitno). E61 je jos uvek extra telefon, ali E71 je stvarno ....
Wifi je neverovatan, bolje hvata signal i od mog laptopa, a za nekih 50% je bolji od E61, oni koji su mozda videli neke moje dileme na temi aplikacija za symbian telefone, znaju sta me je najvise interesovalo, vezano za koriscenje intereneta.
Posto mi je dosao sa mts paketom, dobra stvar je da nije zakljucan na 064, znaci moze i 063 (slicnu srecu sam imao i kad sam pazario E61 koji je bio sa Telenora, a ja ga evo koristim sa 065 karticom).
E sad, pitanja koja imam:
1. Primetio sam da svetlo ispor navigacionog tastera (koje sluzi i za obavestavanje o propustenim pozivima i porukama), blinka slabo u intervalu od 10s. Da li je to OK i gde se to iskljucuje, jer ne vidim svrhu toga?
2. Verzija software je: 200.21.118. Da li je neko napravio hackovanje za njega?
3. U slucaju da za sada nema nacina da se hackuje, moze li me neko uputiti na info o postupku sertifikovanja, koje bi bilo odgovarajuce za ovaj fon?
4. Da li Garmin i instalacija mapa zahteva takodje da tefon bude hackovan ili da postoji sertifikat? Ovo sam zaboravio, jer sam svoju E61 prvo hackova, pa sve ostalo potom radio.
Iscitao sam celu temu za e71, malo mi se zuri, nemam bas vremena da lutam i po drugim temama, pa vas molim da me oni koji znaju, upute.
P.S. Mogao sma da biram koji cu, beli ili klasicni, ali ipak mi se ucionio ozbiljnijim ovaj klasicni izgled.