Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
oldbug
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 18:31

Post od oldbug »

pozdrav svima ! !

treba mi pomoc: telefon nece da mi otvori klipove MP4 formata, tj. prilikom otvaranja pojavi mi se: "unable to play either sound or video clip. trying to play partially.", tako da mi pusti samo zvuk ali ne i sliku. :?
da li trebam nesto podesiti u samom telefonu ili trebam instalirati neki drugi player?

inace imam ovaj telefon vec nekih mesec dana i odlican je, nemam drugih zamerki!

mm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 28. Dec 2008. 21:45

Post od mm1 »

Pitanje: da li postoji neka druga varijanta za zoom u garmin mapi osim funkcijski taster pa 3(z), jer kad god se desi neko skretanje on stavi zoom na neki defaullt pa smara u kolima nabadati dva tastercica vise puta.

Znam da postoji posebna tema o navigaciji, ali je pitanje nekako vise vezano za e71 tastaturu pa rek'o da ga postavim ovde..

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

pa mozhe,pritisnesh 'fn' dva puta za redom,i onda ti zum + i - stoje 'zakljuchani-pa ne morash stalno fn pa + i sl...
je` malo debilno,ali pomazhe...

a mozhda si i znao ovo shta sam napisao nego si mislio na neshto drugo...?

andrejmi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Okt 2006. 16:43
Kontakt:

Post od andrejmi »

Imam jedan mali problemcic:

datum mi zuri 2 dana unaprijed, i kad god vratim na pravi datum, on ide normalno par dana i onda mi prebaci 2 dana unaprijed, je li to do firmwarea ili cega?

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Могуће да јесте... Никад нисам чуо за такав проблем. Можда имаш и неку проблематичну апликацију. Сјети се кад је то почело да ти се дешава и макни апликације које си отприлике у то вријеме инсталирао. Ако то не помогне, пробај да урадиш формат телефона и картице (претходно сачувај копије фајлова који ти требају са телефона), па ако опет буде било исто, убаци нову верзију фирмвера.
Поздрав! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Andrejmi,lepo ti je vincent predlozio reset telefona sa *#7370# jer ce ti to sigurno resiti problem:Tu je 99% problem u nekoj app koja dovodi do toga da ti telefon "brljavi"
Note IV N9100 dual

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Da li ima ko svez info o trenutnoj ceni E71?Ne interesuje me prodavnica, nego trenutna njegova cena na trzistu.Ako neko zna, bio bih mu zahvalan na odgovoru. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Wicker Man, oko ~330e ;) Ja sam platio pre mesec i po dana 350e :roll:
Nokia 5800XM

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

NemanjA^, Uh 'bem mu drzavu jos uvek se dobro drzi cena,da hoce jos malo pasti... :roll:
Hvala

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Wicker Man, Nema na čemu ;) Ako ti treba (moje) mišljenje o E71 poslaću ti na PP (poslao sam i IDzO-u)
Nokia 5800XM

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

NemanjA^, Naravno,uvek sam spreman da cujem tudje misljenje i tudje stavove. :wink:

kentaur_bg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2009. 18:56

Post od kentaur_bg »

ovako..pre neki dan sam uzeo e71..sad:

1)tastatura mi je srpska,kako to da promenim..znaci Y je Z i obrnuto..upitnik je na "&" itd...

2)kada vam zvoni telefon,da li je uobicajeno da se slabije cuje ton? ranije sam imao 6120classic i on je bukvalno kidao sa jacinom tona..sad ne znam da li je na e71 "prirodno" ( :roll: ) da se tako cuje? :ohmy: a mp3 melodija je jaka..ista kao sto je bila na starom fonu,znaci nije do toga..

3)kada udjem u neku poruku da procitam,pa iznad imena posiljaoca,pise Text message..e pa to slovo "e" na kraju reci "message" mi je bledunjavo..da li se jos nekom to desava?

4)onda..kad udjem u slike..i kad ih ono sve vidim jednu pored druge,znaci pre nego sto kliknem direktno na sliku,a dok se pomeram s jedne na drugu..neke bele linijice samo bljesnu na trenutak preko slike na kojoj sam prethodno bio... :unsure:

5) i taster Q mi je nekako cudan..znaci nije kao ostali dugmici da utone pri dodiru..reaguje samo na dodir..a kad stisnem W,ono se otkuca Q ponekad..znaci kao da su spojeni... :o

telefon sam uzeo od lika jednog odavde sto je okacio u oglase koji ima svoj servis..nisam trenutno u mogucnosti do ponedeljka da odem kod njega..pa reko vas na brzinu da pitam ove stvari...
tnx..

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

kentaur_bg,

1.ne mozes da promenis
2.proveri podesavanja u profilima
3.to je normalno, promeni temu i bice bolje
4.i ovo je normalno (kontam da ja bug prvog softweara)
5. to je vec do tvog fona.

pozdrav i citaj celu temu.
srecno.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Wicker Man, u Crnoj Gori 300 jevrema (Brkovica :)), mozda i nize...

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Wicker Man, u NS u radji,ali ispod zita cena mu je oko 290e...
Tako da ne moras,ocajavati...
:lol: :lol: :lol:
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Vincent, loki13, Hvala momci na info. ali jos uvek mu je malo cena visoka i ne daje mi se trenutno toliko novaca.Mada sad od obaveza i nesto nemam preteranu zelju da menjam telefon.
Cini mi se da ta zelja se obicno javlja u casovima dokolice. :roll:

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Wicker Man, druze, rad oslobadja... :D

moram samo da napisem da nakon 6 meseci intezivnog koriscenja imam jednu zamerku na e71.
uspeo sam da iskoristim dosta funkcija na fonu, i sa velikim merakom primam emailove kao poruke i kreiram sva office dokumenta na fonu.
to mi je najveca pederica.
jos sam na prvoj verziji F, zbog hacka.

jedina zamerka je sto mi se smanjio kapacitet baterije i sada sa non stop cackanjem, puno razgovora i poruka , traje oko 2 dana.

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

mrkixxx napisao:Wicker Man, druze, rad oslobadja... :D
Heh u pravu si,ali ako te pre toga ne ubije. :D ;)

dulekg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 12. Mar 2008. 22:26

Post od dulekg »

Evo jedno pitanje , posto nikada nisam imao telefon sa simbyan-om ali snalazim se solidno, kada udjem u imenik i udjem u detalje ne vidi mi se broj 9 u nekom broju telefona, jel moze to da se resi sa update-om firmwera??

ikiM
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 01. Feb 2006. 23:55

Post od ikiM »

Pozdrav ljudi!
Juce sam i ja pazario ovaj extra telefon.
Malo sam i sam sebe iznenadio, krenuo sam da trazim e51, a mozda i e63, a na kraju sam uzeo ono sto sam u stvari najvise zeleo, do duse uz mts-ov paket...
Cena je nesto veca od 14000din, a nadam se da ce mi slobodni minuti u paketu mts biti dovoljni.
Frka me je malo uhvatila zbog trosenja para u ovo krizno vreme... ali boze moj - jednom se zivi.
Inace, jos uvek imam e61, ali mi je postala nedovoljna zbog (meni) male RAM memorije i ponekad, sporosti telefona (ovo je ipak manje bitno). E61 je jos uvek extra telefon, ali E71 je stvarno .... :oops:
Wifi je neverovatan, bolje hvata signal i od mog laptopa, a za nekih 50% je bolji od E61, oni koji su mozda videli neke moje dileme na temi aplikacija za symbian telefone, znaju sta me je najvise interesovalo, vezano za koriscenje intereneta.
Posto mi je dosao sa mts paketom, dobra stvar je da nije zakljucan na 064, znaci moze i 063 (slicnu srecu sam imao i kad sam pazario E61 koji je bio sa Telenora, a ja ga evo koristim sa 065 karticom).

E sad, pitanja koja imam:
1. Primetio sam da svetlo ispor navigacionog tastera (koje sluzi i za obavestavanje o propustenim pozivima i porukama), blinka slabo u intervalu od 10s. Da li je to OK i gde se to iskljucuje, jer ne vidim svrhu toga?
2. Verzija software je: 200.21.118. Da li je neko napravio hackovanje za njega?
3. U slucaju da za sada nema nacina da se hackuje, moze li me neko uputiti na info o postupku sertifikovanja, koje bi bilo odgovarajuce za ovaj fon?
4. Da li Garmin i instalacija mapa zahteva takodje da tefon bude hackovan ili da postoji sertifikat? Ovo sam zaboravio, jer sam svoju E61 prvo hackova, pa sve ostalo potom radio.

Iscitao sam celu temu za e71, malo mi se zuri, nemam bas vremena da lutam i po drugim temama, pa vas molim da me oni koji znaju, upute.
:blinky:

P.S. Mogao sma da biram koji cu, beli ili klasicni, ali ipak mi se ucionio ozbiljnijim ovaj klasicni izgled.
Nokia e71

Odgovori