Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
milann, hm trebra znas kako sve preko bluetootha mi pokaze strelicu pored sko inbox ali nije u inboxu vec sacuvano na karticu sta znam meni sada sljaka koektno mada ja imam samo 4 sa BT i 3 sa kamere
mozda zato 
Edit : Sensei, pa objasni mi zasto je ovo za accelerometar?
mislim da ne znaas o cemu pricas znaci program je samo za pregled slika do duse nista neje bolji od standerdne galerije
isto sve imam i u normalnoj galeriji jedino zoom efekat je do bola dobar i rotacija slike ubija kakao mi se svidja i jako je brz sto mi se bas dopada npr brzi je od galerije u zoom-u podosta samo mu trenutak treba da zumira! Program je skroz ok ali galerija je ipak bolja mada ipak je ovo beta porgram videcemo!

Edit : Sensei, pa objasni mi zasto je ovo za accelerometar?

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Igor88bg, probaj program na nekom telefonu sa accelerometrom i sve će ti se samo kasti 
Ti efekti rotacije o kojima pričaš su specijalno pravljeni za accelerometar, i može NA SVE STRANE da se rotira slika, znači na KOJU GOD stranu okrenuo telefon okrene se i slika, uz te predobre efekte, nije kao obična galerija kada možeš da se rotira slika samo na lijevu stranu uz pomoć accelerometra.
E da, i najveći dokaz da je program pravljen za telefone sa accelerometrom je i dodatna aplikacija koja se instalira u telefon uz sam image exchange, a u pitanju je aplikacija koja omogućava accelerometru okretanje slika u svim pravcima
To se lijepo vidi u applicatiom manager-u, tako da izgleda da ti nemaš pojma o čemu pričaš(kao i obično)

Ti efekti rotacije o kojima pričaš su specijalno pravljeni za accelerometar, i može NA SVE STRANE da se rotira slika, znači na KOJU GOD stranu okrenuo telefon okrene se i slika, uz te predobre efekte, nije kao obična galerija kada možeš da se rotira slika samo na lijevu stranu uz pomoć accelerometra.
E da, i najveći dokaz da je program pravljen za telefone sa accelerometrom je i dodatna aplikacija koja se instalira u telefon uz sam image exchange, a u pitanju je aplikacija koja omogućava accelerometru okretanje slika u svim pravcima

To se lijepo vidi u applicatiom manager-u, tako da izgleda da ti nemaš pojma o čemu pričaš(kao i obično)

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, haha brate nemas ti pojam idi na nokijin sajt i procitaj inace sta kao i obicno??/Jel se ti to soudjujes da me vredjas??Pametujes ko i obicno.. Znaci prelistaj sajt sa kog si ga skinuo tested on: 5230,n78,6210,6220,n96! molim lepo! Ne kapiram sta me vredjas tj pametujes!
Edit na Fp2 galerija moze na bilo koju stranu da rotira !
Edit na Fp2 galerija moze na bilo koju stranu da rotira !
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Igor88bg, gdje si brate vidio da je to pravljeno za one modele koje si napisao nekoliko postova iznad? Evo na ovom linku pisu telefoni na kojima je ovaj program testiran a na kojima mozda nece raditi
http://betalabs.nokia.com/betas/view/no ... e-exchange
http://betalabs.nokia.com/betas/view/no ... e-exchange
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Igor88bg, tebe niko nije vrijeđao već si ti prvi započeo(kao što si započinjao sa mnogim članovima foruma). Rekao si da nemam pojma o čemu pričam, na šta sam ti ja odgovorio na izgleda da ti nemaš pojma.
Dakle, ne diraj me ne diram te!
I ja nisam rekao da ne može program da se koristi na drugim telefonima, baš naprotiv, već da je pravljen tako da maksimalno iskoristi accelerometar i da bez toga i nema neku posebnu svrhu.
Da još jednom ponovim, ne počinji prvi da vrijeđaš jer ćeš svaki put dobiti adekvatan odgovor!
To je sve što imam da kažem na tu temu.
Dakle, ne diraj me ne diram te!
I ja nisam rekao da ne može program da se koristi na drugim telefonima, baš naprotiv, već da je pravljen tako da maksimalno iskoristi accelerometar i da bez toga i nema neku posebnu svrhu.
Da još jednom ponovim, ne počinji prvi da vrijeđaš jer ćeš svaki put dobiti adekvatan odgovor!
To je sve što imam da kažem na tu temu.
Sensei, pa brate ja tebe cackao nisam i kao drugo u opste nisi tako govorio jer si meni licno rekao : verovatno ti ne radi jer je radjen za telefone za accelomtrom sto je smesno msilim nigde se taj tvoj podatak ne pominje!
Citiram nas razgovor : Sensei: Igor88bg, image exchange je pravljen za telefone koji imaju accelerometar
Ja:Edit sensei koliko vidim na nokijinom sajtu pravljeno za 5230..... tako da nema veze sa accelerometrom
Ti:Igor88bg, može on da se instalira na svaki symbian telefon ali koristiti ga bez accelerometra je isto ko koristiti automobil bez točkova
znaci da si hteo reci da je program NE upotrebiljv na ostalim uredjajima
itd da ne sirim pricu niko te nije vredjao samo sam rekao da tvoj podatak nije apsolutno tacan!
Citiram nas razgovor : Sensei: Igor88bg, image exchange je pravljen za telefone koji imaju accelerometar
Ja:Edit sensei koliko vidim na nokijinom sajtu pravljeno za 5230..... tako da nema veze sa accelerometrom
Ti:Igor88bg, može on da se instalira na svaki symbian telefon ali koristiti ga bez accelerometra je isto ko koristiti automobil bez točkova
znaci da si hteo reci da je program NE upotrebiljv na ostalim uredjajima
itd da ne sirim pricu niko te nije vredjao samo sam rekao da tvoj podatak nije apsolutno tacan!
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Igor88bg, kad već citiraš naš "razgovor" zašto ne citiraš sve što sam rekao a ne da izvlačiš riječi iz konteksta(one koje ti odgovaraju)?
Dakle, jesam rekao to što si citirao ali u toj istoj rečenici piše "to mu je jedna od glavnih funkcija"! Znači može on i ostalo da radi ali namijenjen je prvenstveno za accelerometar(i za on-line razmjenu slika ali to će biti tek kada izađe iz beta faze, mada kod nas vjerovatno ni tada neće zaživjeti).
Neću dalje da se citiram ali vidim da ni u jednom postu nisam rekao da neće raditi na drugim telefonima(ili što ti kažeš da će biti neupotrebljiv, to si možda ti tako shvatio), već samo da neće ispunjavati jednu od svojih glavnih funkcija.
Nemojmo više u off, hoće ljudi da pročitaju i nešto što će im koristiti a ne "ja sam tebi... a ti si meni..."
Dakle, jesam rekao to što si citirao ali u toj istoj rečenici piše "to mu je jedna od glavnih funkcija"! Znači može on i ostalo da radi ali namijenjen je prvenstveno za accelerometar(i za on-line razmjenu slika ali to će biti tek kada izađe iz beta faze, mada kod nas vjerovatno ni tada neće zaživjeti).
Neću dalje da se citiram ali vidim da ni u jednom postu nisam rekao da neće raditi na drugim telefonima(ili što ti kažeš da će biti neupotrebljiv, to si možda ti tako shvatio), već samo da neće ispunjavati jednu od svojih glavnih funkcija.
Nemojmo više u off, hoće ljudi da pročitaju i nešto što će im koristiti a ne "ja sam tebi... a ti si meni..."

Sensei, ma ok je ne ljutim se ja ali za mene ono auto bez tockova nekako si glupo poredjanje pravio zar ne mislis tako,deluje kao da je program neupotrebljuv na ostalim telefonima! Inace samo zato sam i hteo da objasnim da mogu bas svi da ga koriste a uskoro i novi program koji trenutno postoji samo za n97 i 5800!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ljudi,
sa stanovista funkcionalnosti i rada sa aplikacijama, a pogotovo vezano za brzinu i rad sa zahtevnijim stvarima... sta je bolje... npr. Nokia e65 ili Nokia e51?
Prvi ima 128mb RAMa i "Dual ARM 9 220 MHz processor".
Drugi ima 96mb RAMa i "ARM 11 369 MHz processor".
Hteo bih da kupim jedan od ova dva.

sa stanovista funkcionalnosti i rada sa aplikacijama, a pogotovo vezano za brzinu i rad sa zahtevnijim stvarima... sta je bolje... npr. Nokia e65 ili Nokia e51?
Prvi ima 128mb RAMa i "Dual ARM 9 220 MHz processor".
Drugi ima 96mb RAMa i "ARM 11 369 MHz processor".
Hteo bih da kupim jedan od ova dva.

Nokia e71