Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Cenjeni kolege forumasi treba mi vas savet pa ako mozete da odvojite malo vremena i ovde napisete vase misljenje i sugestiju.
Danas mi jedan lik predlozi zmenu moje N70 za SE w950 uz moju doplatu od 30 evra.Pitam vas sta mislite o tom "dilu"?Meni je nekako mnogo 30 evra za w950 ili pak gresim?Novac nije problem lako bih ja tu sumu dao,ali da prvo se sa vama posavetujem. :wink:
Telefon je sa hardverske tacke gledista OK,sasvim dobro ocuvan,medjutim ne znam sta me ceka "unutra".
Sta mi vi predlazete?
Hvala :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Sta ti treba? :) kakvo je stanje? :) i tvog i njegovog telefona, starost? :) Sve to utice... Pokusaj da smanjis doplatu, onda je ok, al ovako je ipak malo previse... :) bar ako mene pitas.
Nokia E71... Elegant, but deadly

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Wicker Man, kao što kapoerista90, reče... mada, ja mislim da je realna doplata 15e... Bez obzira na stanje itd...
Nokia 5800XM

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Wicker Man
1500 дин. не више.Можда мало више ако је са потпуном опремом.
Нисам рекао ништа ново... :oops:
Слобода или смрт

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Wicker Man, pa n70 je trenutno precenjen(prodaju se za 80-90e,a n73 ili e51 za oko 120e) i ima ih puno u ponudi...dok sa druge strane w950 i nema toliko i njemu je cena zakucana na 100e...
Po meni i 30e nije preterana doplata,naravno pod uslovom da je telefon extra ocuvan.
Mada probaj da se nadjete ne npr 2000 din doplate (malo jace od 20e).
D500&E71

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

realna cena za n70 je nekih 60e ako je ocuvan i u fulu(mada ima i ovih optimista sto ih cene po 80+),a realna doplata(naravno ako je u fulu) bi bila recimo 20e....ali taj w950 ces posle jako tesko prodati :wacko:

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Ovako,sve je to ispalo na brzinu,mislim ponuda.Uopste se nisam nadao.On mi daje garanciju od mesec dana (znate ono "usmena garancija" k'o da je i nema al' 'ajd')
Iskreno W950 je malo bolje ocuvan u odnosu na moj,ali me zato brine softver,ja za svoj N70 mogu da tvrdim da je ispravan 100%,dok za njegov ne znam.Previse je dobro ocuvan. :|
loki13, Da u pravu si w950 se teze nalazi dok opet n70 imas na svakom cosku.
neovo, Moram da se saglasim sa tobom i svestan sam da je mnogo teze prodati w950 nego n70,jer kod nas sve sto nema kameru nevalja. :dry:
Inace stariji forumasi znaju da je meni kamera nebitna,tako da bi mi sada ovaj w950 stvarno super dosao,jer dobijam 4GB + veci ekran +TS+kvalitetniji zvuk (mozda ne tako glasan al' i to se moze resiti. :) ) i naravno zeljan sam malo promene. :oops:
Moram se jos malo raspitati i videti sta je sve od opreme ukljuceno u cenu,mislim da je standardno al' nisam siguran i naravno pokusaj obaranja doplate.
Hvala narode na dosadasnjim komentarima,ako imate jos kakvu sugestiju slobodno "pucajte". :wink:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Wicker Man, pa ako ti covek daje i tih mesec dana garancije sto da ne,pod uslovom da mu verujes i da ga mozes naci ako mu se nesto desi.Taman za tih mesec dana ces ga procackati skroz i znaces na cemu si.
Plus ako je bolje ocuvan nemas razlog da se ne pogodis za cenu... 8)
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

loki13, Da, on mi daje mesec dana garncije (usmene).Videcu, ovih dana nisam slobodan da to malo bolje istrazim,pa cu mislim u ponedeljak ili utorak otici i videti sta mi je ciniti.
Hvala :wink:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ja kažem da uzimaš ako se dogovorite za malo smanjenje doplate. Mada, možda i nije tako velika doplata... Ako ti kamera nije potrebna, W950i ti više odgovara, kako si i sam naveo. Mislim da je bolji telefon i promjena uvijek dobro dođe... A imao sam N70, kao što znaš, sad je brat koristi i nema zamjerki, a ipak te savjetujem da mijenjaš, jer ja bih u istoj situaciji!
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Vincent, Da, kao sto rece promena uvek dobro dodje,iako me za sada N70 dobro sluzi,pa se malo brinem da ne bude "ko trazi vece izgubi iz vrece". :)
Naredne sedmice ce pasti odluka. :wink:

nevenica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 09. Apr 2009. 05:57

Post od nevenica »

Zanima me koja radnja ima u Beogradu, koja kupuje polovne telefone, da li neko zna... Ja sam isla u dosta radinji po beogradu i niko to vise ne radi. Ja imam nokiu 7390, koliko mogu da dobijem za nju?
I zanima me jos jedna informacija :) , kakva je nokia 6220

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

nevenica, pa kada bi ga dala u otkup verovatno bi dobila nekih 30-50% realne vrednosti MANJE!
7390 se sada krece oko 120-140e (u radnjama bi ti za njega dali oko 80-90e),sve zavisi od ocuvanosti i dodatne opreme.
Nokia 6220 je solidan telefonic,i trenutno je pravi best buy u svojoj klasi.
D500&E71

pampam
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 28. Jun 2008. 16:46

Post od pampam »

Kolika je trenutna vrednost Sony Ericsson-a W960, polovnog, sa malo losiom maskom?
Koliko kosta maska za njega, posto verovatno bih morao i masku da kupujem?

Nemesis87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 15:27

Post od Nemesis87 »

Zanima ke koja je trenutna cena Nokia N81 u extra stanju sa full opremom, star 8 meseci. Kupljen u Beogradu, nije skidan sa mreze. Radi i izgledao kao i prvog dana.

Takodje zanima me u kojoj prodavnici rade otkup u Beogradu?

Hvala svima
LG KS20

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

Meni nije jasno zbog cega se toliko ljudi interesujete za otkup, umesto da date oglas i na taj nacin postignete bar 30% vecu cenu i to bez muke da trazite po gradu ko otkupljuje... :unsure:
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

pampam, pa mozes za takvog sa losijom maskom dobiti max 150e (a bogme i maska nije bas jeftina)...
Nemesis87, cena n81 je oko 160-170e...
Sto se tice radnje nemam pojma,posot nisam iz BG-a,a kao sto rece ilkebgd u takvoj kombinaciji ces za n81 dobiti max 100-110e!
Pa ti vidi koliko je isplativo!
ilkebgd, da li si razmisljao da mozda nekome trebaju pare ali bas bas hitno?
8)
D500&E71

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Koliko se krecu polovni K750?

Na primer, nesto ovako.

Slika

Ovaj mi ne izgleda nesto preterano ocuvan, a i maska je dosta ruzna. I kaze da je zamenjen dzojstik pre nekoliko meseci, ali da radi odlicno

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

K750 sa svom opremom , kutijom , u odlicnom stanju 50 eur. 8)

Ako je zamenj3en joystick i stavljena jeftinija ( kineska ) varijanta, verovatno radi odlicno, ali budi siguran da ces ga za nekih mesec dana ponovo zameniti :) . Sto se tice maske, nisam jos video u toj boji, moguce da ni maska nije original ali ko zna....

Inace 7390 u odlicnom stanju, sa full opremom ide nekih 100eur, u otkup se placa max max 70.

@ Loki13 - stalno se gubis sa cenama, a uvek se prvi javljas na ovoj temi :o

pampam
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 28. Jun 2008. 16:46

Post od pampam »

izvini loki, mozda sam naoporan. koliko vredi Sony Ericsson W960, sa novom maskom? Ispravan, sve radi... Hvala

Odgovori