XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
a ova slika,je bezveze slikana,cisto da vidite pecat sa desne strane slike,pojavljuje mi se ponekad na nekim slikama,dali neko ima informaciju do cega je to,znaci ne na svim slikama,vec samo po nekim.
To su cestice prasine koje blic osvetli pa se vidi kao "duh".
Prva slika je malo tamnija, pokusaj da podignes EV na + 0.5 ili + 1 pa ce ti se bolje videti i okolina, naravno ako to zelis.
majkon80, druze to nije pecat to je zv duh koji se pravi prilikom pada prasine u porstoriji li napolju znaci blic ga obasja a on prebrlizu socivu kamere i slika ispadne takva ne zameri na tome tebra tako i profi digitalci skkaju ali zato kada dignes blic na gore (PROFI) oni to obave kako treba i cestice u vazduhu se ne vide jer nisu direktno osvetljene! znaci ne brini se nista!
znaci ovo okruglo je duh?ja znam da duh sy zvali duplom slikom,ali ovo je pecat ,a nisam te razumeo igore oko ovog da dignem blic na gore,mozes li mi pojasniti
Ma slazem se,moj komentar je malo ruzan,samo sam bio iskren,a obzirom da ja i neznam bolju da napravim mozda sam pogresio,ali ok izvinjavam se ,ako sam nekog uvredio.
majkon80, deckic ne znam koliko ti je leta ali slika je slikana iz kola vidis odsjaj stakla na kameri? Mislim da si uzeo EOS nebi napravio dobru fotku!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.