SonyEricsson C905
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
fw na mom c905 je:
R1BA034
prg1205-9079 generic
_SI R1BA034
preko seus-a mi pokazuje da nema update, a R1DA nije dostupna osim preko seus-a, tako bar kažu na ESATO forumu....niti sam ja negde našao....
Da li bi neko bio ljubazan da mi objasni koji fw da ubacim da bih mogao da ga update-ujem preko seus-a. Da razjasnim....ako sam dobro shvatio ja bih preko A2 uploadre trebao da flešujem telefon na neku verziju/region fw R1BA****.....sa koje ću moći da ga dalje update-ujem preko seus-a na R1DA****.....da li grešim ili sam u pravu?
R1BA034
prg1205-9079 generic
_SI R1BA034
preko seus-a mi pokazuje da nema update, a R1DA nije dostupna osim preko seus-a, tako bar kažu na ESATO forumu....niti sam ja negde našao....
Da li bi neko bio ljubazan da mi objasni koji fw da ubacim da bih mogao da ga update-ujem preko seus-a. Da razjasnim....ako sam dobro shvatio ja bih preko A2 uploadre trebao da flešujem telefon na neku verziju/region fw R1BA****.....sa koje ću moći da ga dalje update-ujem preko seus-a na R1DA****.....da li grešim ili sam u pravu?
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Kontakt:
Igor88bg, ne znam jesi li imao priliku da koristis k850, ali u odnosu na njega c905 je znatno brzi, ne usporava kad u pozadini radi muzicki plejer, ne zakucava i ne resetuje se kad istovremeno slusas muziku i listas slike... a za vise detalja procitaj neki review o c905, ili pitaj sta te zanima..
make. believe
gajic_ivan, pazi ja sam ga korisio jako kratak vremenski period i imao sam puno problema npr xenon nije hteo da mi opali i sl znaci ludeo sam imo je puno bugova npr to sa xenonom i ne mogu ga ukljuciti sve dok ne ugasim tel pa ne upalim pa desavalo mi se da mi samo zablokira kada pomerim poklopac sa kamere inace taj telefon je kupljen u comtredeu znaci sve regularno nista ovo ono i vrecen je kao i same pare telefon je mnogo los bio!
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Kontakt:
Ja koristim mob neka 2-2.5 mjeseca i nisam radio update softa i ja nemam primjedbi na brzinu. Prije njega sam koristio N73 i nakon njega sve leti
To sto kazes problemi sa xenonom, mislim da se i meni to isto desava. Desi se da ja stisnem dugme da opali sliku a nista se ne desava, nema ni onog bijelog svjetla od AF.
I jedno pitanjce. Skinuo sam A2 i spajao fon da vidim koja je boja softa, medjutim nikako ne moze da ga prepozna. Sta je ciniti?

I jedno pitanjce. Skinuo sam A2 i spajao fon da vidim koja je boja softa, medjutim nikako ne moze da ga prepozna. Sta je ciniti?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Bobby,,,ne mogu da ti napravim review.
ali, pre njega sam imao N96....znači, ko god kaže da je 905 spor....morao bi da proba n96
...sada ozbiljno...radi jako brzo...fotografije su odlične za mobilni tel....GPS je neupotrebljiv.....barem meni.......ostalo..sve što ima to je i funkcionalno....recimo WiFi...plastika je znatno bolja nego n96, slider neuporedivo bolji..........eto....

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58