Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
bjela, sta xy hiljada znas li ti sta je Agps i koliko trosi ?? To ti je assiseted gps koji je samo pomoc pri pronalazenju trenutne pozicije i u roamingu bi mu skinulo 1 dinar sto je SMESNO!!! Inace u mrezi skine oko 0.02 pare sto je SMESNO!!! Ako cemo u KB znaci 3.9 kb efektivno!
Ps pogledajte spot Flo Rida ft Kesha - Right Round reklamiraju u njemu ameri opusteno 5800 a ja mislio da su zaljdejnici apple-ok !
Ps pogledajte spot Flo Rida ft Kesha - Right Round reklamiraju u njemu ameri opusteno 5800 a ja mislio da su zaljdejnici apple-ok !
lnd,moze i uglavnom je problem sa sw,ali ne mora da znaci da je i kod tebe problem sw prirode. Najlakse ti je da pokusas da odradis jedan hard reset pa da vidis da li ce ti se to o5 javljati...
Igor88,potrosnja internet saobracaja u roamingu odredjena je u blokovima od po 10-100Kb u zavisnosti od operatora(vaseg i onog ciju mrezu koristite u roamingu),tako da mislim da je upotreba Agps u roamingu malo skuplja...Inace u pravu si za potrosnju Agps,u pitanju su nekih 5-6Kb za pozicioniranje,sto je kod mene nekih 0,25-0,3din.
Igor88,potrosnja internet saobracaja u roamingu odredjena je u blokovima od po 10-100Kb u zavisnosti od operatora(vaseg i onog ciju mrezu koristite u roamingu),tako da mislim da je upotreba Agps u roamingu malo skuplja...Inace u pravu si za potrosnju Agps,u pitanju su nekih 5-6Kb za pozicioniranje,sto je kod mene nekih 0,25-0,3din.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 04. Apr 2009. 04:01
Zanima me na sta da obratim paznju pri kupovini, jer ne zelim da dam 300 evra za nov.. Znaci dala bih do 250 evra.. Al` zelela bih da znam, kako da prepoznam da li telefon normalno funkcionise, i sta sve ima od dodatne opreme?
Jos jedno pitanje, oni koji imaju vec 5800 kako se snalaze sa kucanjem poruka? I da li mora samo olovka da se korisiti, ili ima neki meni gde se otvore slova i znakovi koje mogu prstom da izaberem..? I koliko treba vremena u proseku da se napise poruka?
Jos jedno pitanje, oni koji imaju vec 5800 kako se snalaze sa kucanjem poruka? I da li mora samo olovka da se korisiti, ili ima neki meni gde se otvore slova i znakovi koje mogu prstom da izaberem..? I koliko treba vremena u proseku da se napise poruka?

MakicaMakica, poruke nije tesko kucati, i relativno brzo se pisu, imas i vise opcija upotrebe tastature, znaci imas standardno kucanje kao na svim telefonima alphanumeric, full qwerty - kao tastatura na comp, za ove 2 opcije ti ne treba olovka, postoje jos 2 opcije pisanja poruka, za koje ti treba olovka a to je, mini qwerty - znaci isto cijela tastatura ali u mnogo manjem formatu, i handwriting, pises slova olovkom, pisana, stampana, kako ti odgovara.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 04. Apr 2009. 04:01
Hvala puno.. Al` gde mogu da uzmem od uvoznika? Posto je po mobilnim radnjama slj klasa... Imala sam prilike da kupim Nokiu 2130c i kada sam dosla kuci, imala sam sta i da vidim, vreme razgovora je bilo oko 2h.. Mislim, ako vec kupujem telefon nov.. Neka bude nov.. Da sam htela polovan isla bih vec na neko drugo mesto..