Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 11:37

Post od xxxx »

A gde se to nalazi u Garminu ili u telefonu i da li moze da se iskljuci?

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

xxxx, moj ti je savet da ga ne gasis da gas se u telefonu ali brate kada ga ugasis cekaces sobrih 5 min za signal :-) bar je tako bilo na n82! 8) 8)

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 22:45

Post od bjela »

Pa da, ali ce zato da placa racune od xy hiljada ;) Ugasi, meni nadje satelit za manje od minut. Nalazi se u garminu, garmin online ili tako nesto :)
NOKIA 5800

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

bjela, sta xy hiljada znas li ti sta je Agps i koliko trosi ?? To ti je assiseted gps koji je samo pomoc pri pronalazenju trenutne pozicije i u roamingu bi mu skinulo 1 dinar sto je SMESNO!!! Inace u mrezi skine oko 0.02 pare sto je SMESNO!!! Ako cemo u KB znaci 3.9 kb efektivno!

Ps pogledajte spot Flo Rida ft Kesha - Right Round reklamiraju u njemu ameri opusteno 5800 a ja mislio da su zaljdejnici apple-ok !

lnd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Mar 2009. 18:12

Post od lnd »

ovo mi se 2 puta desilo do sad, kad sam pricao na mob, i kad krenem da prekinem vezu, telefon zablokira ~ ekran crn, svijetli tastatura ( 3 dugmeta :D ) i ne mogu nista da uradim, ni da ugasim mob, vec moram da izvadim bateriju pa da ga upalim. je li se ovo desavalo kome, i sto da radim sa ovim ?

yugollac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 07. Mar 2009. 01:45

Post od yugollac »

Pisali ste koliko se trosi baterija telefona u raznim situacijama, ali niste proverili kako ide kada je Garmin ili uopste GPS u pitanju... :P

1 pitanje...: Koja se sifra kuca da se proveri koliko je telefon imao ukuprno sati, minuta razgovora??!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

lnd,moze i uglavnom je problem sa sw,ali ne mora da znaci da je i kod tebe problem sw prirode. Najlakse ti je da pokusas da odradis jedan hard reset pa da vidis da li ce ti se to o5 javljati...
Igor88,potrosnja internet saobracaja u roamingu odredjena je u blokovima od po 10-100Kb u zavisnosti od operatora(vaseg i onog ciju mrezu koristite u roamingu),tako da mislim da je upotreba Agps u roamingu malo skuplja...Inace u pravu si za potrosnju Agps,u pitanju su nekih 5-6Kb za pozicioniranje,sto je kod mene nekih 0,25-0,3din. :roll:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

guava
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2005. 01:56

Post od guava »

yugollac: *#92702689#

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Fox, meni je u makedoniji i grckoj skidalo 1 dinar mozda malo jace ali nebitno puno, tako da govorim iz iskustva licnog inace yugollac, bat sa gps na 6220 traje 6-7 sati konstantne upotrebe GPS-a zavisi dal ima puno govora itd:-) znaci na 5800 racunaj MAX 5h

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Igor88bg, koliko ja znam baterija na 5800 je daleko jača, ali ako uzmemo u obzir da 5800 ima veći ekran, 6220c i 5800 su izjednačeni po tom pitanju :P
Nokia C6

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ma to za aGps je smeshno... totalno... nema potrebe to da gasite.. :)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

tehno maniac, pa ekrani brate ja racunam da ovaj ekran SRCE bateruju ili gresim? po ovim mp3 itd testovima strosi vise nego duplo pa zato sam odokativno rekao 5h mozda i moze malo vis uz priguseno svetlo sto po meni nije za navigaciju :-) bar na sredinu da se stavi :-)

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bjela »

Moja greska onda za aGPS, ubedjen sam bio da mi je neko pricao da mu je dosao ogroman racun jer nije to ugasio a puno se vozio... Sorry za dezinformaciju :oops:
NOKIA 5800

MakicaMakica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Apr 2009. 04:01

Post od MakicaMakica »

Zanima me na sta da obratim paznju pri kupovini, jer ne zelim da dam 300 evra za nov.. Znaci dala bih do 250 evra.. Al` zelela bih da znam, kako da prepoznam da li telefon normalno funkcionise, i sta sve ima od dodatne opreme?
Jos jedno pitanje, oni koji imaju vec 5800 kako se snalaze sa kucanjem poruka? I da li mora samo olovka da se korisiti, ili ima neki meni gde se otvore slova i znakovi koje mogu prstom da izaberem..? I koliko treba vremena u proseku da se napise poruka?
:)

lnd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Mar 2009. 18:12

Post od lnd »

MakicaMakica, poruke nije tesko kucati, i relativno brzo se pisu, imas i vise opcija upotrebe tastature, znaci imas standardno kucanje kao na svim telefonima alphanumeric, full qwerty - kao tastatura na comp, za ove 2 opcije ti ne treba olovka, postoje jos 2 opcije pisanja poruka, za koje ti treba olovka a to je, mini qwerty - znaci isto cijela tastatura ali u mnogo manjem formatu, i handwriting, pises slova olovkom, pisana, stampana, kako ti odgovara.

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bjela »

Ako hoces do 250 evra nov a originalan (neskidan sa mreze), idi u Telenor. Sve ostalo ti je samo rizik... A za opremu lepo pitas, kao i za garanciju. Ako ti kazu 2 godine od UVOZNIKA, onda je OK. Inace nemoj da prihvatas garancije od prodavca, to ti je moj savet...
NOKIA 5800

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

e uzeo sam fon, i trazim, i ne mogu da nadjem, da li moze da se ukloni ono sa ekrana, da se doda kao 4 osobe iz kontakta da stoji tamo, to hocu da sklonim, i ne uspevam , ako neko zna , neka javi :)
HTC Legend

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

maxo28, settings/personalisation/home screen/home screen theme/ basic :wink:
Nokia C6

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

tehno maniac, hvala bogu da se sklonilo, potrosio sam bateriju dok mi nisi rekao :D (100 k a r a k t e r a )

MakicaMakica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Apr 2009. 04:01

Post od MakicaMakica »

Hvala puno.. Al` gde mogu da uzmem od uvoznika? Posto je po mobilnim radnjama slj klasa... Imala sam prilike da kupim Nokiu 2130c i kada sam dosla kuci, imala sam sta i da vidim, vreme razgovora je bilo oko 2h.. Mislim, ako vec kupujem telefon nov.. Neka bude nov.. Da sam htela polovan isla bih vec na neko drugo mesto..
:)

Odgovori