Igor88bg, odlična ideja. Nešto razmišljam, peticija, kao običan zahtev, pitanje je da li će uroditi plodom kod Nokie. Nego na primer, ako se napravi neki blog, sajt itd. gde će se prvo učlaniti svi fan-ovi i kad fan-ova bude dosta, onda sa njihovim potpisima poslati peticiju ali sa naznakom da Nokia poseti taj i taj blog, sajt itd. i da vidi sama koliko nas je.
Šta misliš?
Ja sam totalno prebukiran, pa ako imaš vremena i volje, mislim da će običan blog na google-u ili free sajt na geocities-u dobro odraditi posao. Mada, ljudi većinom imaju naloge na google-u i samim tim što će se neko učlaniti, tim i daje doprinos ideji. Jer kad Nokia otvori blog i vidi koliko je članova, uzeće nas, nadam se za ozbiljno.
I ja se ne bih kod takvog bloga mnogo rasplamsavao u smislu modela. Jer će biti mnogo predloga za različite modele i glasovi će otići na sve strane. Pa kad eventualno Nokia vidi da nismo jedinstveni, ( kao što ni Srbi nisu mogli da se slože vekovima ,

) možda nas ni neće razmatrati. Nego se fokusirati na retro remake dva , eventualno tri modela i kvit. Pod parolom " to su nam favoriti i ništa nas drugo ne zanima" .
Ovaj rad sa 8210 je stravarijus. Super si odradio sliku. Dobila bi Nokijica veći ekran i više mogućnosti. Mada, iskreno, ja kod 8310 "ne bi ništa dir'o".

Osim što bih dodao mp3 plejer da može mjuza da se sluša, sa 3,5 mm ulazom za sluške i slotom za memorijsku. To ne bi moralo uopšte da menja izgled telefona.