Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
nemanjabrat, Upravo zbog brzeg rada telefona,prilikom Hard Reset-a,systemski fileovi se smestaju na internu memoryju.To su tih 37MB.
Sto se tice installacije,svakako ih installiraj u My Storage.Sem ako program ne zahteva installaciju na internu memoryju.
ako mi neko moze pomoci bio bi mu zahvalan naime imam omniu
PDA je SSHJ2/SHHK2
tel-I900XXHJ2
sve jacine zvuka sam podesio pomocu dial *#0002*28346# on your Omnia medjutim zvuk na slusalicama nemogu nikako stalno je tih skoro da je necujan a slusalice su ispravne
ima li ko neku pametnu ideju
Ne bi trebalo biti problema.
Ukoliko si pravilno odradio uparivanje,moralo bi da radi.
Ja koristim Logitech BT Handsfree-nemam nikakvih problema.
Dakle,moj savet ti je da obratis paznju na sam postupak uparivanja.
odem na bluetooth ukljucim ga upalim slusalicu i na neniju telefona za bluetooth kliknem na dodaj novi uredjaj on pocne da trazi i nista napise poruku da nije nista nasao
ikaruss, za windows mobile aplikacije pogledaj temu viewtopic.php?t=14779. Vrlo je moguce da je neko tamo vec predstavio neki recnik. Ako je freeware/open source naci ces i link za download. Ako je komercijalni softver mozes dobiti samo zvanicni sajt proizvodjaca - warez linkovi nisu dozvoljeni.
da li je neko imao problema sa strimingom, recimo youtube video klipova?
konkretno, kad iz opera brovsera otvorim youtube, i pokušam da pustim neki klip, otvara mi se onaj omnia sreaming player, i učitava koji minut i samo izbaci nešto poput server did not response...kako god da podesim, ne vredi, a na internet se povezujem preko mog rutera u stanu, preko WiFi...
kada pokrenem isti ili neki drugi klip preko core player-a, čini mi se da bi mogao u nedogled da učitava, ništa se ne dešava, samo onaj krug, kao učitava se...
imam problema sa mms-om poslali su mi iz mete-la podesavanja za i900 medjutim neradi i dalje procitao sam sve postove kao i podesavanje za 064 mrezu u srbiji medjutim nista
ja sam iz Banjaluke pa ako ko ima ovdje i900 na mtelu neka mi pomogne
telefon je skinut sa vodafon mreze i sada je prebacen na hrvatski meni verzija
SSHJ2/SHHK2
tel-I900XXHJ2
Kada postim klip ne Core Player-u radi normalno medjutim kada okrenem ekran slika se ne razvuce preko citavog ekrana u cemu je problem?
imaju li neka podesavanja za njega koja treba uraditi?
Veliki Pozdrav za sve na forumu!
Novi sam ovdje,i svjez sam korisnik i900! Pitanje,ubacio sam iGO8 na i900 omniu,i radi,ali,moram li svaki put kad zelim da pokrenem aplikaciju da idem u my storage pa da pokrenem iGO8 fajl,ili se moze negdje izvuci precica na gdje bih brze pokrenuo aplikaciju? Sa lijeve strane,gadget-i,mogu li se tu dodavati novi ili se samo mogu koristiti postojeci?
codemaker81, Sadrzaj Widget-a ne mozes menjati.
Idi na Start-->Settings-->Today-->Items-->Destikliraj Samsung Widget pa stikliraj applikacije koje zelis da ti se pojave na homescreen-u.
Jos bolje installiraj Spb Mobile Shell.
Hvala cale,ovo mi je sad mnogo lakse za rad sa prstima,a ovo za iGO-imas li tu kakav predlog?
e jos da imas link za Spb Mobile Shell...castio bih te pivom:)
Imam probkem sa Omniom, uopste ne mogu da pokrenem aplikaciju 'Phone' kako bi izabrala brij i pozvala nekog.
Kad pritisnem ne reaguje.
Isto se desava i kad pokusam da otvorim Phonebook, prijavljuje gresku da nedostaje registsr RPMContacts.
Takodje, pored simbola za mrezu na home screen-u umesto crtica stoji samo znak uzvika. Kao da telefon ne radi, tj. antena. A ipak mogu da koristim gprs.
Kasnije u toku dana javili su se i drugi bagovi, sat i kalendar koji pokazuju neko nemoguce vreme...
Mislim da je razlog to sti sam slucajno obrisala neki sistemski fajl ili registar...
Pretpostavljam da je obavezna reinstalacija WM...
Da li mi mozere pomoci?
Bitno mi je da telefon sto pre osposibim.
HVALA UNAPRED!!!
Vidim da se svi super razumete u Omnia-u, pa ste vi kompatibilni da me uputite u to kako izgleda kopia ovog telefona (ako postoji) i kako da je prepoznam da me ne prevare, a nasi prodavci su postali mnogo iskusni u tome, i da li ima veze koja je "verzija" telefona ili se to update-uje sa neta!
Nadam se da cu brzo dobiti odgovor. Hvala unapred! Pozz...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.