Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dobra dan ljudi...ja sam ovde novi i zeleo bih ako neko moze da mi pomogne,ako instaliram garmin na memoriju telefona,a ne na karticu da li ce on raditi sporije i da li ce imati manje RAM-a?
pozdrav?izvinite ako dosadjujem posto se bas ne razumem...
edit:mislio sam da li ce telefon raditi sporije,ne garmin...
pozdrav?izvinite ako dosadjujem posto se bas ne razumem...

edit:mislio sam da li ce telefon raditi sporije,ne garmin...

Koliko se ja upucen prema upustvima Garmin se instalira na memorijsku karticu, a ne na memoriju telefona.
Inace N82 nema problema sa RAM memorijom tako da se komotno moze ostaviti vise aktivnih programa u pozadini.
Inace N82 nema problema sa RAM memorijom tako da se komotno moze ostaviti vise aktivnih programa u pozadini.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Bestboy, N82 nema nesto narocito kvalitetan zvuk preko zvucnika (za razliku od slusalica), tako da ja i ne primecujem neku bitnu razliku posle updet-a...
Mada primecujem da se zvuk razlikuje ako se muzika pusta preko ugradjenog plejera i preko nekog programa za muziku (cini mi se da je zvuk jaci preko recimo coreplayera)...

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Meni je sa v 31 zvuk na zvucnicima bio skroz super,za razliku od mnogih telefona ciji se zvuk pri pojacavaju totalno izoblicuje.
Inace ima razlike za ovo sto Nennad, kaze.I video klip kad se pusti preko core plejera ima jaci zvuk nego real.
Inace ima razlike za ovo sto Nennad, kaze.I video klip kad se pusti preko core plejera ima jaci zvuk nego real.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
http://www.youtube.com/watch?v=WrsvmTow ... re=related
sta je ovo?nekji blef i preko kompa doradjeno...ovo ne moze,mislim barem...jel tako?
msm ne moze

sta je ovo?nekji blef i preko kompa doradjeno...ovo ne moze,mislim barem...jel tako?
msm ne moze

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nesto gledam ovu aplikaciju sto je u telefonu DEVICE MGR. koja mi prikazuje koja mi je trenutna verzija softvera i stalno mi pose Not updated. Da li neko zna jel moguce uraditi update preko telefona, bez racunara. I kakva podesavanja trebaju biti ako je ikako moguce? Ako ne, cemu onda sluzi ta stvar?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja mislim da ne moze na fp1 modelima a i na prvim modelima isto,na fp2 tj na n78 sam ja radio update preko tog programa.
XIAOMI Mi 11 midnight grey