Nokia N85
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam telefon nekih 5 dana i pravo me živcira. Kada ga duže vrijeme čačkam, gledam slike i videa, telefon se ruši tj. restarta za popizdit
Ja ne znam je li kod svakoga ovako ali ja ne znam šta da radim
I još jedna stvar. Zar je moguće da video koči, trza prilikom snimanja? Kakav propust!
Telefon mi se jako sviđa ali je bugovit ubi Bože

I još jedna stvar. Zar je moguće da video koči, trza prilikom snimanja? Kakav propust!

Telefon mi se jako sviđa ali je bugovit ubi Bože

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
To sa restartom je manje vise cesta pojava novijih modela zbog nestabilnog softvera.Resenje je da sacekas update.
Drugi problem opet moze biti u softveru,mozda je neka slucajnost ako ti se ne desava cesto.Treca najmanje moguca opcija je memorijska.
Drugi problem opet moze biti u softveru,mozda je neka slucajnost ako ti se ne desava cesto.Treca najmanje moguca opcija je memorijska.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Trebam pomoć 
Kada prebacujem muziku slike i videa, izaberem mass storage i sve ide na karticu ali ima problem. Sa slikama je sve uredu i njih nađem kada odem na Photos pa na ALL jer se tu kopiraju i one i video fileovi (ni ovo mi nije jasno al hajd) ali je problem sa muzikom.
Kada odem u folder Music pa onda na music player tu se nalaze samo neke pjesme i to one koje su mi došle uz telefon. Nigdje onog foldera sa muzikom kojeg sam kopirao s računara. Bilo da kopirao jednu ili više pjesmi njih nigdje, a tu bi trebale biti
Svu tu muziku koju kopiram nađem u tools pa na File mgr. pa izaberem memorijsku karticu i tu se nalazi muzika i to samo mogu pustati jednu po jednu pjesmu
ne moze da npr. pjeva citav album ili vise pjesama.
Molim one koji znaju kako da napravim ovo da se jave. I moze preporuka nekog drugog muzickog playera i playera za gledanje videa. Koji god pustio video u wmv. formatu ide samo ton a nigdje slike.
Pomagajte ljudi totalni sam noob po ovom pitanju.
P.S. jel smijem uradit hard reset telefona i onda obrisati sve one foldere koji su dosli u memorijskoj kartici pa da ja napravim nekoliko svojih foldera po želji?
Hvala i pozdrav.

Kada prebacujem muziku slike i videa, izaberem mass storage i sve ide na karticu ali ima problem. Sa slikama je sve uredu i njih nađem kada odem na Photos pa na ALL jer se tu kopiraju i one i video fileovi (ni ovo mi nije jasno al hajd) ali je problem sa muzikom.
Kada odem u folder Music pa onda na music player tu se nalaze samo neke pjesme i to one koje su mi došle uz telefon. Nigdje onog foldera sa muzikom kojeg sam kopirao s računara. Bilo da kopirao jednu ili više pjesmi njih nigdje, a tu bi trebale biti

Svu tu muziku koju kopiram nađem u tools pa na File mgr. pa izaberem memorijsku karticu i tu se nalazi muzika i to samo mogu pustati jednu po jednu pjesmu

Molim one koji znaju kako da napravim ovo da se jave. I moze preporuka nekog drugog muzickog playera i playera za gledanje videa. Koji god pustio video u wmv. formatu ide samo ton a nigdje slike.
Pomagajte ljudi totalni sam noob po ovom pitanju.
P.S. jel smijem uradit hard reset telefona i onda obrisati sve one foldere koji su dosli u memorijskoj kartici pa da ja napravim nekoliko svojih foldera po želji?
Hvala i pozdrav.
Nov sam uzeo Loki,hvala na savetu!Jel normalno da mi neprestano sija screensaver onaj datum??
Izmenio McLaren F1: Zabranjeno je citiranje celog posta, a pogotovo onog iznad jer se podrazumeva da se na njega nadovezueš.
>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Igore,moguce da sija samo datum...Igor88bg napisao:...

Izmenio tomas.hokenberi: Zabranjeno je citiranje celog posta, a pogotovo onog iznad jer se podrazumeva da se na njega nadovezueš.
Ovo ti je vec druga opomena na 4 poruke! Sledeci put umesto opomene sledi brisanje cele poruke!
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
keva moja ima ovaj telefon i ima sledeci problem :
od jutros joj ne radi mikrofon.. niko je ne cuje nista.. zvucnik radi ali mikrofon ne.. nije joj nikad ispao telefon, cuva ga... jel zna neko da li moze nesto da se uradi ili mora u servis ?
od jutros joj ne radi mikrofon.. niko je ne cuje nista.. zvucnik radi ali mikrofon ne.. nije joj nikad ispao telefon, cuva ga... jel zna neko da li moze nesto da se uradi ili mora u servis ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne moze nista osim ako imas alat i umes da otvoris telefon i ocistis mikrofon ako se zaprljao,znaci najverovatnije servis .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Layne_Staley, moguce je da je iskljucila mikrifon! Probaj da kada telefon "zazvoni" odes u podesavanja ali na "osnovnom ekranu"(pritisak na levi ili desni selekcioni tester, a ne "meni" pa "podesavanja")i potrazi ukljuci/iskljuci mikrofon, ili neko podesavanje tog tipa. Tesko mi je da ti sad napamet kazem, ali ovo su neke opste smernice i slicno je kod vecine nokija, tako da verujem da si razumeo sta sam hteo da ti kazem:) Isto, ta podesavanja za mikrofon su "vidljiva"samo kada je aktivan"poziv", pa najbolje nazovi sa tvog broja, ne javljas se vec petljas sa levilm ili desnim selekcionim tasterom i trazis dato podesavanje(verovatno ga je i ona tako slucajno aktivirala- u zelji da odbije/javi se na poziv,greskom je pritisnula jedan od sel.tastera umesto crvene/zelene slusalice:) Nadam se da je umesto kvara po sredi ova banalnost.