Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Znam i ja da moze na FP2, ali zanima me zbog cega su uopste stavili to u prethodne modele ako nema nikakve koristi. To je bilo i na N73 dok sam imao, samo se nisam previse zanimao oko toga. Imaju neka podesavanja servera i profila, pa kontam da mi je znati koja idu pa da ih upisem. Mozda bi uspjelo, mada cisto sumnjam.....
janka88,to sam i ja primetio,a sto je jos zanimljivije u Private folderu postoje fileovi koji su potrebni za upgrade over the air... Ti fileovi sigurno postoje na N82 i N73.
Da li je neko pokusavao da preko usb kabla koristi nokiin modem za pristup netu preko kompjutera. Pc suite (opcija pod internetom- one touch access) kod mene ne pronalazi modem, iako u windows device menager-u Nokia N82 USB Modem stoji kao instaliran. Ostale opcije u Pc suite rade bez problema. Da li neko ima iskustva sa ovime? Da li je potrebno jos neko podesavanje modema, portova, mozda neka druga windows aplikacija?
XITNA POMOC:
baterija mi traje najvise jedan dan bez koriscenja i izlazi mi stalno umesto baterija skoro prazna pise baterija pri kraju.....
Da li to znaci da moram novu bateriju da kupim?????
Cooomi, pokusaj da spojis telefon u data storage rezimu i da ga skeniras sa nekim anti virusom koji je azuriran redovno. Moze biti da imas virus na memorijskoj kartici koji jede bateriju. Ako to ne mozes onda formatiraj memorijsku karticu, a mogao bi i memoriju telefona.
janka_88, skenirao sam sa Kaspersky internet security koji je redovno updatovan zbog koga nemam ni jedan virus na kompu i skenirao sam i memorisku i sam telefon kada prikljucim na ps suite i nista nije nasaoa karticu cu formirati a da pitam kako da memoriju telefona formiram????
I da zaboravio sam da kazem da mi je sam isao na net i skidao mi kredit pa sam zbog toga obrisao sve servisne poruke za mms telenor internet i wap
ljudi da li da odradim hack ili ne?znam da je bolje posto ce da mi instalira svaku aplikaciju bez sertifikovanja(mada mogu i da sertifikujem) da li mogu da udjem u neki sistemski fajl i da zeznem telefon ili postoji li bilo sta sto mogu da zeznem kada odradim hack a pre nije moglo bez njega???
naravno,ali sta ako dam ortaku fon a no je suntav i nesto obrise???znaci to se ne moze desiti?a kada se hackuje fon,da li se pojave neko novi folderi sa tim fajlovima sistemskim ili tako nesto?
Pa da bi pristupio i brisao fajlove treba ti fajl explorer, npr. X-plore, Y browser. Da ti niko ne bi čačkao telefon možeš da zaključaš određene programe pa da ti traži šifru pri pokretanju.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, znam ja to,ali ako ne kapiras,znaci konacan odgovor je da mi hack nece omoguciti da nesto obrisem i sjebem fon,sve ce biti isto na fonu,samo sto cu moci da instaliram sve aplikacije,da le je to to???
sve ostaje isto,tj nemam nista da obrisem,da se nesto pojavi,neki pristup fajlovima...
da li se svima desava da kada ubacite npr 45 pesama pa idete u playeru osvezi,pise dodato 5 pesama a u stvari da je oddato 45???
bas sam danas snimio 3 audio snimka,i isao osvezi i pisalo je dodato 1
Barbarosa, sto se haka tice niko ne moze pristupiti SIstemskim fajlovima dok to programom ne omougicus znaci kada zelis da prckas stisnes CAPS ON kada si zavrsio stisnes CAPS OFF
Barbarosa, i meni je to cudno. Npr. ja koliko god da dodam pjesama ili cak da obrisem. Pise mi da je ADDED: 1 title. Samo je kad sam tek formatirao karticu i osvijezio, napisao da je dodao 408 pjesama, koliko sam i imao na telefonu, a nakon toga stalno prikaze 1, a normalno doda sve pjesme.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.